Giriş | |
|
|
|
4 Ekim 2008; 10:24:12
|
|
|
Polat, HÜRRİYET’e verdiği özel röportajda ezeli rakiplerini kızdıracak açıklamalarda bulundu. -Ayrıca yöneticilerin verdiği demeçlerle ortamı germeleri, birbirine düşürücü açıklamalar yapması da anti futbola giriyor. (GS'lı yöneticiler hiç böyle açıklamalar yapmaz sadece FB'li ve BJK'lı yöneticiler yapar.) -Hakem hataları her yerde oluyor. - Ezeli rakiplerimiz kendi lehlerine yapılan hataları görmeyip aleyhtekileri seslendirirlerse, G.Saray’a, hakemlere ve MHK’ye haksızlık yapmış olurlar. Adnan Polat. http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=58021 Bunları Temiz Lig istiyoruz diye pankart açan ve beyaz sayfalar isteyen kulübün yöneticisi söylüyor. Adnan Polat'a epey şey söylemek lazım ama. Terbiyemizi hiç bir şey için bozmadık Adnan Polat için hiç bozmıyalım. Kimse bana Adnan Polat doğru söylüyor da bunlar böyle olmuyormu falan demesin. Adnan Polat Beyaz sayfalar isterken yukarıda yazdıklarını düşünecek kadar hassas düşünemiyormuş da; Hakemler kasıtlıdır beyaz sayfa açılmasını istiyorum diyorda şimdi mi aklı başına geliyor. 3 gün önce tüüü kasıtlı hakem kasıtlı MHK şimdi cici MHK cici hkemler. Haksızlık yapmıyalım onlara olur böyle hatalar.
|
|
4 Ekim 2008; 10:31:51
|
|
|
yazının tamamınıokumak lazım. yine aba altından sopa göstermiş. klasik apolat hareketleri.çokta ciddiye almamak lazım.
|
|
|
4 Ekim 2008; 10:31:58
|
|
|
Şaka gibi...
|
|
|
4 Ekim 2008; 10:33:00
|
|
|
Yıl 2006 Konya-Fenerbahçe maçı . 2-0 Konya önde ve Anelka faul ile gol atıyor, maç 2-1 oluyor. Sonrasında maçı 4-2 Fenerbahçe kazanıyor. Diğer 3 büyük kanki takım aynı pankartla el değmemiş lig istiyoruz diye bağırıyorlar. Ve sezon sonunda GS şampiyon oluyor. Yıl 2008 GS-Konya maçı. Konya 1-0 önde ve önce ofsayt iken Baros, sonra da Baros un faulü ve ofsayt ile Lincoln 2 gol atıyor. Maç 4-1 sona eriyor. Ama ne hikmetse hiçkimse pankart hazırlamıyor. Eeee size her şey müstehak ne diyeyim.
|
|
4 Ekim 2008; 10:51:15
|
|
|
büyük başkan polat! yürü be polat! azizin hakkından gelen polat! bakalım nasıl göndereceksiniz başkanınızı...o zamanki yorumlarıda merak ediyoruz.
|
|
|
4 Ekim 2008; 10:57:07
|
|
|
|
başkanım diye söylemiyorum ama adam haklı kardeşim türkiyede maçlar futbol değil amerikan futbolu havasında geçiyor hakemler kart larına daha çok başvurmalı ki biraz caydırıcılığı olsun
|
|
|
|
|
4 Ekim 2008; 11:17:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: zyxelcenk yürü be polat başkan!bazılarının 10 senede yaptigini sen 2 senede yapıyorsun.çok güzel bir yorum getirmiş olaylara anlayana:D quote:
Orjinalden alıntı: |brave|heart| büyük başkan POLAT.....azizin hakkından gelen tek başkan... tabii bu durumda başkalarının zoruna gidiyor...haksız sayılmazlar.. quote:
Orjinalden alıntı: cdemir Kimse bana Adnan Polat doğru söylüyor da bunlar böyle olmuyormu falan demesin. Adnan Polat Beyaz sayfalar isterken yukarıda yazdıklarını düşünecek kadar hassas düşünemiyormuş da; Hakemler kasıtlıdır beyaz sayfa açılmasını istiyorum diyorda şimdi mi aklı başına geliyor. 3 gün önce tüüü kasıtlı hakem kasıtlı MHK şimdi cici MHK cici hkemler. Haksızlık yapmıyalım onlara olur böyle hatalar. |brave|heart| ve zyxelcenk hocam sanırım benim yazdıklarımı okumadınız. Geçen sene kasıtlı hakem bu sene niye cici hakem mantıklı bir açıklamanız var mı? zurna hocam hepsini okusanda bir şey değişmez. Adam beyaz sayfayı başkası istemiş gibi pişkin pişkin bunları söylüyor. burhiuaua hocam Hepimiz hakemlerin doğru düzgün yönetim göstermelerini istiyoruz. Ama bir yönetici bir takım hakkında beyaz sayfa istiyoruz hakemler kasıtlı diye açıklama yapacak 1 sene sonra da hakemlerin kendi takımlarının lehine hataları fazlaca olunca da diğer takım yöneticilerine olur böyle şeyler niye hakmelerin ve takımıızın üzerine gidiyorsunuz.. Bu pişkinlik değilde nedir ?
|
|
4 Ekim 2008; 12:04:56
|
|
|
Daha ligin ikinci haftasında antifutbol diye ortaya çıkarak hakemleri baskı altına aldı. Meyvelerinide almaya başladı. Anti futbol sanki yalnızca galatasaraya karşı mevcut. Sanki Galatasaray hiç sert oynamıyor. Çok merak ediyorum aynı iki golü aynı şekillerde konyaspor atıpta maçı 2-1 alsaydı şu söylediklerini söyleyebilrmiydi. Diğer kulüplere laf atarak sanki kedisi ortamı germiyor. Demirören kankası değilmi? Papermoonda bir yemek yiyip rica etse ya ne diye hedef haline getiriyor. Muhtemelen onu ligin sonuna saklıyordur, olaki işler ters giderse diye. Yıllardır değişmeyen birşey var. Galatasaray iyi oynadığında, hakem hataları lehine olduğunda hakemler cici olur, ama takımlarında birşey ters gittiğinde hakemlere çamur atıp şaibe oluştururlar. Bu kadar ucuz insanları ve bu kadar ucuz politikaları çıkıp savunan GS lılarada helal olsun. El değmemiş lig isteyen adam çıkıp evet kardeşim 2 golümüzde hatalıydı diyebilmeliydi bence. Tabi bunun için önce adam olmak lazım. Galatasarayın yeni pankartı şu olmalı " bizden başkasının elinin değmediği temiz lig istiyoruz".
|
|
4 Ekim 2008; 12:10:19
|
|
|
Kocaeli maçını unutmayın. Kalecinin elindeki topu faul ile düşürüp attıkları golü. Ama tabi ne de olsa o maçlarda çok iyi oynuyorlardı arkadaşlar. O goller olmasa da yine de maçları alırlardı.
|
|
4 Ekim 2008; 13:18:33
|
|
|
apolat çok uyanık adam. daha doğrusu uyanık olmaya gayret gösteriyor. hakem hatalarının en çok lehine doğru yapıldığı klübün gs olduğunun kendisi de farkında.bunun aleyhine gelişmesini istemiyor doğal olarak.şimdide yaptığı ve her zaman yaptığı polemiklerine bir yenisini eklemiş.
|
|
|
4 Ekim 2008; 13:26:02
|
|
|
Ya işte şu hakemlerin hataları beni de rahatsız ediyor.Yapmasınlar kardeşim hata, ben niye harika oynadığım bir maçın sonunda hakem hatası yüzünden gol attım diye şaibeli kazanmış olayım? Aslında başka bir açıdan bakarsak hakem hataları en çok rakiplerimize yarıyor.Bizi eleştirecek bir konu buluyorlar, içimize de zehir ediyorlar maçı.
|
|
|
4 Ekim 2008; 13:31:08
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6 quote:
Orjinalden alıntı: dekonline Yıl 2006 Konya-Fenerbahçe maçı . 2-0 Konya önde ve Anelka faul ile gol atıyor, maç 2-1 oluyor. Sonrasında maçı 4-2 Fenerbahçe kazanıyor. Diğer 3 büyük kanki takım aynı pankartla el değmemiş lig istiyoruz diye bağırıyorlar. Ve sezon sonunda GS şampiyon oluyor. Yıl 2008 GS-Konya maçı. Maç 1-1 devam ediyor ve önce ofsayt iken Baros, sonra da Baros un faulü ve ofsayt ile Lincoln 2 gol atıyor. Maç 4-1 sona eriyor. Ama ne hikmetse hiçkimse pankart hazırlamıyor. Eeee size her şey müstehak ne diyeyim. Hatan var ilk golü GS attı bu maçta  | | | |