Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ALIN BAKIN JAILBREAK ILE NELER OLUYOR!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> ALIN BAKIN JAILBREAK ILE NELER OLUYOR!!! Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : tas7035

Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tas7035

4 Ekim 2008; 9:11:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ÖNCELİKLE BURASI GARANTİ GİDER Mİ GİTMEZ Mİ DİYE TARTIŞMA ALANI DEĞİL, ÇEKİNMEDEN JAİLBREAK YAPMAK İSTEYENLERE YARDIMCI OLMAK İÇİN AÇILMIŞ BİR KONUDUR, LÜTFEN GEREKSİZ TARTIŞMALARA GİRİP KONUMU KİRLETMEYİN!!!

Arkadaslar nasil eksisi olabilir ki JAILBREAKIN sadece yazilimsal olarak müdahale ediliyor cihaza, tonlarca parali progami bedavaya yüklüyorsun inanilmaz grafikler büyük keyif korkmayin yapin artik sunu dilimizde tüy bitti ya ne garantiymis,saniyormusunuz ki anlayacaklar? Kaldi ki anlasalar ne olacak abddeki %90 bu yolla kullaniyo ve bisi olunca garantiden yaptiriyorlar, sizin restore etmeniz 3dk sürüyor ben yaptim, kirmaniz da 5dk bu kadarcik, laf olsun diye aldi çogu insan su ayponu daha söylemekten aciz bi ton adamin elinde doldu tasti, biz size tavsiyeler tecrübeler sunuyoruz faydalanin keyfini çikarin su telin, gerçekten hazzi anlatamam yasamaniz lazim bir kerecik dinleyin ve yapin!

Apple çalisanlari dünyadan bi habr olamaz degil mi bir tek biz bilmiyoruz bu yolla kirilmis programlarin oldugunu! Kendinizi korkutmayin, kanmayin bunlara jailbreakten sonra restore 2-3dklik bir is, kimsenin ruhu duymaz. Nasil bilgisayarimiza çogumuz yillarca korsan windows ve program yükledik ve kimse aa bak bu kaçak olmaz bakamam demedi simdi de diyemez. Yeter artk garanti vs sorularini birakin da bu mükemmel aletin tadini çikari, farkiniz olsun!!!

TEKRAR EDIYORUM BURADA JAILBREAK YAPMAYIN GARANTI GIDER VS DEMEKTEKI TEK AMAÇ KORSAN YAZILIMIN ÖNÜNE GEÇMEKTIR!

Not: Fotolarin hepsi kendi telime aittir. Telefonu Tcellden aldim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tas7035 -- 4 Ekim 2008; 16:17:07 >

drscoban

4 Ekim 2008; 10:21:49 

TAMAMEN KATILIYORUM. BENDE ALDIĞIM GÜN SİTENİN TARİFLERİNE GÖRE JAİLBREAK YAPTIM. ONLARCA TELEFON KULLANDIM. HİÇ SERVİSE GÖNDERECEK PROBLEM OLMADI AMA GARANTİLİ OLSUN DİYE GARANTİYE BİR SÜRÜ PARA VERDİM

underwater

4 Ekim 2008; 11:24:57 

super baslık valla bencede jailbreak yapın keyifine varın su aletin

iPhone 3G WHITE / MacBook 2.1 / iPod Shuffle (PRODUCT RED)
sugarboy

4 Ekim 2008; 12:21:30 

ah bir de şarjı az gitmese ben de alcam da

Eleştirilerinizi bekliyorum :)
http://www.fotokritik.com/kullanici/sugarboy/portfolyo

тяαвzσηѕρσя
ees

4 Ekim 2008; 12:27:25 

Bir şey sormak istiyorum. Siz, iphone sitesindeki ücretisiz oyunları yüklemişsiniz sanırım. Bu mudur JB yapmak. Eğer evet ise, garanti neden gitsinki? Sonuçta apple sitesinden yapılıyor bu. Yanlışsam düzeltin lütfen.

TODAY TOMORROW TOYOTA
ramaknisnan

4 Ekim 2008; 12:49:43 

Şu an aldığımız (teknosa,turkcell, vodafone..vs) iPhone 3G leri (2.1 firmware) JB yapabiliyor muyuz? Yapılıyorsa nasıl yapıldığını nereden öğrenebilirim?

snicker

4 Ekim 2008; 12:57:44 

hmm ewt bende ogrenmek isterim son soruyu???

Intel Core2Duo E6300 - Asus P5WDH Deluxe/Wifi - 2x1 Gb KINGSTON DDR2 667Mhz - Palit Sonic 8800GT - 250 GB Seagate SATA2 7200.10 16 - LG LG GH20NS10- HP W2207h - US Robotics 9108 - CM Centurion 5B - Enermax 535W Sli PSU - Powercom Bnt-1000Ap UPS - Sony Ericksson W800i - Canon EOS 400D - Sony Playstation 3 Pal 40 gb - Apple Iphone

Alisveris yaptiklarim : trhxen, MuSoniC, ergin
d_e_s_i_r_e

4 Ekim 2008; 13:04:14 

evet jb yapan arkadaşlar hangi yönergeyle yaptınız bilgikendirirseniz seviniriz.çoğumuzun elinde türkiyeden alınma ve muhtenmelen 2,1 yüklü cihazlar var bunları nasıl JB yaparız bilgilendirirseniz seviniriz.

Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma...

canpakoy

4 Ekim 2008; 13:06:13 

forumda 2.1 jailbreak diye arama yaparsanız çok rahat bulabilirsiniz nasıl yapıldıüğını 5 dk içinde telefonunuz tüm yazılımlara açık olacak.

d_e_s_i_r_e

4 Ekim 2008; 13:14:41 

yaa güzel kardeşim bizde biliyoruz arama yapılınca karşımıza satırlarca jb konusu açılıcağını.ama sen buradaki herkesi jb ne olduğunu bildiğinimi zannediyosun.burada yapan bi arkadaş benimde durumum sizin gibiydi bende bu adımları izleyeek yaptım diye yönlendiririse fenamı olur.elinemi yapışır.korkmayın jb den hiç bişi olmaz garanti dışı kalmıyo veya kalıyo diye sayfalarca konular başlıklar açılıyo.iki kişi çıkıp nasıl yapılıyo dediğinde ara arkadaım arayınca bulunur gibi cevaplar
quote:

Orjinalden alıntı: canpakoy

forumda 2.1 jailbreak diye arama yaparsanız çok rahat bulabilirsiniz nasıl yapıldıüğını 5 dk içinde telefonunuz tüm yazılımlara açık olacak.

tanerf82

4 Ekim 2008; 13:30:20 

quickpwn in sitesine girin son versionunu indirin..
2.1 in orijinal restore file ini da indirin google dan falan aratıp bularak..
sonra quickpwn i calıstırınca o yonlendiriyo ztn..

quickpwn ve 2.1 original restore file ı indirmeniz yeterli yani..

cok basit..

MaDDoG.. was a L E G E N D!..
gokhankoc_brood

Sisteme Gözat

4 Ekim 2008; 13:40:34 

quote:

Orjinalden alıntı: d_e_s_i_r_e

yaa güzel kardeşim bizde biliyoruz arama yapılınca karşımıza satırlarca jb konusu açılıcağını.ama sen buradaki herkesi jb ne olduğunu bildiğinimi zannediyosun.burada yapan bi arkadaş benimde durumum sizin gibiydi bende bu adımları izleyeek yaptım diye yönlendiririse fenamı olur.elinemi yapışır.korkmayın jb den hiç bişi olmaz garanti dışı kalmıyo veya kalıyo diye sayfalarca konular başlıklar açılıyo.iki kişi çıkıp nasıl yapılıyo dediğinde ara arkadaım arayınca bulunur gibi cevaplar
quote:

Her kese özel hazırlanmaz bu tür yönergeler. Bir tane hazırlanır herkes faydalanır. Üst başlık olarak duruyo ana sayfada! Onuda göremeyip kendine özel istiyorsan gideceksin iPhone servisi olduğunu iddia eden yerlere, vereceksin servis ücretini yaptıracksın. Burası paylaşım platformu, kimse kimsenin şahsına münhasır açıklama yapmak, bilgi vermek zorunda değil.

ASUS M51SN;
Sony PS3 60GB;
iPhone 3G 8GO, Turkcell
tas7035

4 Ekim 2008; 13:48:29 

quote:

Orjinalden alıntı: ees

Bir şey sormak istiyorum. Siz, iphone sitesindeki ücretisiz oyunları yüklemişsiniz sanırım. Bu mudur JB yapmak. Eğer evet ise, garanti neden gitsinki? Sonuçta apple sitesinden yapılıyor bu. Yanlışsam düzeltin lütfen.

Yüklediğim programların yani yukarıda gördüklerinin 2-3ü dışında hepsi en pahalı olarak satılanlardır, crackli ipa dosyaları kullanılarak yüklenmiştir. ihacks.ru sitesinde tüm dosyalar mevcut. Yapmanız gereken quickpwn ile jailbreak yapmak ki bu 2-3dk sürüyor ve sonra da istediğiniz oyun ya da programın ipa dosyasını indirip çift tıklamaktır, böylece itunes açılacak ve program applications bölümünde gözükecektir, sync yaptığınızda ise otomatik kurulumu gerçekleşecektir.

d_e_s_i_r_e

4 Ekim 2008; 14:11:42 

ben bana özel bitane hazırlayın diye bir cümle kullanmadım tamamamı arkadaşım anlamayanlar var onlarında takip edebileceği bir yol gösterin diye bahsettim o cümlemde...kimse kimsenin şahsına açıklama yapmak zrounda değil derken bana açıklama yapma gereğinde bulunduğuna göre diğer konulardada açıklama yapılabilir kanaatine varıyorum.bırakın bu forum bekçiliğini yaa.. bir gram rahatsız oluyorsan yukarıdaki cümlemden şerefsizim sadece artislik yapmak için yazıyosun bu cevabıı..madem ilgilenmiceksin neden cevap veriyosun.bak ilgilenen vermiş cevabını hemde anlamak istediği gibi anlayarak vermiş ne bir kin ne bir nefret var içnde cevap verirken...kovboy gibi dolaşıyorlar ona buna yok arasana yok şunu yapsana...konu açarlar neden konu açtın soru sorarlar neden sordun.alkolmu alıyolarda geliyolaar foruma anlamadımki...
quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

quote:

Orjinalden alıntı: d_e_s_i_r_e

quote:

Her kese özel hazırlanmaz bu tür yönergeler. Bir tane hazırlanır herkes faydalanır. Üst başlık olarak duruyo ana sayfada! Onuda göremeyip kendine özel istiyorsan gideceksin iPhone servisi olduğunu iddia eden yerlere, vereceksin servis ücretini yaptıracksın. Burası paylaşım platformu, kimse kimsenin şahsına münhasır açıklama yapmak, bilgi vermek zorunda değil.

tutankhamon

4 Ekim 2008; 14:15:22 

5-10 tane jb yapilmis alet bozulupta servise gidene kadar ve oradaki sonucu duyana kadar asla yapmayacagim bir durumdur bu.insanlari durduk yerde heveslendirmeyin. belki su telefondaki yazilimlarin degeri toplasaniz 50 dolayi gecmiyor yada 100 dolar her neyse.alet bozulup garantiye gittiginde jb li oldugu anlasilinca size 200-300 usd fatura cikardiklarinda o zaman gorurum ben jb yi de sizide.teknoloji dunyasinda en pahali servisi apple veriyor bunu biliyorsunuz umarim.apple sadece telefondan ibaret bir firma degil.

Macbook Pro 2.5 Ghz-15.4 Matt Led Ekran-512 mb Ekran Kartı-250 Gb Hdd- 4 Gb Ram.
mehmetix51