Giriş
4 Ekim 2008; 3:59:16
gönderdiğimiz emaillerin okunup okunmadığını anlıyabilmek için bu tür bir onay ayarı var mı, email sağlıyıcılarda, özellikle gmail de?
_____________________________Davinci'nin şifresi soğanın cücüğünde saklı.
4 Ekim 2008; 4:07:37
Mail sağlayıcılarının hiçbirinde böyle bir özellik yok bildiğim kadarıyla.
4 Ekim 2008; 4:22:36
quote: Orjinalden alıntı: OnuR Mail sağlayıcılarının hiçbirinde böyle bir özellik yok bildiğim kadarıyla. birinin bu özelliği kullandığını görmüştüm zamanında, şuan kendisine ulaşmak mümkün değil malesef, ama sanıyorum ki var
4 Ekim 2008; 9:11:29
Outlook ile oluyor ama gmail de dene istersen Araçlar > Seçenekler > E-Posta seşenekleri > İzleme Seçenekleri > Okundu Bilgisi seçili olacak
_____________________________ İmza
cexor
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
4 Ekim 2008; 9:24:34
tatil cevabı diye bir şey var ! ben söyle yazdım "bu bir otomatik mesajdır. gönderinizi teslim alınmıştır. ! " önemli not : internetin daha kullanışlı bir şeye dönüşmesi için lütfen sizde tatil cevabı olarak "bu bir otomatik mesajdır. gönderinizi teslim alınmıştır. ! " bu mesajı diğer kullanıcılarında öğrenebilmesi için ekleyiniz ! saygılarımla iyi çalışmalar.
4 Ekim 2008; 11:49:40
Thunderbird ile Gmail hesaplarımı kontrol ediyorum. Bazen e-mail'ler bu şekilde geliyor. Bunu gönderen adres de @gmail.com Bilmiyorum sistem çalışıyor mu ama aynı maili gmail.com üzerinden açınca değişen herhangi bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 5 Ekim 2008; 21:31:17 >
5 Ekim 2008; 9:28:56
quote: Orjinalden alıntı: General Outlook ile oluyor ama gmail de dene istersen Araçlar > Seçenekler > E-Posta seşenekleri > İzleme Seçenekleri > Okundu Bilgisi seçili olacak outllook kulanmıyorum malesef bunun direkt bir yolu olmalı, sanıyorum ki de var
5 Ekim 2008; 16:56:27
olsa ii olurdu
_____________________________LOGİTECH Z-5500 --- PANASONIC SC-HT885
5 Ekim 2008; 21:24:35
konuyu okuyunca şimdi denedim. Bende Windows Live Mail programı var onunla kontrol ediyorum tüm maillerimi. Gamilden okundu biligili mail attım hotmailime . Okundu bilgisi istedi. Onayladım Bilgi geldi oluyor yani gmaildede
5 Ekim 2008; 21:56:09
quote: Orjinalden alıntı: 241 Thunderbird ile Gmail hesaplarımı kontrol ediyorum. Bazen e-mail'ler bu şekilde geliyor. Bunu gönderen adres de @gmail.com Bilmiyorum sistem çalışıyor mu ama aynı maili gmail.com üzerinden açınca değişen herhangi bir şey yok. gmail hesabımızı outlook'ta pop olarak kullanabiliyoruz ya, bu da ondandır.
_____________________________------------------------------------www.dahianlamındakideayrıyazılır.com ------------------------------------ F klavye ve Uyduruk Q Türçe klavye karşılaştırması için tıklayın eski kullanıcı adım: exxxplorer ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Dh 2006 Üyeleri
6 Ekim 2008; 8:14:39
quote: Orjinalden alıntı: mehmet_alp konuyu okuyunca şimdi denedim. Bende Windows Live Mail programı var onunla kontrol ediyorum tüm maillerimi. Gamilden okundu biligili mail attım hotmailime . Okundu bilgisi istedi. Onayladım Bilgi geldi oluyor yani gmaildede Gmaildem okundu bilgili maili nasıl attınız, bende bunu öğrenmek istiyorum
6 Ekim 2008; 13:06:16
Yazdığım gibi bende Windows Live Mail programı yüklü.. Burada Yeni ye tıkladım Mailimi yazdım. Kimden kısmına gmailimi seçtim. Yeni mail penceresinin sağ üstte (Tüm menüyü göster dümesi var) onu tıkladım okundu bilgisi iste yi seçtim ve maili gönderdim. Hepsi bu Program yapıyor yani...