Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
günde 300 adet

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> günde 300 adet Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
AlperK

4 Ekim 2008; 2:07:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bugun capitol turkcell deki bi gorevliyle konustum.
gunde ortalama 300 adet iphone satiyolarmis. 5 magazanin bu sekilde is yaptigini dusunursek yakinda ortalik iphone dan gecilmez :)
selamlar
alper

El Fuego

4 Ekim 2008; 2:19:36 

capitol trcell hergün 200.000 küsür lira parayı mı bağlıyormuş. Ne sallama ama

HP iPAQ Business Navigator 614c WM06 520 MHz 4 GB SanDisk
Motorola ROKR E8 Linux 500MHZ

El Fuego is a member of DH Motorola CLUB

pocketpc.gen.tr
omarr35

4 Ekim 2008; 2:26:32 

hesabıma göre mağaza günde 16 saat açık kalsa

her 3.2 dakikada 1 iphone satması lazım ki

yok artık daha neler

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | YA KURALLAR İMZA DIŞIYSA
conjure

4 Ekim 2008; 2:29:31 

ya yok artık ya.düz 500 deseymiş bari.bence sallamış.bir kere bir gün içinde 300 iphone stoklarına sokmaları mümkün değil.
iphone geldi ya türkiyeye artık herkes sallar bişeler

cryptooth

4 Ekim 2008; 10:05:46 

10.000 adet satıldığını duydum bi yerden. 26sından bugüne 9 gün. demek ki günde yaklaşık 1000 adet. iyiymiş :)

(Palm V) (Palm Vx) (Palm m505) (Clié NR70) (Tungsten T) (Tungsten T3) (SE P900) (Treo 600) (Motorola MPx 200) (Nokia 6630) ((Treo 680 + Tungsten T|X)+(Treo 750)) (HTC Touch, TYTN II, Cruise, Diamond, Touch Pro) (iPhone 3G)
dexterx

4 Ekim 2008; 11:29:54 

apple primium reseller da çalışıyorum. yok öyle abartılı satışlar. bin makinenin 900 u hala elimizde. zaten kar oranı %2-3.. hı beyaz modeller hemen gitti =)

Intel Core2duo 6300, Asus P5B Deluxe WiFi-AP Edition, 2gb Corsair 667, 2x250gb segeate 16mb, Winfast 7600GT, nec dvd-rw, tagan 580w, CM stacker 810, Creative X-fi, Creative THX 550, 20.1 Nec 20WGX2 (n73)
ufukka

4 Ekim 2008; 11:38:58 

nokia 5800 rakibi olcakkk

firfirdolan

4 Ekim 2008; 11:41:27 

quote:

Orjinalden alıntı: dexterx

apple primium reseller da çalışıyorum. yok öyle abartılı satışlar. bin makinenin 900 u hala elimizde. zaten kar oranı %2-3.. hı beyaz modeller hemen gitti =)

beyaz model cok aradım heryerde stok problemi var

chanak

4 Ekim 2008; 12:59:18 

Valla sim kart değiştirmek için arefe günü capitole gittim 15 dk bekleme sürecinde rahat 50-60 cihaz sattılar.

odysseus83

4 Ekim 2008; 13:16:55 

eheheh:) bu cem yılmazın hokkabaz filmindeki sahneye benzemiş,
abi böyle 5 iş yapsak 200 den 1000 kağıt :D

yakazza

4 Ekim 2008; 14:49:41 

EVET DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA EKSİK. ÇÜNKÜ APR (apple primium reseller) DE SATILAN CİHAZLAR VODANIN KAMPANYASIYLA SADECE YANİ SİMKİLİTLİ. AMA ASIL PATLAMA TURKCELL SATIŞLARINDA. MAALESEF VODA ÇUVALLADI FENA HALDE. KÖTÜ KAMPANYA, PAHALI SATIŞ VE SİMKİLİTSİZ SATMAMA. ARTI SITERNET PAKETİ (150 mb GİBİ BİR KOMEDİYLE) KİMSE BANA 'AMA TOPLAMDA TUKCELL DAHA PAHALI' GİBİ HESAP YAPMASIN. ÖNCE VODADA SATILAN 3GB SINIRSIZ İNTERNETİDE Bİ ZAHMET EKLEYİN ÜZERİNE VE TURKCELLDE VERİLEN HAFTASONU BELEŞ OLAYINI DA.
KISACASI EVET TURKCELL İN SATIŞLARI PATLIYO .. AMA MAALESEF VODA DA BU YOK. Maalesef diyorum çünkü Turkcell e acaip gıcığım zaten ben AVEA kullanıyorum yani ikisiyle de organik bağım yok. bana sorarsanız ikisi de pahalı !!

quote:

Shady

4 Ekim 2008; 15:10:40 

quote:

Orjinalden alıntı: yakazza

EVET DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA EKSİK. ÇÜNKÜ APR (apple primium reseller) DE SATILAN CİHAZLAR VODANIN KAMPANYASIYLA SADECE YANİ SİMKİLİTLİ. AMA ASIL PATLAMA TURKCELL SATIŞLARINDA. MAALESEF VODA ÇUVALLADI FENA HALDE. KÖTÜ KAMPANYA, PAHALI SATIŞ VE SİMKİLİTSİZ SATMAMA. ARTI SITERNET PAKETİ (150 mb GİBİ BİR KOMEDİYLE) KİMSE BANA 'AMA TOPLAMDA TUKCELL DAHA PAHALI' GİBİ HESAP YAPMASIN. ÖNCE VODADA SATILAN 3GB SINIRSIZ İNTERNETİDE Bİ ZAHMET EKLEYİN ÜZERİNE VE TURKCELLDE VERİLEN HAFTASONU BELEŞ OLAYINI DA.
KISACASI EVET TURKCELL İN SATIŞLARI PATLIYO .. AMA MAALESEF VODA DA BU YOK. Maalesef diyorum çünkü Turkcell e acaip gıcığım zaten ben AVEA kullanıyorum yani ikisiyle de organik bağım yok. bana sorarsanız ikisi de pahalı !!

quote:

Artı Apple Store Turkcell'in getirdiği iPhoneları satıyor

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

iPhone_16

4 Ekim 2008; 16:22:43 

bence günde 300 tane iphone satmak biraz uçuk geliyor

her gelen kişiyle 5 dk işlemlerle uğraşılırsa en az bide bu 5dk olur...

300x5= 1500 dk yapar..

1500 dk = 25 saat yapar bu türkcell çalışanları günde kaç saat çalışıyorlar hatta 1 günü geçiyor...:D

ama 300 tane olmazda 150-200 civarında satılıyor olabilir...

iyi günler...

Macbook Air 2gb ram / iPhone 3G 16gb Factory UNLOCKED!
hidrojenperoksit

4 Ekim 2008; 16:53:54 

valla kohne bı turkcell magzasında 10 adet geldı ve geldıgı gun bıttı dedı arkadas...bellıkı iphone ıyı satıyor...ama benden soylemesı cok cabuk ıkıncı ele duscek bu telefon...telefonu bılmeyen o kadar kısı alıyorkı..itunesı kullanmadan telefona mp3 veya fotograf vıdeo atamıyorsunuz..bu program cok kısının canını yakacak ve cok kısı elınden cıkartcak bu telefonu...benım gıbı pusuda bekleyenler faydalancak tabi bu durmdan:)))

KİMYACILAR ÖLMEZ SADECE DENGEYE ULAŞIRLAR
todorov_44

4 Ekim 2008; 17:02:51 

ne sallama ama

mcff

Sisteme Gözat

4 Ekim 2008; 17:08:45 

hangi apple pr. reseller da calısıyorsun ankara panoradaki apple pr. reseller satıs fiyatlarını biliyorum kesinlikle satıslarınızın oranı %2-3 degil.

quote:

�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
face1tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Ekim 2008; 17:22:37