Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Anakartdakı garıplık board da guc var ama acılmıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Anakartdakı garıplık board da guc var ama acılmıyor Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen :
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Jeezy

4 Ekim 2008; 1:58:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar dedıgım gıbı mb da onceden bıos gıtmıstı onu gerı getırdım yogun calısmalarım sonucu hersey guzel bıos ekranı karıstırdım bı guzel hersey saglam hıjyenık dedım bı format atıyım tum parcaları taktım ılkten actım yanlız vga nın guc kablosunu takmayı unutmusum kapadım pc ı kabloları taktım bıda acıyım dedım daha acılmadı obur board ı denedım acıldı kafayı yemek uzereyım arkadslar yardımcı olursanız cok sevınırım arkadaslar tam sorun cozuldu dedım yıne basladı suan uzay sıstemı seklınde kullanıorm ne zaman parcaları kasaya taksam pc acılmıyor,kasa da kacak var dıe kontrol ettım oda yok uzay sıstemıne aldım tekrar yıne acılmadı sıstem 1 gun bekledım ole psu dan gelen butun kablolara kontrol kalemı ıle baktım elektrık yok ısın sacma kısmı ısı 24 pin lık guc kablosunu takınca board ın ethernet lambası yanıyo ama pc acılmıo yane guc var sorunun psu da oldugunu dusunuyorm zaten dandık bısı sizce nedır simdiden tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeezy -- 5 Ekim 2008; 20:01:17 >

İntel Pentium 4 2.4 @ 3.2 :) Ghz -||- Gigabyte I848P-||- Sapphire 512 mb (128 bit ddr2) x1550 agp-||- 2x512Mb DDR400 Ram -||- Creative SB Audigy Value 7.1-||- Samsung 80Gb İde HDD -||- vietnam'dan kalma bi pc
Jeezy

5 Ekim 2008; 20:50:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yardım arkadaslar

İntel Pentium 4 2.4 @ 3.2 :) Ghz -||- Gigabyte I848P-||- Sapphire 512 mb (128 bit ddr2) x1550 agp-||- 2x512Mb DDR400 Ram -||- Creative SB Audigy Value 7.1-||- Samsung 80Gb İde HDD -||- vietnam'dan kalma bi pc
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Anakartdakı garıplık board da guc var ama acılmıyor Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD4850 ICEQ TurboX Crossfire
Azıyla yetinmeyenler için; ICEQ TurboX Crossfire performansı mercek altında
Gigabyte Türkiye Röportajı
X58 ve Pasif soğutmalı HD4850 ekran kartı üzerine

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç