Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
IPHONE 3G KAPALI ŞARJ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> IPHONE 3G KAPALI ŞARJ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Northeastwind

4 Ekim 2008; 1:43:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar kapalı iken ne kadar şarjda kalması gerekiyor. Kapalı iken herhangi bir gösterge olmadığından full şarj olduğunu nasıl anlıyoruz.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ferhatugur

4 Ekim 2008; 10:43:57 

kardeş cihazı kapalı şarj edemiyosunki...fişi taktığın anda açılıyo telefon
illa kapalı olsun istiyosan ayarlardan uçuş modunu etkinleştir,sinyali kes...1,5-2 saatte doluyo...

iphone 3G 8GB
ramaknisnan

4 Ekim 2008; 12:16:31 

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatugur

illa kapalı olsun istiyosan ayarlardan uçuş modunu etkinleştir,sinyali kes...1,5-2 saatte doluyo...

Hayır ,kapalıyken sarj ediliyor. Fişe takınca otomatik açılıyor, ancak tekrar kapatabiliyorsun, bu kez açılmıyor. Ben öyle yapıyorum. 2-3 saat sonra da çıkarıyorum fişten

Erdemalp

4 Ekim 2008; 12:37:42 

quote:

Orjinalden alıntı: ramaknisnan

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatugur

Hayır ,kapalıyken sarj ediliyor. Fişe takınca otomatik açılıyor, ancak tekrar kapatabiliyorsun, bu kez açılmıyor. Ben öyle yapıyorum. 2-3 saat sonra da çıkarıyorum fişten

Boyle bir seye gerek yok aslinda. Yani bu uygulama sayesinde telefonun pilini daha iyi kullanmis olmuyorsunuz. Apple kendi sitesinde aciklma olarak ilk 2 saatte yuzde 80 lik kismi doluyor. Tam doldurmak istiyorsanizda 2 saat daha kalirak yuzde yuzu dolmus oluyor. Bu sadece iPhone icin degil genel olarak apple in kullandigi pillerle alakali bir bilgi.

http://erasmusmacerasi.blogspot.com
Northeastwind

5 Ekim 2008; 3:27:52 

Sonuçta kapalı iken şarj ederken bittiğini gösteren bir ibare yok değil mi? Bu alet kapalı iken ne kadar süre ve açık iken ne kadar süre fişte takılı kalacak?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
alex1978

12 Ekim 2008; 14:19:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Northeastwind

Sonuçta kapalı iken şarj ederken bittiğini gösteren bir ibare yok değil mi? Bu alet kapalı iken ne kadar süre ve açık iken ne kadar süre fişte takılı kalacak?

up.. ayni sorunun cevabini bende ariyorum

DELL INSPIRON 9400 İNCELEME

INSPIRON 9400 - Core 2 Duo T7200 (2.00GHz), 2 GB DDR2 SDRAM 667 MHz, 160 GB Hdd, 8x DVD+/-RW, 256MB Go 7900 GS, 17 WXGA, 9-cell battery
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> IPHONE 3G KAPALI ŞARJ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: KASIRGA
CPU Turkey yarışması kapsamında TOBB üniversitesi tarafından geliştirilen KASIRGA kod adlı işlemci
Sapphire HD4670 CF video incelemesi
HD4670 serisi ekran kartları, uygun fiyatlarının yanı sıra, üstün 3 boyut performansıyla da göz dolduruyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar