Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
HD yayınıymış... :S

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> HD yayınıymış... :S Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
iak

4 Ekim 2008; 1:19:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar istedikleri kadar HD yayın yapsınlar. Hatta olayı abartıp 3D yayın yapsınlar. Tv deki tüm kanallar RTÜK ün açıklarını bularak 22dk yayın yapıp 17 dk reklam vererek, bununla da yetinmeyip yayın esnasında ekranın yarısına sanal reklam uygulaması yaparak tüm TV keyfini işkenceye çevirirlerse ne anladım ben bu HD olayından. haksızmıyım?

24 Jack Bauer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Ekim 2008; 9:41:35 

haklısın kardeş bende reklamları çıldırırcam izleyemiyorum yaa. Habibile reklam

Tek izlediğim kanal CNBC-e ve e2. CNBC-e Çok sanal reklam yok 3-4 kere yapıyor reklam ara verse 3-4 dk sürüyor. e2 sanal reklam yok valla helal olsun diyorum

Show, kanal d, star, atv aman yarabbi çok reklam yahuu normal tv değil ki reklam tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 Jack Bauer -- 4 Ekim 2008; 9:39:00 >

propesyonel

4 Ekim 2008; 11:51:52 

reklamlardan iyi kazanıyorlar . adamlar bırakırmı rant damarlarını keserler mi hiç

TURKCELL 2041 KISA MESAJ SERVİSİ SEVERLER DERNEĞİ ÜYESİ
Rádèøή

Sisteme Gözat

4 Ekim 2008; 12:02:47 

Bu işin suyunu çıkardılar artık. Bi ara kurtlar vadisi kanald ye geçtiğinde Hollywood tebalasının yanında Uydu fln koymuşlardı. Masaya cips,kola fln... Rtük buna bi el atmazsa tv keyfi fln kalmayacak. Maçlarda tribünlere pankart niyetine reklam koyarlar. Ekranın yarısını kapatırlar...

Kesinlikle buna el atılması lazım!

Bayrağı Bayrak Yapan Üzerindeki Kandır;
Toprak, Uğrunda Ölen Varsa Vatandır!
| BEŞİKTAŞ JK |
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Ekim 2008; 13:02:43 

haklisin tabii reklam konusunda fakat Hd konusunda katilmiyorum.
bende bu yüzden fazla tv izlemiyorum. bilirmisiniz bilmiyorum eskiden sms olayi cikmadan müzik keyfimiz daha iyiydi. şimdi bakiyorumda ekran komple kapali reklamlar 3-5 tane Kro mms atmiş resmini yollamiş sagdan soldan kiz arama msjlari , sol tarafta istek mesajlari , yetmezmiş gibi yukarda Aşk ölçer

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
iak

7 Ekim 2008; 23:23:29 

arkadaşım HD ye bişi demiyorum. HD film izlemeyi bende seviyorum. ama hem HD yayınına extra para vericem hemde saatlerce HD reklam izlicem ben buna karşıyım. Sanal reklam istemiyorum, gazete aldığım zaman reklam okumak istemiyorum. benim derdim tek bu. selamlar.
quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

haklisin tabii reklam konusunda fakat Hd konusunda katilmiyorum.
bende bu yüzden fazla tv izlemiyorum. bilirmisiniz bilmiyorum eskiden sms olayi cikmadan müzik keyfimiz daha iyiydi. şimdi bakiyorumda ekran komple kapali reklamlar 3-5 tane Kro mms atmiş resmini yollamiş sagdan soldan kiz arama msjlari , sol tarafta istek mesajlari , yetmezmiş gibi yukarda Aşk ölçer

McCarty

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 23:28:29 

abicim Dogan holding bu nasil para kazanıcak
kazansinki ekran daha cok reklam dolsun

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
CΛRNIVΛLE

9 Ekim 2008; 11:49:35 

haklısın kardeş sadece kanal d değil, diğer bütün kanallarda tv izleme keyfi işkenceye dönüyor, o yüzden izlemiyorum zaten Türk dizilerini..

trojannn

9 Ekim 2008; 20:41:05 

Gerçekten çok abarttılar ya. Bu reklamlar artık insanları yedi bitirdi. kumandanın tuşuna basası gelmiyor artık insanın.

poseidon_19

9 Ekim 2008; 22:02:38 

reklamlar dediğiniz gibi çok can sıkıcı..

T.C Tarih Kulübü

p 0 s E i d O N

quentin

13 Ekim 2008; 7:41:03 

bence tvde dizi izlemek yerine pc de dizi keyfini surmek daha keyifli indir izle reklamsiz arasiz

Dell XPS M1330 (PRODUCT) RED
Creative I-trigue 3400
Sony Ericsson W950i
Thrax
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 0 günü kaldı.

13 Ekim 2008; 16:36:58 

Kotalılarda kendi başının çaresine baksın
yildize
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

14 Ekim 2008; 13:19:22 

discoveryden başka kanal izlemiyorum
tano