Giriş | |
|
|
|
4 Ekim 2008; 1:19:08
|
|
|
Arkadaşlar istedikleri kadar HD yayın yapsınlar. Hatta olayı abartıp 3D yayın yapsınlar. Tv deki tüm kanallar RTÜK ün açıklarını bularak 22dk yayın yapıp 17 dk reklam vererek, bununla da yetinmeyip yayın esnasında ekranın yarısına sanal reklam uygulaması yaparak tüm TV keyfini işkenceye çevirirlerse ne anladım ben bu HD olayından. haksızmıyım?
|
|
4 Ekim 2008; 9:41:35
|
|
|
haklısın kardeş bende reklamları çıldırırcam izleyemiyorum yaa. Habibile reklam Tek izlediğim kanal CNBC-e ve e2. CNBC-e Çok sanal reklam yok 3-4 kere yapıyor reklam ara verse 3-4 dk sürüyor. e2 sanal reklam yok valla helal olsun diyorum Show, kanal d, star, atv aman yarabbi çok reklam yahuu normal tv değil ki reklam tv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 Jack Bauer -- 4 Ekim 2008; 9:39:00 >
|
|
4 Ekim 2008; 11:51:52
|
|
|
reklamlardan iyi kazanıyorlar . adamlar bırakırmı rant damarlarını keserler mi hiç
|
|
|
4 Ekim 2008; 12:02:47
|
|
|
Bu işin suyunu çıkardılar artık. Bi ara kurtlar vadisi kanald ye geçtiğinde Hollywood tebalasının yanında Uydu fln koymuşlardı. Masaya cips,kola fln... Rtük buna bi el atmazsa tv keyfi fln kalmayacak. Maçlarda tribünlere pankart niyetine reklam koyarlar. Ekranın yarısını kapatırlar... Kesinlikle buna el atılması lazım!
|
|
|
7 Ekim 2008; 23:23:29
|
|
|
arkadaşım HD ye bişi demiyorum. HD film izlemeyi bende seviyorum. ama hem HD yayınına extra para vericem hemde saatlerce HD reklam izlicem ben buna karşıyım. Sanal reklam istemiyorum, gazete aldığım zaman reklam okumak istemiyorum. benim derdim tek bu. selamlar. quote:
Orjinalden alıntı: McCarty haklisin tabii reklam konusunda fakat Hd konusunda katilmiyorum. bende bu yüzden fazla tv izlemiyorum. bilirmisiniz bilmiyorum eskiden sms olayi cikmadan müzik keyfimiz daha iyiydi. şimdi bakiyorumda ekran komple kapali reklamlar 3-5 tane Kro mms atmiş resmini yollamiş sagdan soldan kiz arama msjlari , sol tarafta istek mesajlari , yetmezmiş gibi yukarda Aşk ölçer
|
|
9 Ekim 2008; 11:49:35
|
|
|
haklısın kardeş sadece kanal d değil, diğer bütün kanallarda tv izleme keyfi işkenceye dönüyor, o yüzden izlemiyorum zaten Türk dizilerini..
|
|
9 Ekim 2008; 20:41:05
|
|
|
Gerçekten çok abarttılar ya. Bu reklamlar artık insanları yedi bitirdi. kumandanın tuşuna basası gelmiyor artık insanın.
|
|
9 Ekim 2008; 22:02:38
|
|
|
reklamlar dediğiniz gibi çok can sıkıcı..
|
Thrax
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 0 günü kaldı.
|
 |
|
13 Ekim 2008; 16:36:58
|
|
|
Kotalılarda kendi başının çaresine baksın
|
|
|
yildize
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
|
 |
|
14 Ekim 2008; 13:19:22
|
|
|
|
discoveryden başka kanal izlemiyorum
|
|
|