Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
hp dv5-1020 fan sesi problemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> hp dv5-1020 fan sesi problemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
duvall

4 Ekim 2008; 1:04:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu model bilgisayarımı yeni aldım ve sesi beni çıldırtıyo. Sesin fandan geldiğini tahmin ediyorum ama işlemci de olabilir emin değilim. ( kesintisiz rüzgar uğultusu gibi bir ses ) 4 senedir kullandığım dizüstü bilgisayarımda sadece ısındığı zamanlarda duyduğum fan sesi haricinde tık ses çıkmazdı şimdiki bu olayı anlayamıyorum. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum, bu normal bir durum mu, çözmenin bir yolu olamaz mı, aynı problemi kafasına takan başka arkadaşlar var mı ?

astsbucvs

4 Ekim 2008; 1:23:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Laptop'u güç tasarruf modunda kullan o zaman. Eğer tatmin olmadıysan servisine bir sor istersen

HP PAVİLİON DV5 1020 2.26GHZ FSB 1066, 4 GB HYPERX 800MHz DDR2 SODIMM (2 X 2GB) (KINGSTON) RAM, 512MB 9600MT EKRAN KARTI, 200 GB SEAGATE 7200 RPM 16MB SATA 2 NCQ HARD DİSK
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> hp dv5-1020 fan sesi problemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: TTN Mobile Standı
3 sim kartlı cep telefonu! Projeksiyon fonksiyonlu cep telefonu! Kullan at cep telefonu! bu standda görülmesi gereken bir çok şey var!
Monster T2-REX M860U
nVidia 9800GTS ekran kartlı taşınabilir oyun canavarı!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar