Şu an 7-8 yıllık turkcell hazırkart kullanıyorum. sim-kartım 25 sms 250 numara kayıt yapabilen ilk kartlardan. hangi telefona taksam telefonu kasıyor artık bunu kullanmayacağım yeni sıfır bi hat alacağım. Yine Turkcell hat alacağım. 2. bir hat daha gerekli oda avea olacak.
Fakat iphone ile kullanabilmek için daha iyi avantajlı oluyorsa turkcell ve avea hattım olacak hangisini kullanayım ? eğer daha iyi olur derseniz vodofone bile alabilirim.
yani iphone ile kullanacağım hattın bazı özellikleri olması lazım.
1. en ucuz internet hangisinde var ? 2 hangi operatör daha hızlı internet sağlıyor ? 3. uygun internet paketleri hangisinde var ? 4. hangisi daha iyi çekiyor ? 5. hangisinde konuşma kalitesi daha iyi ? 6. hangi hat iphone ile daha uyumlu ?
bunun dışında görüş ve yorumlarınızı yazarsanız çok iyi olur. faturalı bir hat düşünmüyorum çünkü onda ne yazıp ne tuttuğunu göremiyorum fatura ne gelecek ne olacak diye sürprizleri sevmiyorum.
bu açıdan turkcell hazırkart çok iyi birini arasam birine mesaj atsam yada internettte gezinsem hemen kalan kontörümü söyleyebiliyor. kalan kontör - konuşma dakikası - kalan sms hakkı gibi sorgulamalarda çok hızlı yapılabiliyor *123#a yapıyorum kalan kontörü hemen söylüyor . vea bu yönden kötü. vodofone nasıl bilmiyorum.
diğer sorularına cevap veremicem çünkü bilgim yok da aklıma bişey takıldı. Ya abi sim kartı değiştiriyolar ki numaran aynı kalırken. Yani çekmeseydin keşke bu kadar sıkıntıyı yıllarca, sim kartı yenilemek için yeni hat almak şart değildi = (