Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Yarın HDD alacağım Ama kararsızım :( :(

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Yarın HDD alacağım Ama kararsızım :( :( Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SAMASRA
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

4 Ekim 2008; 0:05:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar yarın alacağım yeni hdd ama şu 2 model arasında kararsız kaldım
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30545 =seagate
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26912 =samsung

beyler seagate almayı planlıyordum fakat sorun yaşayan onca kişiyi görünce içime kurt düştü.sizce bu 500 gb lık 32 mb seagate model hdd ler gerçekten sorunlumu?yoksa rahat rahat alayımmı?
hangisini önerirsiniz.?
not:benim için sessizlik değil performans önemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMASRA -- 4 Ekim 2008; 0:03:21 >
arda1811

4 Ekim 2008; 1:08:46 

onca yıldır seagate de tek bir sorun yaşamadım hocam düşünmen bile gereksiz al bekleme

Mesut Çevik Fan Club
ÖLÜMÜNE ULTRASLAN
seffo

4 Ekim 2008; 10:19:29 

arkadaşlar elimdeki hard disk yetersiz kaldığı için bende yeni bir hard disk almak istiyorum ama hangisinin uygun olduğunu bilmiyorum.Ana kartım gigabyte 1000G ve Hard diskim Maxtor 6Y080L0 80GB 7200RPM 2MB Cache Sata Harddisk.Nasıl bir hdd almalıyım yardım ederseniz çok sevinirim.

ahmcol

4 Ekim 2008; 11:22:05 

seagate hepsiburada da 5 ytl daha ucuz http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=100221&productid=bd850651
maxtor da yaklaşık 15 ytl daha ucuz http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=100221&productId=bd850663

www.ahmcol.com
Est Sularus Oth Mithas
iskober

4 Ekim 2008; 15:23:42 

Bende yıllardır seagate kullanıyorum hiç sorun yaşamadım

E 6750 @ 3.6 llOcz Vendetta 2ll Asus P5Q-Pro ll 2*1 Corsair Xms 2 800 4-4-4-12 @ 960 ll Zotac 8800 GT ll Seagate 400 NCQ + WD 500 My Book ll FSP Epsilon 700 W ll
ll Feel 2 Hurricane ll M Audio Firewire 410 Sound Card ll Logitech X 540 ll Samsung 920 N ll
teomanist

Sisteme Gözat

5 Ekim 2008; 0:33:51 

ewet seagate çok kalitelidir ama
sata larda çok kötü ses problemi var
samsung aldım o yüzden ve tavsiye ederim

amd x2 5200 / gigabyte m55s-s3 / a-data 2*1gb 800mhz / Palit 4850 Sonic / samsung sata2 16mb 320gb / aopen h600 b27 / High Power 500W
burak9006

5 Ekim 2008; 1:27:32 

quote:

Orjinalden alıntı: teomanist

samsungta sesten şikayetçi olan ben mi varım sadece

Seagate 320as bende kullanıyorum bayaa memnunum bir eksisini görmedim seste gelmedi 3 aydır.Samsungta da 1.5 aydır kullanıyorum çok fazla ses var

4-5 tane 320as kullanan arkadaşım var hiçbirinde ses sorunu falan olmadı ama arada hatalı üretimler çıkıyor

N95 8Gb*Cowon F2*Sennheiser ie4*Dell INSPIRON 6000+2gb ram
*C2D E5200( e8500 tatilde:)+DFI p45 T2RS Plus+ �vga Gtx260 FTW version + FSP Epsilon 1010w Psu+Cell Shock 2x1gb 1150 Mhz+Crucial Ballistix Tracer Led 2x1gb 1066mHz(yedek)+WD Raptor 74Gb+Seagate 500 Gb 32 Cache HDD+Samsung 250gb 8mb+Recom X-Force Modded+Samsung 226CW+ Samsung Dvd+Rw+Razer Lycosa+Razer Lachesis 4000dpi+Bench için 2 adet 178cfm endüstriel fan;)

Muscletech Whey Protein Hardcore----Animal Pump---- Universal Amino 3001----Muscletech Creatine Hardcore----Universal Nutrition Hydro Burn---- Efendrin+Kafein+Aspirin----Tribestan+zma;)
kahveisteyen

6 Ekim 2008; 4:16:49 

Aralarındaki saliselik farklar genelde çok az kişi için önemlidir. Harddiskler hareket eden (saniyede 7200 defa dönmek gibi) parçalar içerdiğinden aynı marka, aynı model, aynı üretim bandında bile birbirlerine benzemezler. Bir Seagate ST3320620AS ısınmaz, sessiz ve hızlı çalışırkn, diğerine saç - baş yoldurabilir.
Bunun üstüne şu marka hep en süperidir, kralıdır demek zor.

Matchbox

6 Ekim 2008; 9:08:24 

quote:

Orjinalden alıntı: burak9006

quote:

Orjinalden alıntı: teomanist

samsungta sesten şikayetçi olan ben mi varım sadece

Seagate 320as bende kullanıyorum bayaa memnunum bir eksisini görmedim seste gelmedi 3 aydır.Samsungta da 1.5 aydır kullanıyorum çok fazla ses var

4-5 tane 320as kullanan arkadaşım var hiçbirinde ses sorunu falan olmadı ama arada hatalı üretimler çıkıyor

Olmaz olurmu, en büyük hatamdı Samsung almak...HTPC makinamda Samsunkun o motor uğultusuna artık dayanamadım ve 1 TB. Maxtorla değiştirdim...Oh be dünya varmış...

SHARP 42 LC-RD2E
INPAX 5100

"Bir şeyi güzel olarak mı algılıyorsunuz? demek ki yanlış algılıyorsunuz." nietzsche
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Yarın HDD alacağım Ama kararsızım :( :( Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Wind Netbook (U100)
MSI Wind; Intel ATOMdan güç alan cep herkülü!
Political Machine
Amerika başkanı olmak sandığından daha kolay(!)

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar