Giriş | |
|
|
|
4 Ekim 2008; 0:02:05
|
|
|
HD-SMART 111.KANAL DA HD VERİLECEĞİ ALT YAZI OLARAK GEÇMİŞTİDE ACABA HD SMART SAHİPLERİ GÖRÜNTÜ HAKKINDA YORUM YAPABİLİRLERMİ SS'de KOYARSANIZ İYİ OLUR?
|
|
|
4 Ekim 2008; 15:50:35
|
|
|
50 kişi okumuş bir cvp yok?
|
|
|
4 Ekim 2008; 16:06:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sinanx 50 kişi okumuş bir cvp yok? Beyaz HD olsa ne olur olmasa ne olur. Bize Amerikadaki ABC, FOX gibi kanallarda olduğu gibi elit dizileri sanal reklamsız verebiliyorlarmı o önemli.
|
|
|
4 Ekim 2008; 23:33:46
|
|
|
:D hdsmart alınırmı yaws :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webisweb -- 4 Ekim 2008; 23:37:57 >
|
|
|
4 Ekim 2008; 23:54:26
|
|
|
beyazı hd görmek lazım .. içini gösteren gözlüklerden de mi alsak napsak pırıl pırıl izleriz.. sadece beyaz ı değil.. gelen bayan konukları da izliycez tabi yanlış anlaşılmasın
|
|
|
5 Ekim 2008; 18:10:19
|
|
|
aman kalsın beyaz mış şuymuş
|
|
|
6 Ekim 2008; 11:23:20
|
|
|
Soruyu "Beyaz Show" olarak değil de "HDsmart'ta Kanal D HD kalitesi nasıl?" olarak algılasak sanırım daha iyi bir tartışma olur. Sürekli alttan bi yazı "Bu dizi 111. kanalda hd hödö.." HDsmart alınır mı? Yani verilecek paraya değer mi? Ne kadar HD yayın olacak? Haftada 2 dizi, 1 show, ek olarak 1 tane yabancı HD kanal mı? Fiyat ne? 700ytl civarında diye duydum (normal dsmart bile bana çok pahalı gelirken bunu merak edip araştırmadım bile) bu fiyata bu kadar içerik bence az, ilerde artma olasılığı ne?
|
|
7 Ekim 2008; 0:29:33
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: atakatas Soruyu "Beyaz Show" olarak değil de "HDsmart'ta Kanal D HD kalitesi nasıl?" olarak algılasak sanırım daha iyi bir tartışma olur. Sürekli alttan bi yazı "Bu dizi 111. kanalda hd hödö.." HDsmart alınır mı? Yani verilecek paraya değer mi? Ne kadar HD yayın olacak? Haftada 2 dizi, 1 show, ek olarak 1 tane yabancı HD kanal mı? Fiyat ne? 700ytl civarında diye duydum (normal dsmart bile bana çok pahalı gelirken bunu merak edip araştırmadım bile) bu fiyata bu kadar içerik bence az, ilerde artma olasılığı ne? + Cihazı aldıktan 6 ay sonra da 30 YTL civarında HD ücreti :)
|
|
7 Ekim 2008; 2:03:26
|
|
|
saçmalık ya düzmece kanmayın bunlara ya
|
|
|
7 Ekim 2008; 10:09:01
|
|
|
Beyaz'ın yayın salonuna HD Kamera mı soktular, HD kamera ile mi çekiyorlar? Aydın Doğan hiç böyle bir yatırım yapar mı? Önce HD diyerek parayı toplar, seneler sonra ekipman fiyatları düşünce HD yayına geçer... Aldanmayın lütfen, tanıyalım bu adamı...
|
|
|
7 Ekim 2008; 11:08:27
|
|
|
Bu adamdan herşey beklenir doğru ona katılıyorum ama bunu da yapmazlar heralde.. Bu kadar para içinde yüzen adamlar için birkaç HD kamera ne ki.. Yok canım artık o kadar da yapmazlar? Yaparlar mı yoksa? Bana sanki canlı yayın olayı için HD daha kolay gibi geliyor.. tam olarak bilgi sahibi değilim bu konuda ama HD belgesel kanalı düşünün, bir sürü HD kayıt yapacaksınız, bunları işleyeceksiniz sonra yayınlayacaksınız, canlıda koy hd kamerayı ver yayına diye düşünüyorum.. Aslında standart formatta yapılmış kayıtları HD formatında yayınlasalar biz tv'de HD olarak görürüz di mi? Haberlerde sık sık rastladığımız cep telefonuyla vs 320x240 veya daha düşük çözünürlükte kaydedilmiş amatör çekimleri dijital uydudan mpeg2 formatında 576i olarak gönderiyorlar ama görüntünün orjinali bu çözünürlükte olmadığı için çok kötü. Buna rağmen izlediğimiz görüntü bize yayın formatından dolayı 576i olarak geliyor. Aynı şeyi HD konusuna da uyarlamak gayet mümkün görünüyor.. hem bu durumda gözle kolayca ayırt edebileceğiniz bi fark oluşmazsa kandırmak daha kolay..
|
|
7 Ekim 2008; 14:24:23
|
|
|
HD yayını izlemeden yada gidip HD cam larını görmeden bişey diyemem
|
|
|
7 Ekim 2008; 14:51:35
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: satoyama HD yayını izlemeden yada gidip HD cam larını görmeden bişey diyemem Çok güldürdün beni Haydi kalkın yarın Kanal D'ye HD kamera var mı görmeye gidiyoruz Evet ya, forumda beyaz show'a katılan birileri varsa söylesin kameraları gördüyse
|
|
7 Ekim 2008; 17:01:05
|
|
|
HD kamera nasıl oluyor diye şu "kanal d'de hd kamera varmı?" diyenlere soruyorum. Evet beyler HD kamera nasıl oluyor??? HD televizyon vardır ama HD kamera diye birşey yoktur. Daha doğrusu hd kamera oyuncak niyetine alınan el kameraları için kullanlılan terimdir. Bir kameranın hd çekim yapabilmesi için 2k fazlasıyla yeterlidir. Şu anda ulusal kanallarda kullanılan kameralar bırakın 2K'yı çoğu 4K'dır. HD kamera kavramını ilk sefer burada duyuyorum.Biraz komik bir durum oldu..
|
|
|
|
|
8 Ekim 2008; 13:03:02
|
|
|
evet hd kamera terimi biraz saçma olmuş, hd kamera türü değil yayın türüdür, adamların bildiğimiz kameralarla yaptıkları kayıtları hd yüksek çözünürlük ile veriyorlar.. artık çok eski filmlerin bile hd sürümleri çıkıyor, o zamanda mı hd kameralar vardı..
|