Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Mikrofon yardımı gerekliyor..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> Mikrofon yardımı gerekliyor.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serminn

3 Ekim 2008; 23:58:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben 2 ay önce bir kulaklık aldım kulaklık kısmı gayet iyi çalışıyor ama mikrofonu nu denemek kıskemet olmadan koptu :) Ciddiyim o kadar dandik bir mikrofon! Gerçi fiyat olarak çok uyguna aldığım için geri götürmedim.Aynı yerden birde webcam aldım A4 pk-635m marka webcam...Yurtdışındaki akrabalarımızla görüştük ve gayet güzel görüntüsü var fakat ben kulaklık vasıtasıyla zannediyorum karşı tarafın sesini duyuyorum fakat benim sesim karşı tarafa gitmiyor. Ses olaylarından hiç anlamıyorum ...Ne yapmalıyım webcam var kulaklık var ayrıca masaüstü bir microfonmu alsam? Amacım hem görüntü hem ses olsun..Ayrıca bazı arkadaşlarım mikrofonları olmadığı halde kameralarındaki mikrofonla konuşuyormuş ..mikrofon olmadan kulaklıkta yada masaüstünde böyle birşey oluyormu? Bir de ne tavizye edersiniz mikrofon yada kulaklıklı mikrofon olarak..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> Mikrofon yardımı gerekliyor.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Glacial GP-AL 650A güç kaynağı
Hybrid soğutma sistemine sahip uygun fiyatlı güç kaynağı
MSI Wind Netbook (U100)
MSI Wind; Intel ATOMdan güç alan cep herkülü!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar