Giriş | |
|
|
|
3 Ekim 2008; 23:26:24
|
|
|
SONY KDL-40D3550 FULL HD LCD TV Alıyoruz arkadaslar..Ozellikleri ve goruntusu ve fiyatı çok iyi geldi..Teknosadan alcaz bu televizyonu Maximuma 6 taksit şekilde alcazz.. Sizce nasıl iyi mi bu fiyata..
|
|
3 Ekim 2008; 23:34:26
|
|
|
fiyatı yazmayı unutmusum 6 taksit 1899ytl maximum teknosadan alcaz...Max butcemiz 2000ytl
|
|
3 Ekim 2008; 23:37:00
|
|
|
istanbul bilisim daha ucuz
|
|
|
3 Ekim 2008; 23:41:18
|
|
|
ddoğruyu söylemek gerekirse ****e olan guvenim çok azaldı konuları gordukce...Teknosa gibi bir guvenilir bir mağazadan alarak 100ytl daha fazla vererek sorun yaşamamak daha cazip geliyor bize..
|
|
3 Ekim 2008; 23:46:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE quote:
Orjinalden alıntı: Ademsx1 ddoğruyu söylemek gerekirse ****e olan guvenim çok azaldı konuları gordukce...Teknosa gibi bir guvenilir bir mağazadan alarak 100ytl daha fazla vererek sorun yaşamamak daha cazip geliyor bize.. +3 yıl Sony garantisi alıyorsun. Bunun yanında 100 ytl.nin lafı bile olmaz düşüncesindeyim. eet bide o olay var kesinlikle lafı olmaz
|
|
3 Ekim 2008; 23:49:28
|
|
|
Hocam peki bu lcd tvyi d smart la kullanıcaz..Ama next mi goldmaster felan mı hangisi kaliteli goruntu verir.. Normal bişi olsun çok pahalı bir uydu alıcısı olmasın.. Bu lcd tvnin teknosadaki piyano siyahıymıs herhalde yanlıs mı biliyorum..
|
|
3 Ekim 2008; 23:59:03
|
|
|
ist bilisim kotumudur fiyatlari baya uygun , gecen samsungun kampanyasi konusuluyodu 3000ytl tvyi 2200 2000 gibi fiyata vatan satiyordu mmarkttada satiliyormus ist bil e baktim 1800 gorunce baya uygun geldi ama satis sonrasi hizmet yoksa tabiki degmez. kotu ornekleri varmi yasanmis duymadim. quote:
Orjinalden alıntı: Ademsx1 ddoğruyu söylemek gerekirse ****e olan guvenim çok azaldı konuları gordukce...Teknosa gibi bir guvenilir bir mağazadan alarak 100ytl daha fazla vererek sorun yaşamamak daha cazip geliyor bize.. +3 yıl Sony garantisi alıyorsun. Bunun yanında 100 ytl.nin lafı bile olmaz düşüncesindeyim.
|
|
|
4 Ekim 2008; 0:00:19
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: belmont ist bilisim kotumudur fiyatlari baya uygun , gecen samsungun kampanyasi konusuluyodu 3000ytl tvyi 2200 2000 gibi fiyata vatan satiyordu mmarkttada satiliyormus ist bil e baktim 1800 gorunce baya uygun geldi ama satis sonrasi hizmet yoksa tabiki degmez. kotu ornekleri varmi yasanmis duymadim. quote:
Orjinalden alıntı: Ademsx1 ddoğruyu söylemek gerekirse ****e olan guvenim çok azaldı konuları gordukce...Teknosa gibi bir guvenilir bir mağazadan alarak 100ytl daha fazla vererek sorun yaşamamak daha cazip geliyor bize.. +3 yıl Sony garantisi alıyorsun. Bunun yanında 100 ytl.nin lafı bile olmaz düşüncesindeyim. sony garantisi 2 yıl normalde baska yerlerden alırsan 5 yıl.. ve duyduguma gore o sitedeki urunlerin %80 i stokta yokmus
|
|
4 Ekim 2008; 0:02:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Ademsx1 Hocam peki bu lcd tvyi d smart la kullanıcaz..Ama next mi goldmaster felan mı hangisi kaliteli goruntu verir.. Normal bişi olsun çok pahalı bir uydu alıcısı olmasın.. Bu lcd tvnin teknosadaki piyano siyahıymıs herhalde yanlıs mı biliyorum.. Dostum...O verdiğim link sayıları 100 leri geçmiş kullanıcıların bu tip sorunlara çözüm bulduğu aradığından çok daha fazla bilgi bulacağın devasa bir topik. Büyük ihtimalde bölümümüzün yöneticisi Sn.signore bu topiği kitler. Oradan devam edilse daha iyi olur. Ben yinede sorduğun konuya acildir diyerek cevap veremeye çalışayım. Çok anlamasamda uydudan... Öncelikle d-smart digitürk'e nazaran daha iyi bir görüntü sunuyor. Cihazlar arasında çok fark olacağını sanmıyorum. Kablolama da dikkatli olursun. Ben hdmi çıkışlı uydu alıcısı kullandığımdan denemişliğim yok ama pek çok arkadaşın yazısında okudum... Altın uçlu markalı bir scart kablo kullanmanın görüntü kalitesini arttırdığı yönünde..
Nacizane Sony 52V4000 Lcd Tv İncelemem Rehber > Notebook (Nvidia ekran kartlı) - LCD Tv (Sony) Bağlantısı Ölü pixel testi nasıl yapılır? Lcd ve Plazma İçin Basit Görüntü Ayarları Video Klip: Trafik kazalarının altında yatan sebepler ve yaşattığı acılar.
|
|
|
|
|
4 Ekim 2008; 0:02:19
|
|
|
İB'ye 1 ay önce sormuştum, stoklarında yoktu ve gelmeyecek demişlerdi. Teknosa'nın stoklarında da görünmüyor. Klasik Teknosa ve İB taktiği: Olmayan malın fiyatını düşür, müşteri çek.
LG 19' L194WT-BF 5ms SIYAH LCD - Intel CPU E4500 2.2 GHz 800MHz 2MB Core2Duo - Gigabyte P35-DS3L 1333 FSB/DDR2 1066MHz S+GLAN+16X - SEAGATE 250 GB 7200 RPM 16MB SATA2 NCQ - TwinMOS 2X1 GB 800 MHz DDR2 RAM CL5 - Palit VGA 8600GT-Sonic+ 256 MB 128Bit DDR3 SLI 16X - COOLER MASTER CAC-T05-UBD 380W ATX Black Blue - LG GSA H55-N 20X8X20X DVD-RW 12X DVDRAM
|
|
|
|
|
4 Ekim 2008; 0:05:50
|
|
|
ok dediklerinize dikkat edicem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ademsx1 -- 4 Ekim 2008; 0:02:30 >
|