Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
2.0.2 update problemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> 2.0.2 update problemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ecarpar

3 Ekim 2008; 22:51:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yasal değil biliyorum ama ben iei klonlu kullanıyorum (Bunu telefonumu alırken bilmiyordum hatta nasıl anlaşılır onu bile bilmiyordum bir internet sitesinden girip bak telefon kayıtlı dediler daha sonra telefon kapanınca araştırım ve imei klonlama yolu ile kullandığımı öğrendim kayıt ettiremediğim içinde mecbur bende eski telefonumun imei sini kolanluyorum)

firmware update i pwn ile yaptım bütün adımlar tamam yüklüyorum telefon normal hatta wireles ile internete bile giriyor ama gel görki.

1. İmei m değişiyor değişmemesini istiyorum. (orjinal imei i kapalı telefon çalışmıyor.)
2. İtunes e bağlanamıyorum sürekli bozuk görüp yeniden yüklemek istiyor telefonumu. Bağlanıp mp3 vs dosyalarımı atabilmek istiyorum.
3. Telefonu bilgisayara bağlayınca pwn in yüklemiş olduğu logolar geliyor ilki appla ananas sonra penguen geliyor ve telefon öylece kalıyor. Normal moda felan geçmiyor hiç birşey yapmıyor DFU moda alıp resetleyince açılabiliyor bir ihtimal.

Madem hata bende bunca insan yapmış ve bu döküman ile başarılı olmuş Ben o dökümanı yazan arkadaştan özür dilerim emeğine lafım yok. Oturmuş uğraşmış emeğine sağlık verdiğin zamana teşekkür ederim ama bu bende olmadı çıkan sorunlarda bunlar bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?

GA-P35-DS3L Gigabyte - Q6600 İntel Cpu - zotac 8800 GTM AMP - Termaltaje Bigtype CPU fan - 4 Gb Corsair - 2 x 250 2x 500 gb Hdd Samsung - Xilence 650 W PSU - CMSTACKER Kasa (Modlu, yapandan Allah razı olsun) 22" AGneovo lcd.
ecarpar

3 Ekim 2008; 23:16:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

şu an telefonumu 7. kes Restore ediyor İTUNES . Bu nasıl duracak ? İmeide ayrı bir sorun ziphone imei fake etmiyor bu 2.0.2 sürümünde sürekli telefonu arıyıp duruyor. Search İphone.... da kalıyor zibri nin programı . fena oldu valla bu olay. en azından itunes herseferinde restore etmeseydi imei kasar bi şekilde kayıt ettirirdik (nerden kim sayesinde ettiriceksem.)

GA-P35-DS3L Gigabyte - Q6600 İntel Cpu - zotac 8800 GTM AMP - Termaltaje Bigtype CPU fan - 4 Gb Corsair - 2 x 250 2x 500 gb Hdd Samsung - Xilence 650 W PSU - CMSTACKER Kasa (Modlu, yapandan Allah razı olsun) 22" AGneovo lcd.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> 2.0.2 update problemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: TTN Mobile Standı
3 sim kartlı cep telefonu! Projeksiyon fonksiyonlu cep telefonu! Kullan at cep telefonu! bu standda görülmesi gereken bir çok şey var!
Cebit 2008: TTnet Görüntülü Telefon
Sadece ses yetmez diyenlere; telefon üzerinden hem görüşün hem de dünyada ne olup bitiyor takip edin!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar