Yasal değil biliyorum ama ben iei klonlu kullanıyorum (Bunu telefonumu alırken bilmiyordum hatta nasıl anlaşılır onu bile bilmiyordum bir internet sitesinden girip bak telefon kayıtlı dediler daha sonra telefon kapanınca araştırım ve imei klonlama yolu ile kullandığımı öğrendim kayıt ettiremediğim içinde mecbur bende eski telefonumun imei sini kolanluyorum)
firmware update i pwn ile yaptım bütün adımlar tamam yüklüyorum telefon normal hatta wireles ile internete bile giriyor ama gel görki.
1. İmei m değişiyor değişmemesini istiyorum. (orjinal imei i kapalı telefon çalışmıyor.) 2. İtunes e bağlanamıyorum sürekli bozuk görüp yeniden yüklemek istiyor telefonumu. Bağlanıp mp3 vs dosyalarımı atabilmek istiyorum. 3. Telefonu bilgisayara bağlayınca pwn in yüklemiş olduğu logolar geliyor ilki appla ananas sonra penguen geliyor ve telefon öylece kalıyor. Normal moda felan geçmiyor hiç birşey yapmıyor DFU moda alıp resetleyince açılabiliyor bir ihtimal.
Madem hata bende bunca insan yapmış ve bu döküman ile başarılı olmuş Ben o dökümanı yazan arkadaştan özür dilerim emeğine lafım yok. Oturmuş uğraşmış emeğine sağlık verdiğin zamana teşekkür ederim ama bu bende olmadı çıkan sorunlarda bunlar bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?
GA-P35-DS3L Gigabyte - Q6600 İntel Cpu - zotac 8800 GTM AMP - Termaltaje Bigtype CPU fan - 4 Gb Corsair - 2 x 250 2x 500 gb Hdd Samsung - Xilence 650 W PSU - CMSTACKER Kasa (Modlu, yapandan Allah razı olsun) 22" AGneovo lcd.
şu an telefonumu 7. kes Restore ediyor İTUNES . Bu nasıl duracak ? İmeide ayrı bir sorun ziphone imei fake etmiyor bu 2.0.2 sürümünde sürekli telefonu arıyıp duruyor. Search İphone.... da kalıyor zibri nin programı . fena oldu valla bu olay. en azından itunes herseferinde restore etmeseydi imei kasar bi şekilde kayıt ettirirdik (nerden kim sayesinde ettiriceksem.)
GA-P35-DS3L Gigabyte - Q6600 İntel Cpu - zotac 8800 GTM AMP - Termaltaje Bigtype CPU fan - 4 Gb Corsair - 2 x 250 2x 500 gb Hdd Samsung - Xilence 650 W PSU - CMSTACKER Kasa (Modlu, yapandan Allah razı olsun) 22" AGneovo lcd.