Giriş | |
|
|
|
3 Ekim 2008; 22:51:00
|
|
|
bu oyunun başlarında köpekler çıkıyor.sopa gibi birşey var ama adamın eline sopayı veremiyoruz ki nasıl alabilirim? düzeltme:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mur4ttt -- 3 Ekim 2008; 22:47:17 >
SmaLLviLLe
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
|
 |
|
3 Ekim 2008; 22:58:22
|
|
|
Orda sopanın dibine gidip space yada ctrl ye basıcaksın . Asıl biri bana takıldığım yerde yardım etsin .. İstasyonu falan geçtim mezarlığa geldik işte kköpek falan geçtim onları, sipastiğin birine süt verdim içti falan banada yazıları kazımam için bir şey verdi ama onla hiç bir yazıyı kazıyamıyorum , orda kaldım hiç bir yere gidilmiyor dön dolaş gidilcek yer yok , nasıl geçicem ne yapmam lazım ?
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 23:25:34
|
|
|
bilgi için sağolun...bir sorum daha olacak istasyondayım bir türlü geçemedim.Office ve istasyon girişinde öyle duruyorum. nasıl geçebilirim?
SmaLLviLLe
|
 |
|
3 Ekim 2008; 23:37:31
|
|
|
Evdekii tuvaletten girdiğinde kızlar tuvaletinden cikiyorsun orada taştan bir kadın var onun dibine git space bas bişiler yazıcak sonra tekrar space bas kadının üstünden jeton alıcan , sonra istasyona gidecen jetonu secip kapılardan birinde ctrl ye basıcan sonrada alt kata inicen orda video giricek duvarlardan hayalerlet falan cikicak sen direk koş sağ taraftan tekrar assağı in orda trenler olacak,içindede bir kadın senden yardım isteyecek o kadına dönük oldugunu varsayarsak sola dogru en sol tarafa git , en sonra trenin en sonunda bir kapı var space bas iceri gir sonra içerden kadının haps oldugu yerin kapısını ac,kadın peşine takılcak sonra vagonlardan geçis yapa yapa bir çikiş olucak oraya gidicen oraya gittiğinde hiç durmadan en sondaki kapıya koş çünkü bir sürü hayalet çikicak,neyse oraya vardın kapıyıda açtın diyelim kadın arkada kalicak istersen orada save yapabilirsin sonra merdiven var orda ordan in aşşagı ilerle ilerle ilk yerden sağa dön orda durmadan koş gene hayalet cikacak orada kapı var oraya girecen gerisinide halledersin Umarım anlatabilmişimdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmaLLviLLe -- 3 Ekim 2008; 23:40:14 >
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 23:43:44
|
|
|
eyvAllah
|
|
3 Ekim 2008; 23:56:28
|
|
|
arkadaşım bayan tuvaletinden çıktım ama taştan bir kadın göremedim
SmaLLviLLe
|
 |
|
4 Ekim 2008; 0:05:41
|
|
|
|
Kardeş orda taştan bir kadın var nasıl görmezsin klozetin üstüne oturmus .
|
|
|
|
|
4 Ekim 2008; 0:21:43
|
|
|
adamın evinde bir delik var ve giriyorsun.sonra bu bayanlar tuvaletinden çıkıyorsun.üç tane klozet var bir tanesinin kapısı kapalı.ama bu klozetlerin üstünde hiçbir kalıntı yok emin olabilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mur4ttt -- 4 Ekim 2008; 0:40:21 >
|
|
5 Ekim 2008; 10:20:28
|
|
|
beyler adama çikolatalı sütü veriyoruz adam bize kürek veriyo onu enrede kullancaz yahu??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_fb_fb -- 5 Ekim 2008; 11:26:31 >
|
|
|
5 Ekim 2008; 14:30:48
|
|
|
kürekle bi ağacın dibini kazacaksın dallar yerden el gibi çıkmış orayı kazacaksın ama hangi agac oldugunu unuttum ara bul oralarda bi yerde
|
|
5 Ekim 2008; 17:15:03
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: emre_fb_fb beyler adama çikolatalı sütü veriyoruz adam bize kürek veriyo onu enrede kullancaz yahu?? mala gibi birşey verdi.arkadaşın dediği gibi kökü el gibi olan bir ağaç var.ordan daha önce geçmiştiniz.
|
|
5 Ekim 2008; 17:21:38
|
|
|
takıldığım bir yer daha var.Çözümlere bakıyorum ama çözümde benim sorunumun cevabı yok. Hapishanedeyim.1. kat sabit.2. ve 3. katları vana yardımıyla döndürebiliyorsun.bu 2. ve 3. katları sabit olan 1. kattaki deliklere göre ayarladım ve mutfağa atladım.ilerledikçe bir kapı üzerinde tabela var onu aldım.daha önceden bir hapishane odasında bu tabelanın olduğu kapıyı açmak için numara vardı.fakat numarayı girmek için tıklıyorum."çok karanlık" diyor.nasıl bir iş anlamadım.cevabı bilen varsa bi zahmet...
|
|
5 Ekim 2008; 17:27:30
|
|
|
teşekkerler ancak anahtarı alıp nerye gidicegiz geldigim yerdeki eve gitmeye çalışıyorum ama eli olan ağacın arkadasından gidince kapıdan geçmeme rağmen gene aynı yere çıkıyo, arka taraftada bişi yok, eve geri dönüyoruz ordan da ne yapmam gerekiyor ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_fb_fb -- 5 Ekim 2008; 17:47:42 >
|
SmaLLviLLe
|
 |
|
5 Ekim 2008; 18:01:33
|
|
|
Kardeş aynı olay bendede olmuştu oyunun save dosyalarını bularak oranın geçilmiş halini oynayabilirin . Zaten save dosyasında adam dakka başı save atmış çok şey kaybetmezsin ben öyle yaptım . Save dosyalarına gamecopyworld adresinden ulaşabilirsin .
|
|
|
|
|
5 Ekim 2008; 18:13:45
|
|
|
sen oynama bu oyunu boşver :D...şaka yaptım kardeşim alınmassın inşallah :) bu oyunun özelliği bu.Bu yüzden silent hill cok seviyorum bazen öle bulmacalar oluyor ki dibimizde ki çözümleri göremiyoruz :) ben 5 i bekliyorum 3 ile 4 arka arkaya cıkmıştı cokta güzel olmuştu :) ama sanırım pc için 5 i çıkarmıcaklarmış buda beni baya üzdü :(
|
|
5 Ekim 2008; 18:29:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: emre_fb_fb teşekkerler ancak anahtarı alıp nerye gidicegiz geldigim yerdeki eve gitmeye çalışıyorum ama eli olan ağacın arkadasından gidince kapıdan geçmeme rağmen gene aynı yere çıkıyo, arka taraftada bişi yok, eve geri dönüyoruz ordan da ne yapmam gerekiyor ?? anahtarı alınca kapıdan çıkıyorsun.ve etraf sanki bulutlarla kaplı gibi ve gidiyorsun gidiyorsun yine aynı yere çıkıyor.bunun çözümü ise;hani anahtarı aldığımız yerde eve dönmek için delik var!işte deliğe girin ve eve gidin.anahtarı sandığa bırakın(televizyonun yanındaki)ondan sonra banyoya girip,delikten geçip bu sefer halletmiş olacağız.adama çikolatalı süt verdiğiniz eve gelin.ve evin etrfında bir delik daha var.ordan girip anahtarı sandıktan alıp tekrar geri dönün
|
|
5 Ekim 2008; 18:32:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe Kardeş aynı olay bendede olmuştu oyunun save dosyalarını bularak oranın geçilmiş halini oynayabilirin . Zaten save dosyasında adam dakka başı save atmış çok şey kaybetmezsin ben öyle yaptım . Save dosyalarına gamecopyworld adresinden ulaşabilirsin . daha önceki yardımlar için sağolun... gamecopyworld sitesindeki saveleri direk link olarak verebilir misiniz?işime yarayacaktır...
SmaLLviLLe
|
 |
|
5 Ekim 2008; 18:42:22
|
| | | |