Giriş
3 Ekim 2008; 22:41:47
merhaba arkadaşlar bir sürü mp4 film indirdim ama malesef cihazıma filmleri atamadım itunes ten müzikleri güzel güzel atıyorum ama malesef filmleri atamıyorum scyn yapıyorum olmuyor sürüklüeyip atayım diyorum oda olmuyor allah rızası için biri yardım ederse sevinirim teşekkürler...
4 Ekim 2008; 1:45:20
ya yardım etcek bir kişi yokmu lütfen...
4 Ekim 2008; 1:51:57
total video converter yükleyip program yardımıyla videolarını convert edebilirsin. bu programla ayrıca alt yazılarıda videolara gömebilirsin
_____________________________ p4 3.4 duel core / 2gb ddr2 ram/400gb hdd/asus geforce ph 7950gt 512mb 512bit ps2 / ipod / nikon d70 fotoğraf makinesi / Asus p535 / Motorola Razr2 V9 / PS3 40gb Pal / XBox 360 arcade / iphone 3g 16gb
4 Ekim 2008; 2:22:46
arkadaşlar ne olur yardım edin cıldırcam ne olur atamıyorum bir türlü...
4 Ekim 2008; 2:31:48
quote: Orjinalden alıntı: cemuzer arkadaşlar ne olur yardım edin cıldırcam ne olur atamıyorum bir türlü... dostum indirdiğin filmlerin formatında bi sıkıntı olabilir o yüzden bi programla beraber tekrar mp4 formatına çevirebilirsin indirdiğin filmleri imtoompeg encoder programını google dan arat pc ye kur ondan sonrada mp4 formatına çevir ondan sonra bi dene bakalım olcakmı
_____________________________ karantina@karantina iphone 3G 16GB
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan