Oyunda hiçbir aksaklık, eksiklik yapmayan ekran kartı niye böyle birşey yapsın? Gİdin deneyin ben bu oyunun daha ne açıklarını buldum. Sizin gibi dümdüz oynamıyorum oyunu... Böyle bir hastalığım var belkide en ince ayrıntıyı deşiyorum.
Buyrun isteyen streets videolarımı incelesin ve o adamın nerde olduğunu görsün. Profilim burda merak eden yok böyle birşey diyen tek tek baksın videolara...
Oyunda hiçbir aksaklık, eksiklik yapmayan ekran kartı niye böyle birşey yapsın? Gİdin deneyin ben bu oyunun daha ne açıklarını buldum. Sizin gibi dümdüz oynamıyorum oyunu... Böyle bir hastalığım var belkide en ince ayrıntıyı deşiyorum.
Buyrun isteyen streets videolarımı incelesin ve o adamın nerde olduğunu görsün. Profilim burda merak eden yok böyle birşey diyen tek tek baksın videolara...
Assassins Creed'de bir tek hata dahi bulamadım ben , o kadar da araştırmama rağmen. Örneğin sokakta oturup dilenen insanların bile yüz şekilleri en ince ayrıntısına kadar mevcut. Onu da geçtim, sokaktaki tavukların ayaklarında yara izi olduğu görebilirsiniz.
oyunun orjinal Dvd sine sahibim ve oyunda hata var kalabalık bir yerde Shift ile basılı yürürken Bazen Altair in eli arkaya doğru garip bir şekilde bükülüyor
Ya bırakın onu bunu Assasin's Creed te rahiplerin altına bakmıştım pembe dantelliydi donları.İnanmayan bakabilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkcbyk -- 19 Ekim 2008; 22:41:20 >