Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
en iyi infrared ısıtıcı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> en iyi infrared ısıtıcı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
karahisar

3 Ekim 2008; 22:14:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

umarım yanlış yere açmamışımdır konuyu
infrared ısıtıcı almayı düşünüyorum kullanan arkadaş varsa tavsiye edebileceği marka ve model var mı
benim düşündüğüm ufo L1800 modeli acaba iyimidir iyi ısıtır mı

Aç herkese, açabildiğin kadar sineni; ummanlar gibi olsun İnançla geril ve insana sevgi duy; kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül.. delikanlılık adam yaralamak değil,yaraları sarmaktır TEK TÜRKİYE

Osmanlı Tarihi Kulübü
gokhansar

Sisteme Gözat

4 Ekim 2008; 16:17:30 

bende

KUMTEL LX2888 ALAADDIN 3000 SİHİRLİ ISITICI almayı düşünüyorum...

kalite önemli çünkü uzun süreli çalıştırıcam
tavsiyesi olan varmı ???

karahisar

4 Ekim 2008; 16:46:02 

kumtelin calipso modeli iyidir die duymuştum

Aç herkese, açabildiğin kadar sineni; ummanlar gibi olsun İnançla geril ve insana sevgi duy; kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül.. delikanlılık adam yaralamak değil,yaraları sarmaktır TEK TÜRKİYE

Osmanlı Tarihi Kulübü
kocaog!u

11 Ekim 2008; 2:58:04 

ben erzurumda yaşıyorum ve 24 saat çalıştırmayı düşünüyorum bu yüzden en iyisini almak istiyorum. sizce ne almalıyım.
bir sorum daha olacak markaya göre elektrik sarfiyatı değişir mi? yani ufonun 3000 wattlık modeli ile kumtelin 3000 wattlık modeli arasında bir fark varmıdır? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Eski nick: By Kuseyrii
tekin1923

12 Ekim 2008; 0:21:35 

quote:

Orjinalden alıntı: By Kuseyrii

ben erzurumda yaşıyorum ve 24 saat çalıştırmayı düşünüyorum bu yüzden en iyisini almak istiyorum. sizce ne almalıyım.
bir sorum daha olacak markaya göre elektrik sarfiyatı değişir mi? yani ufonun 3000 wattlık modeli ile kumtelin 3000 wattlık modeli arasında bir fark varmıdır? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

büyük olasılıkla bir fark yoktur. olsa bile farkına varmak çok zor olur.

Olmuyorsa olmadığındandır, Kapalı dükkana kira ödemek olmaz.

harunoda

12 Ekim 2008; 10:51:24 

quote:

Orjinalden alıntı: karahisar

umarım yanlış yere açmamışımdır konuyu
infrared ısıtıcı almayı düşünüyorum kullanan arkadaş varsa tavsiye edebileceği marka ve model var mı
benim düşündüğüm ufo L1800 modeli acaba iyimidir iyi ısıtır mı

Bahsini ettiğiniz modeli ben geçen sene kullandım bu sene de kullanacağım. Bu ürün orta büyüklükte bir odayı ya da salonu ısıtır ancak sürekli yakmanız gerekir. Benim oturduğum evin yaltımı hiç olmadığından kombiyi ne kadar açarsam açayım ısınamıyorum. O yüzden bu ürünü bir odada kombiyi az derecede açıp da kullandığımda çok iyi verim aldım.Özellikle evde küçük bebek varsa gece çok iyi oluyor.Diyebilirsiniz ki ne kar ediyorsun böyle? Geçen sene ufoyu almadan 300-350 YTLlik doğalgaz yakıyordum ve ısınamıyordum. Bu sene gelen zamlarla en az 400 lira yakarım ufosuz. Onun yerine 250 liralık doğalgaz alıp 150 liralık elektrik faturası ödeyerek hiç değilse adam gibi ısınırım. Bu arada elektrik sayacı benim gibi akıllı saat olanlar gece 22'den sonra çok daha rahat kullanabilirler.

karahisar

12 Ekim 2008; 19:29:56 

ben sürekli yakmayı düşünmüyorum kaorifer var gayet iyi ısıtıyor (jeotermal) ama arıza yapınca kışın çok problem o sebepten aparatif bir çözüm benim için

Osmanlı Tarihi Kulübü
harunoda

12 Ekim 2008; 20:48:57 

quote:

Orjinalden alıntı: karahisar

ben sürekli yakmayı düşünmüyorum kaorifer var gayet iyi ısıtıyor (jeotermal) ama arıza yapınca kışın çok problem o sebepten aparatif bir çözüm benim için

Bu şekilde kullancaksanız bu ürün sizin için yeterli.

03-09-2007

13 Ekim 2008; 11:13:37 

hepsi aynı işlevi görüyor bence marka diye fazla pahalıya almanın bir mantığı yok

bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> en iyi infrared ısıtıcı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Scythe Orochi & Zipang işlemci soğutucuları
Scythe'nin devasa boyuttaki işlemci soğutucusu Orochi ve nispeten ufak sayılabilecek soğutucusu Zipang test sistemimizde
Cebit 08: PlusTek Standı
Plustek'in SOHO ve orta ölçekli işletmeler için geliştirdiği Firewall, WEB sunucusu, NAS ve Antivirüs fonksiyonlarına sahip hepsi bir arada çözümler

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar