Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
power amplifikatör için yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> power amplifikatör için yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
piynst

3 Ekim 2008; 22:13:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar..Aradığım yardım için doğru yerdemiyim emin değilim.Sorunum şu;Elimde 2 adet 45 cm b&c hoparlörlü sub bass var.İçlerinde 1000 watt rms,2000 watt peak gücünde 8 ohm hoparlörler var.
inter-m L3000 Power ın değerleri aşağıdaki gibi.Öğrenmek istediğim şu;Ben power ı bridge modda kullanırsam 2 adet 8ohm 1000 watt kabini bu power a bağlayabilirmiyim?Bağlanabilirse nasıl?Daha evvel bridge modda 8ohm da 1000 watt verebilen yine inter-m in başka bir modeline sublardan 1 tanesini bağladım ve performansı gayet iyiydi.Aşağıdaki verilerden anladığım şu; 4ohm bridge modda 3000 watt verebilen power a,8ohm da 1000 watt rms gücünde 2 adet hoparlör bağlanabilir ve her hoparlöre 1500 watt güç olur diye düşünüyorum.Eğer bu mümkünde bağlantı nasıl olmalı?Power dan kabine,kabinden diğer kabine şeklindemi olmalı?Saygılar sunuyorum..

650W @ 8Ω Stereo (per channel)
1000W @ 4Ω Stereo (per channel)
1500W @ 2Ω Stereo (per channel)
2000W @ 8Ω Bridged-Mono
3000W @ 4Ω Bridged-Mono

e

Herşeyin kazası olur ,fırsatların asla
withhonour

4 Ekim 2008; 1:43:06 

2 adet 8ohm kabini paralel bağlayıp bridge modda kullanabilirsin hatta çok da iyi performans alırsın paralel bağlamanın nasıl olduğunu tarif edeyim kısaca hoparlörler +lar + ya ve -ler -lere birleştirilir oluşan toplamda 2 uç amfinin + ve - lerine bağlanır kolay gelsin

mtelektro

6 Ekim 2008; 1:27:30 

quote:

Orjinalden alıntı: piynst

Selamlar..Aradığım yardım için doğru yerdemiyim emin değilim.Sorunum şu;Elimde 2 adet 45 cm b&c hoparlörlü sub bass var.İçlerinde 1000 watt rms,2000 watt peak gücünde 8 ohm hoparlörler var.
inter-m L3000 Power ın değerleri aşağıdaki gibi.Öğrenmek istediğim şu;Ben power ı bridge modda kullanırsam 2 adet 8ohm 1000 watt kabini bu power a bağlayabilirmiyim?Bağlanabilirse nasıl?Daha evvel bridge modda 8ohm da 1000 watt verebilen yine inter-m in başka bir modeline sublardan 1 tanesini bağladım ve performansı gayet iyiydi.Aşağıdaki verilerden anladığım şu; 4ohm bridge modda 3000 watt verebilen power a,8ohm da 1000 watt rms gücünde 2 adet hoparlör bağlanabilir ve her hoparlöre 1500 watt güç olur diye düşünüyorum.Eğer bu mümkünde bağlantı nasıl olmalı?Power dan kabine,kabinden diğer kabine şeklindemi olmalı?Saygılar sunuyorum..

650W @ 8Ω Stereo (per channel)
1000W @ 4Ω Stereo (per channel)
1500W @ 2Ω Stereo (per channel)
2000W @ 8Ω Bridged-Mono
3000W @ 4Ω Bridged-Mono

e

bence powerı pek zorlama derim ve stereo modda tek tek bağlamanı tavsiye ederim.. hem sağ- sol basslardan daha güzel çalar.. sağ bass ile sol bass çıkışları farklı sayılır ama mono bağlarsan ikisinin birleşimini çalar anlatabildim umarım

ayrıca 1000er watt gücü tam anlamıyla yükleme derim, diğer türlü paralel bağlarsan 4 ohma düşer ve çıkışları zorlar..

MTF elektronik professional audio, video and lighting systems..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> power amplifikatör için yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 08: PlusTek Standı
Plustek'in SOHO ve orta ölçekli işletmeler için geliştirdiği Firewall, WEB sunucusu, NAS ve Antivirüs fonksiyonlarına sahip hepsi bir arada çözümler
Sapphire HD4670 CF video incelemesi
HD4670 serisi ekran kartları, uygun fiyatlarının yanı sıra, üstün 3 boyut performansıyla da göz dolduruyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar