Arkadaşlar ramımi değiştirdim ve eve geldm taktım ama monitörü açtığımda açılmıyor yanıp sönüyor kimileri ramlerin yerini değiştir dediler herşeyi yaptım ama eski rami de takıp denedim hala olmuyor eskideden olurdu bir iki çıkarıp taktığımda monitör gelirdi napmalıyım yardımlarınızı bekliyorum...
önce kabloları kontrol et tabi ekran kartı yerinden oynamışmı diye bi bak. ekrana hiç mi görüntü gelmiyor? ram bozuk olunca mavi ekran felan çıkar genelde
komık gelcek belkı ama dedıklerımı yap benım basıma gelmıstı. ekran ıle pc baglantılarını kontrol et bazen kasaya tam gırmıyo baglantısı. aynı sekılde ekran arkasında olan guc kaynagını falanda kontrol et. takılıysa bıle cıkar tekrardan tak
vallahi herşeyi denedim btün fanlar çalışıyor kontrol fln herseyş yaptık ama 50 kere denedik yok olmuyor önceden oldugunda nası yaptıysak olmustu ama valla bakacaz artık :( Teşekkürler sizede daha yardım edecek varsa lütfen yazsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZpTn -- 3 Ekim 2008; 23:50:12 >
görüntü hiç yok mu?siyah ekranda beyaz yazılar çıkıyormu? açılışta bip sesi geliyor mu? başka monitörle denedin mi? açılırken f8 e bas bişeyler çıkıyormu diye bak olmadı açılırken del e bas mavi ekran geliyormu diye bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZpTn -- 4 Ekim 2008; 22:09:53 >
arkaşım aynısı benim başımada geldi.ama ben seni gibi ramı filan çıkarıp takmadım.kafayıyı yiycektim o gün monitör bi türlü açılmıyodu.kasayı aldım başka yerde denedim çalıştı.sonra monitörü servise götürdüm içinde bi parça yanmış.ama dedim en küçük bi sorun yoktu nasıl oldu.hiç anlamassın dediler bana.walla o parçanın adı şimdi aklıma gelmiyo 40 milyon fiyat biçti.inş seninki ondan değildir.