Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vatan Bilgisayar Lcd Monitörü Geri Almıyor Ne Yapmalıyım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> Vatan Bilgisayar Lcd Monitörü Geri Almıyor Ne Yapmalıyım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
casparov22

3 Ekim 2008; 21:50:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Vatan Bilgisayar topkapıdan 29.09.2008 yani bundan 4 gün önce philips 22" 220XW8FB lcd monitör aldım.Ve eve geldim kurdum sonra siyah ekran olunca monitörün üst kısmında ışık sızması olduğunu gördüm yani üst tarafta boylamasına 10 cm enlemesine 3 cm beyaz oluyor görüntü bende bayramın ilk günü kapalı olduğu için 3. günde götürebildim monitörü ve ben bunu değiştirmek istiyorum dedim kutusunda herşeyi tamdı bi tek köpükleri eksikti. Müşteri Hizmetlerindeki eleman dediki kutuyu açmışsınız dedi bende tabi açtım dedim yoksa nasıl bakıcam sonra kutuya baktı bunun köpüğü eksik dedi geri alamayız dedi ben başta teknik servisle uğraşmayayım diye memnun kalmadım değiştirmek istiyorum dedim. Geri alamam köpük yok. Bende dedimki o zaman değiştirelim ben onun sadece monitörünü alayım geri yani herşeyi full olsun yok öyle olmaz o zaman değiştirmenin manası ne felan kıvırmaya başladı.Orda baya tartıştık ama geri almadı.
Sonra dedimki o zaman bunda ışık sızması var ayıplı zaten onun için değiştirelim dedim orda bi baktı sızan ışık azdı ortam aydınlıktı ben dedim bu kadar aydınlıkta belli olmaz o zaman dedi teknik servise yollarım o da 15 gün sürer dedi .
Yani ben ürünü yeni almışım değiştirmek istiyorum aynısıyla bana yaptırdıkları eziyete bak bide yaktığımız benzin parası da var bunun.Satana kadar süperler çok iyi muamele iyi bi alınca daha kimse yüzüne bakmıyor böyle bi yer olabilir mi ya? bi daha vatan mı tövbe hayatta bi daha alışveriş yapmam.
Sorumda şu bu durumda ben ne yapabilirim?Vatana monitörü nasıl değiştirtebilirim?Yasal olarak haklarım nedir ? geri almama hakkı var mıdır?
yani monitör çok kötü karanlıkta oyun oynarken felan orası çok dikkat çekiyor yardımlarınızı bekliyorum

maytere

Sisteme Gözat

3 Ekim 2008; 22:09:12 

Hocam oraya tekrar git; müşteri hizmetlerindeki elemana amiriyle görüşmek istediğini söyle, ondanda olumlu cevap alamazsan mağaza müdürüyle görüşmek istediğini söyle. Ama kural şu sert olacaksın. Aksilik çıkarırlarsa ki zannetmiyorum mahkeme lafı karıştır bak nasıl değiştiriyorlar... Tecrübelerime dayanarak yazıyorum..

MALIF.
***alper***

3 Ekim 2008; 22:26:25 

Hiç uğraşmana gerek yok. En yakın kaymakamlığa git orda Tüketivi masası ve yargı ksımı var oraya başvur. Onlar gerekeni yapacaktır. Bİr kaç gün sonra vatan bilgisayardan kendileri arıyıp monitörü de evine getirirler.
Not: Tüketici kanunlarına göre satıcı ürünü 30 gün içinde geri almak zorundadır. Buda aklınızda olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***alper*** -- 3 Ekim 2008; 22:23:03 >

casparov22

3 Ekim 2008; 22:34:03 

quote:

Orjinalden alıntı: ***alper***

Hiç uğraşmana gerek yok. En yakın kaymakamlığa git orda Tüketivi masası ve yargı ksımı var oraya başvur. Onlar gerekeni yapacaktır. Bİr kaç gün sonra vatan bilgisayardan kendileri arıyıp monitörü de evine getirirler.
Not: Tüketici kanunlarına göre satıcı ürünü 30 gün içinde geri almak zorundadır. Buda aklınızda olsun.

ilginiz için teşekkürler o zaman pazartesi oraya gidicem.
dilekçe örneği var mı yoksa birisine mi anlatıcam derdimi?

aksoy93

Sisteme Gözat

4 Ekim 2008; 11:49:39 

http://www.sikayetvar.com/

Burada yeni bir başlık aç ve herşeyi belirt.Genelde yetkililer duyup yeniliyorlar.

DHde bi adamın BMWsi vardı.Motor arıza vermiş serviste yapıldı diye gelmiş ama hala aynı arıza varmış.Bu sitede belirtti.Gerekli parçalar BMW tarafından yenilendi.İşçilik alınmadan
http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--0--0--255537-.html
http://forum.donanimhaber.com/m_20745613/mpage_1/key_/tm.htm

Bence sende belirt şikayetini.Elbet ilgilenen olur

casparov22

4 Ekim 2008; 16:53:18 

quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

Burada yeni bir başlık aç ve herşeyi belirt.Genelde yetkililer duyup yeniliyorlar.

DHde bi adamın BMWsi vardı.Motor arıza vermiş serviste yapıldı diye gelmiş ama hala aynı arıza varmış.Bu sitede belirtti.Gerekli parçalar BMW tarafından yenilendi.İşçilik alınmadan

ya orada vatan ile ilgili şikayetlere baktım hep hikayeden cevap veriyorlar.yani çözüm bulmuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparov22 -- 4 Ekim 2008; 16:49:16 >

erdogan1416

4 Ekim 2008; 17:59:05 

arkdaşım bu tip durumlarda çok sert olucaksın bağıracaksın çağıracaksın ortalığı birbirine katacaksın.değiştirmek istiyorum demiceksin bu mal ayıplı derhal değiştirilecek yoksa olacaklardan sorumlu değilim deki isteklerin yerine gelsin.

aksoy93

Sisteme Gözat

4 Ekim 2008; 18:47:19 

quote:

Orjinalden alıntı: casparov22

quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

ya orada vatan ile ilgili şikayetlere baktım hep hikayeden cevap veriyorlar.yani çözüm bulmuyorlar

Denemekte fayda var.Yaz şikayetini.Belirt orada Zarar etmezsin

leeon

5 Ekim 2008; 0:24:18 

sen vatan bilgisayarda başka bir yetkili ile konuş
vatan bilgisayar butip şeylere önem verir
yada benim çalıştığım bursa şubesi böyle bu güne kadar hiç problem çıkatmadılar iadeyse iade eğiştirmeyse değiştirme
ki yapmamaları lazım tüketici haklarını gözlerine sokarım valla

Sorun kuyunun derinliği değil hedefe ulaştırmayan ipin kısalığıdır
BİLÂL85

5 Ekim 2008; 0:54:56 

banada ilginç geldi ya bu vatan böle yapaz yapamazdı çünkü bizim memlekette çok iyi müşterisi var bu şekilde bir durumla karşılaşsak memleket ayakalkar ilginç bir durum

Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun.
untayk

5 Ekim 2008; 15:38:16 

Selamlar...
Bence pazartesi günü ilk iş olarak bir notere gidip , arızalı olan cihazımı geriye almadığınız veya yenisi ile değiştirmediğiniz takdirde , tüketici hakları mahkemesine başvuracağını belirten bir ihtar çek ve ondan sonra da tüketici şikayetleri masasına yani kaymakamlığa git derim. Çünkü 7 iş günü içerisinde hiçbirşey belirtmeksizin direkt iade etme hakkını elinden kaçırmamış olursun. Ondan sonra da diğer yollarla bu kazandığın hakkını rahatlıkla kullanabilme şansını yitirmemiş olursun.
Saygılar.

AMATÖR sesçi ( şimdilik ! )
leeon

6 Ekim 2008; 20:12:02 

ve cebinden bi ton noterdi şuydu buydu parası çıkar
bence git dapıt orayı ortalıgı ayaga kaldır ve senden kurtulmak için istedigini versinler sende rahatla

Baybety

6 Ekim 2008; 23:33:47 

kakalayabildiklerine böyle yapıyolar dişli müşteri çıktığında sana her türlü kolaylığı sağlarlar
Teknosa mağazasında ben başka bir yöntemle fotoğraf makinasını değiştirttim
nasıl mı ben belediye bilgi işlemde çalışıyorum
teknosadan fotoğraf makinası aldım verirken bir ilgi bir alaka sorma gitsin makinayı tanımıyomuş gibi bir sürü saçma sapan deyimler terimler falan saydırdı her neyse aldım makinayı iki ay kullandım foto çekerken ön tarafındaki zımbırtı açılmamaya başladı fotolarda haliyle sihay götürdüm
teknosaya garanti belgesi dediler tamadır haklılar
garanti belgesini buldum güç bela gittim fatura dediler faturayı bulamadım kaşe sizin zaten dedim bir dünya tartıştık onada kabul katu dediler kutu saklama alışkanlığım yoktur almadılar
küfür ettim çıktım makinada atıl bi şekilde kaldı elimde
çarşı işine reklam asmak için belediyeye vergi için gelmişler tesadüf gördüm onları ruhsat servisinin önünde açtım ağzımı yumdum gözümü başka insanları kazıklamak için mi reklam asacaksınız falanlar filanlar birde işlerini zora soktum
geti makinayı dediler olmaz siz alacaksınız falan evden geldi makinayı alıp akşama sıfır getirdiler
belediyeye öyle işletmeye böyle muamele

Dünyada Tek bir insan olsa bile savaş bitmez. İnsan Savaşacak kimse bulamaz ise, kendi içinde Kendiyle savaşır
leeon

7 Ekim 2008; 1:19:46 

buda bi yöntem ama şimdi belediyede iş bulmak lazım

nicaleus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 18:17:32 

quote:

Orjinalden alıntı: Baybety

kakalayabildiklerine böyle yapıyolar dişli müşteri çıktığında sana her türlü kolaylığı sağlarlar
Teknosa mağazasında ben başka bir yöntemle fotoğraf makinasını değiştirttim
nasıl mı ben belediye bilgi işlemde çalışıyorum
teknosadan fotoğraf makinası aldım verirken bir ilgi bir alaka sorma gitsin makinayı tanımıyomuş gibi bir sürü saçma sapan deyimler terimler falan saydırdı her neyse aldım makinayı iki ay kullandım foto çekerken ön tarafındaki zımbırtı açılmamaya başladı fotolarda haliyle sihay götürdüm
teknosaya garanti belgesi dediler tamadır haklılar
garanti belgesini buldum güç bela gittim fatura dediler faturayı bulamadım kaşe sizin zaten dedim bir dünya tartıştık onada kabul katu dediler kutu