Giriş | |
|
|
|
6 Ekim 2008; 20:12:02
|
|
|
ve cebinden bi ton noterdi şuydu buydu parası çıkar bence git dapıt orayı ortalıgı ayaga kaldır ve senden kurtulmak için istedigini versinler sende rahatla
|
|
|
6 Ekim 2008; 23:33:47
|
|
|
kakalayabildiklerine böyle yapıyolar dişli müşteri çıktığında sana her türlü kolaylığı sağlarlar Teknosa mağazasında ben başka bir yöntemle fotoğraf makinasını değiştirttim nasıl mı ben belediye bilgi işlemde çalışıyorum teknosadan fotoğraf makinası aldım verirken bir ilgi bir alaka sorma gitsin makinayı tanımıyomuş gibi bir sürü saçma sapan deyimler terimler falan saydırdı her neyse aldım makinayı iki ay kullandım foto çekerken ön tarafındaki zımbırtı açılmamaya başladı fotolarda haliyle sihay götürdüm teknosaya garanti belgesi dediler tamadır haklılar garanti belgesini buldum güç bela gittim fatura dediler faturayı bulamadım kaşe sizin zaten dedim bir dünya tartıştık onada kabul katu dediler kutu saklama alışkanlığım yoktur almadılar küfür ettim çıktım makinada atıl bi şekilde kaldı elimde çarşı işine reklam asmak için belediyeye vergi için gelmişler tesadüf gördüm onları ruhsat servisinin önünde açtım ağzımı yumdum gözümü başka insanları kazıklamak için mi reklam asacaksınız falanlar filanlar birde işlerini zora soktum geti makinayı dediler olmaz siz alacaksınız falan evden geldi makinayı alıp akşama sıfır getirdiler belediyeye öyle işletmeye böyle muamele
|
|
|
7 Ekim 2008; 1:19:46
|
|
|
buda bi yöntem ama şimdi belediyede iş bulmak lazım
|
|
|
7 Ekim 2008; 18:17:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Baybety kakalayabildiklerine böyle yapıyolar dişli müşteri çıktığında sana her türlü kolaylığı sağlarlar Teknosa mağazasında ben başka bir yöntemle fotoğraf makinasını değiştirttim nasıl mı ben belediye bilgi işlemde çalışıyorum teknosadan fotoğraf makinası aldım verirken bir ilgi bir alaka sorma gitsin makinayı tanımıyomuş gibi bir sürü saçma sapan deyimler terimler falan saydırdı her neyse aldım makinayı iki ay kullandım foto çekerken ön tarafındaki zımbırtı açılmamaya başladı fotolarda haliyle sihay götürdüm teknosaya garanti belgesi dediler tamadır haklılar garanti belgesini buldum güç bela gittim fatura dediler faturayı bulamadım kaşe sizin zaten dedim bir dünya tartıştık onada kabul katu dediler kutu | | | |