Giriş | |
|
|
|
3 Ekim 2008; 20:52:36
|
|
|
Herkese iyi akşamlar. Yeni aldığım k660i için iyi ses veren kulaklık tavsiyesine ihtiyacım var. Forumda arkadaşlar seenheiser kulaklıkları baya övüyolar. Benim gözüme creative EP630 (fiyatı da makul) ve creative aurvana çarptı. Yorumlarda da bu kulaklıkların iyi olduğu söyleniyor. Bunları kullanan veya başka tavsiye varsa önemle rica olunur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 3 Ekim 2008; 20:50:44 >
|
|
3 Ekim 2008; 21:24:05
|
|
|
Konuyu aslında yanlış yere açmışsın ama cevaplayayım. Creative Ep630 fiyatını hakeden bir ürün, pişman olacağını sanmam Daha ileri bir model istiyorsan da Sennheiser CX300 tercihin olsun
|
|
4 Ekim 2008; 18:25:05
|
|
|
aşırı bass ve ezilen mid tiz rahatsız ederse ep 630dan uzak dur yerine kulakiçi mx serisi 360 alabilirsin daha doğal ses verir cx300 diğerk kanal tiplere göre daha doğal ses verir o da güzel bir tercih kulak üstü düşünürsen ksc75 en iyisidir o fiyat aralığında.
|
|
4 Ekim 2008; 21:54:28
|
|
|
bende k790i var Creative Ep630 kullanıyorum çok memnunum.verdiğin parayı hak ediyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.5KsK35.5 -- 4 Ekim 2008; 21:50:29 >
|
|
|
4 Ekim 2008; 22:09:31
|
|
|
SONY PSP & Creative EP630
|
|
5 Ekim 2008; 2:20:20
|
|
|
Açıkçası kaç gündür forumlarda kulaklıklar üzerine yorum okumaktan uykusuz kaldım. Herkes kendi kulaklığına iyi diyor, ve bir sürü kulaklık var. Ne yapacağımı şaşırdım.
|
|
5 Ekim 2008; 2:45:06
|
|
|
İstediğin tipe ve fiyatlarına göre karar vermelisin. Bass ağırlıklı müzik dinliyorsan, ucuz yollu arıyorsan EP630 iyidir. Daha çok ayrıntı duyayım kanal tipi olmasa da olur dersen KSC75 iyidir. Gibi. Bunları netleştirirsen daha iyi yardım alırsın. Bir de konuyu Kulaklık ve Aksesuarlar bölümüne açarsan.
|
|
|
5 Ekim 2008; 3:47:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Amorph İstediğin tipe ve fiyatlarına göre karar vermelisin. Bass ağırlıklı müzik dinliyorsan, ucuz yollu arıyorsan EP630 iyidir. Daha çok ayrıntı duyayım kanal tipi olmasa da olur dersen KSC75 iyidir. Gibi. Bunları netleştirirsen daha iyi yardım alırsın. Bir de konuyu Kulaklık ve Aksesuarlar bölümüne açarsan. Aşırı bass meraklısı değilim, ama olsun ama bir yere kadar, asıl istediğim müzikleri ezilmeden, bozulmadan dinlemek, kısacası kaliteli ses. Bi de kanal tipi kulaklığa alıştım, diğer kulaklıklar bende nasıl olur bilmiyorum. Bi de konuyu artık buraya açmış bulundum ama orayı da takip ediyorum..Ya da yönetici arkadaşlar konuyu oraya taşırlarsa iyi olur..
|
|
5 Ekim 2008; 3:48:28
|
|
|
kulaklık bölümünden ksc 75 incelemesini oku detaylı bahsettim bir de tarz önemli ne tarz kulaklık kullanacağın ses yalıtımı.Doğal ses çok etki var ben ksc75 kullanıyorum daha önce çok kulaklık denedim bu kulaklık bassları çok iyi veriyor ve mid tiz ezilmiyor ve de çok etkili bass veriyor monitörlere yakın sesi var özellikle enstruman alt yapılı şarkılarda çok iyidir.Kolay gelsin.
|
|
5 Ekim 2008; 3:53:40
|
|
|
İncelemeni okudum sağolasın. Orayı da sürekli takip ediyorum. Şöyle söyleyeyim, kanal tipi kulaklık daha iyi olur, kulaklığın o kadar belli olmasını istemiyorum, ve de sürekli yanımda taşıyamam o kulaklığı. kanal içi daha çok işime gelir. Belki de ksc75 kanal tipi olsaydı tamam derdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 5 Ekim 2008; 3:50:25 >
|
|
5 Ekim 2008; 4:12:18
|
|
|
Metal ağırlıklı dinliyorsan enstrumanlar ve doğal ses önemli ise basslar ve mid tiz dengeli gelsin istersen sennheiser mx760 akg k314(mydukkan.com)kanal tipi tavsiye etmem eğer metal dinliyorsan cx300 bile bana fazla basslı geldi kanal tipi alacaksan akg k324 creative ep630 bass ağırlıklı diğer sesleri ezen uzun süre kullanımda rahatsız eden bir kulaklık. Bass ağırlıklı modeller:ep630 westone um2 koss sprarkplug cx300(Bunalara nazaran daha dengeli) doğal ses ve daha dengeli:Mx760 koss ksc75 akg k314 akg k324(kanal tipi) mx400 mx300.(Bunlardan da bass çıkar ama daha dengeli ve olması gerektiği gibi bass az değildir sadece diğer sesleri ezmez)ayrıca shurenin modelleri de oldukça iyi ses verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 5 Ekim 2008; 4:09:17 >
|
|
5 Ekim 2008; 4:21:44
|
|
|
Peki creative aurvana hakında bilgin var mı?
|
|
5 Ekim 2008; 4:27:16
|
|
|
iyi diyen var fakat o fiyata akg k324 çok daha iyi seçim.Akg kulaklık konusunda her modelde creativeden öndedir tavsiyem daha profesyonel markalardan seçim yapman shure akg koss grado ultimate ears westone sennheiser gibi markalar.Bahsettiğin model de basslar azdır kimisi sevmez ama iyi diyen de vardır ama akg k324 ödül almış ve müzisyenler tarafından shureden sonra tercih edilen bir modeldir.
|
|
5 Ekim 2008; 4:38:44
|
|
|
Tavsiyelerin için teşekkür ederim, nighteen. Aklımda iyi kötü bi kulaklık oluştu sayende. Saol.
|
|
5 Ekim 2008; 4:51:34
|
|
|
Önemli değil.Müzk severler doğal sesi arayanlar ep630 tarzı kulaklıkları sevmezler bence sen de sevme kolay gelsin.
|
|
5 Ekim 2008; 13:59:53
|
|
|
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Sırf walkman telefonda kullanmak için düşünüyorsanız, fazla kaliteli kulaklık almanın bir anlamı yok bence. Bende de walkman telefon var ve bir mp3 playerın yerini tutmadığını ve ses kalitesinden memnun olmadığımı belirtmek isterim. O yüzden telefon için fazla harcamalardan kaçınmanızı öneririm.
|
|
5 Ekim 2008; 17:35:42
|
| | | |