Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
??? EKRAN KARTINDAN EN IYI PERFORMANS ICIN ???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> ??? EKRAN KARTINDAN EN IYI PERFORMANS ICIN ??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sine_man

3 Ekim 2008; 20:43:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar ! Ben ekran kartimi degistirecegim icin monitorumu de degistireyim diyorum cunku monitor 17 crt monitor ve almak istedigim kartta gtx260 (hos su sapphirein 4870 toxic modelide kafami karistirmiyor degil ) Sonuc olarak arkadaslar benim sorum SAMSUNG'UN 932NW+ 19" LCD monitorunu alsam bahsettigim ekran kartlarindan ne kadar performans alabilirim? Yoksa boyle bir ekran kartina boyle bir SAMSUNG'UN 2232BW 22" LCD monitoru mu gider? Kisacasi 22 yi degilde 19'u alirsam neler kaybederim? Yorumlarinizi bekliyorum...

uchihaitachi

3 Ekim 2008; 21:58:57 

valla bu iş birazda zevk meselesi.22 gözümü ağırtıyor diyenlerde var.bakmadan alma
performans olarak o kartlara 22 gider bence.
ben 9600gt ile 22 de oyun oynayabiliyorum.1680-full crysis çalışıyo.(aa felan kapalı tabi.xp:16-18 fps vista-dx10: 10-12fps gibi bişeydi galiba baya oldu oynamayalı)
ayrıca 22 lerde düşük çözünürlükte de oynayabiliyorsun.dendiği gibi abartı bi görüntü bozulması olmuyor.

Aralıkta askerim kısmetse.Tüm askerlerden ve benden duanızı eksik etmeyin.
AntiŞafak:10gün
AdayNo:34744
sine_man

4 Ekim 2008; 0:37:04 

yaa ben açıkçası öle fps manyağı bir adam değilim. muhakkak ki oyunlarda 22'' gayet başarılı olucaktır ama normal kullanımda 22 banada göz yorar gibi geliyor

B_A_R_I_S

4 Ekim 2008; 1:31:12 

o ekran kartlarıına 22 dvi veya hdmı monitör düşünülebilir.alışırsın kısa sürede bende 17den 22 ye geçtiğimde bi kaç gün yadırgadım ama ileriye dönük olarakta düşünürsek isabetli bir karar olur.ayrıca dvı veya hdmi seçimi yapacaksan ve bütçede sıkıntılarım var diorsan monitör seçiminde BENQ FP222WH bi kenara yaz.bütçe sıkıntın olmıcaksa zaten samsung monitörlere yönel.

GamerMenu
uchihaitachi

4 Ekim 2008; 8:36:18 

filimlerde felan 22 iyi oluyor.ama bakmadan alma diyeyim gene.
fps manyağı değilsen bi ekran kartına 500 küsür lira niye veriyon?

sine_man

4 Ekim 2008; 10:42:12 

Öyle bir ekran kartı almamın nedeni, beni en azından 2 - 3 yıl idare etsin istiyorum. Şİmdi 4850 v.s alıp ondan sonra seneye başka bir oyun için bir daha ekran kartını değiştirmekle uğraşmak işime gelmiyor. Monitörde de 19 la 22 arasında ondan kaldım 19 alıpta ondan sonra aklımızda 22 kalmasın. Almışken en iyisini mi alsak ?

uchihaitachi

4 Ekim 2008; 15:44:17 

çok da fps manyağı değilim diyorsan 250 liralık bi kart işini görür kanımca.
ben 9600gt kullanıyorum rahat rahat yetiyor.aa ve af açamıyorum crysis te ama sırf bunun için 2 katı para vermem.
2 sene sora bi 250 lik daha alırsın.ki alacağın kart şimdiki gtx260 dan daha iyi performanslı olur.
ama aklımda kalmasın almışken alayım dersen başka.sonra keşke deme.

19 -22 olayında en iyisi senin sevdiğin.en başında dedim ya zevk meselesi.
şahsen 22 aldım memnunum.ama sen alıp da sevmezsin belki.o yüzden biraz yerinde araştırma yap.otur bi 22 nin karşısına rahatmı diye bi bak

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> ??? EKRAN KARTINDAN EN IYI PERFORMANS ICIN ??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.
FaceBreaker (Playstation 3, Xbox 360)
En sert yumruğunuzu vurmaya hazır olun. Acımadan yumruklarınızı savurabileceğiniz FaceBreaker karşınızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar