Arkadaşım ben Toshiba Qosmio F50-10G sahibiyim, F50 serisi laptopları çok güzel almanı tavsiye ediyorum. Bunun işlemcisi bizimkinden daha iyiymiş, ekran kartı da güzel NVIDIA kalitesi... Fingerprint olayı ayrı bir güzellik teşke benimkinde de olsa.
bugün f50 10g yi her yerde sordum hiç bir yerde yoktu ya.sadece a300 ve a200 serileri vardı.yani f serisinden bi model almak istesek nerde alcaz belli değil.ayrıcabu f50 10p nin fiyatı ne olacak yenimi çıkacak yoksa çıktımı bilgisi olan varmı
bugün f50 10g yi her yerde sordum hiç bir yerde yoktu ya.sadece a300 ve a200 serileri vardı.yani f serisinden bi model almak istesek nerde alcaz belli değil.ayrıcabu f50 10p nin fiyatı ne olacak yenimi çıkacak yoksa çıktımı bilgisi olan varmı
Aslında belli Toshiba shop ve teknosalarda satıyorlar. Bende toshiba dan aldım direk.
Aslında belli Toshiba shop ve teknosalarda satıyorlar. Bende toshiba dan aldım direk.
bugün teknosaya da girdim ordada yoktu bu arada f50 10p ile ilgili bir bilgin varmı ne kadar