Çok fazla bu işlerden anlamıyorum hatalı bir soru ise kusura bakmayın. Arkadaslar gigabyt ın on board ses kartını kullanıyorum ve centerdan gelmesi gereken ses subwooferdan geliyor centerda wooferın ses tonlarını cıkarmaya calısıyor. Ayarlar girisler falan hepsini dogru yaptım. Sizce sorun yazılımsalmı yoksa hatalı üretim mi? (ses kartı: x48t dq6 nın üzerindeki ses kartı) Eger anakartta kaynaklanan bir problem ise ürün degisimi istemeyi düsünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimdiro -- 3 Ekim 2008; 20:08:21 >
bazı onboard ses kartlarında center/sub sinyalleri değiştirme düğmesi vardır ( swap ) ses özelliklerini yaptığınız yere bakın göreceksiniz mutlaka
quote:
Orjinalden alıntı: kimdiro
Çok fazla bu işlerden anlamıyorum hatalı bir soru ise kusura bakmayın. Arkadaslar gigabyt ın on board ses kartını kullanıyorum ve centerdan gelmesi gereken ses subwooferdan geliyor centerda wooferın ses tonlarını cıkarmaya calısıyor. Ayarlar girisler falan hepsini dogru yaptım. Sizce sorun yazılımsalmı yoksa hatalı üretim mi? (ses kartı: x48t dq6 nın üzerindeki ses kartı) Eger anakartta kaynaklanan bir problem ise ürün degisimi istemeyi düsünüyorum
SATILIK PC: Intel Q6600 işlemci, Msi x38 platinum anakart, ati 3870x2 ekran kartı, 2x1375mhz DDR3 ram, 2x160 gb HDD, Tagan2 force 700w. PSU, RC-831 CM Stacker kasa, DVD RW, X-fi platinum seskartı (2000 $) Logitech Z4, Logitech Z5500, Creative G500
ses sitemin ne ? sistemin in/out bölgesinin resmini buraya koyarmısınız ?
swap özeligini göremedim sanırım mevcut degil yada ben bulamıyorum biraz daha bakmakta fayda var. logitech x530 ses sistemim var in/out resimleri elimde mevcut degil birde creative in sound blaster audigy ses kartıyla denedim herhangi bir sorunla karsılasmadım