Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
toshiba xf toshiba xv sony d3500-d3550

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> toshiba xf toshiba xv sony d3500-d3550 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hozes

3 Ekim 2008; 19:29:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

öncelikle merhabalar dilerim arkadaslar...

sadece ps3 konsolumda vede eger bilgisayar toplarsam onda kullanmak üzere bir 40 inc tv almayı planlıyorum....yukarıdaki tvlerden birini almayı düşünüyorum,aslında toshiba zf almak istiyom ama biraz tuzlu sanırsam...onun yerine tek bir alternatif 37 inc toshiba z3030 var...acaba yukarıdaki tv lerden hangisini secmeliyim...izleme mesafem tv ye 1.5-2 mt civarıdır...

40 inc toshiba xf
40 inc toshiba xv
40 inc sony d3500-d3550
37 inc toshiba z3030

psn_uk===) hozes
psn_us====) yigityusufmu

ne oyunuyor;ps2===>richard burns rally,pro evolution soccer 6
ps3===>ferrari challenge trofeo pirelli,call of duty 4, unreal tournament 3, grand theft auto 4, metal gear solid 4
bekledigi oyunlar; little big planet, socom confrontation, pro evolution soccer 2009
albani

3 Ekim 2008; 21:33:32 

Ben şöyle sıralıyorum

-XF3x
-D35xx
-XV5x

Z yi unut gitsin!

Game olayın en fazlası ise>>XV5x serisi en başta olsun!
Hem Game hemde Film fazla ise(bunların hepsi HD uygulamalardır)o zamanda W4x serisi 1.sırada olsun!!!(sen bunu belirtmedin ancak)

Ama 1,5/2 metreden 40" de sıkıntı yaşayabilirsin,bu olayı deneme şansın oldumu yoksa kafadanmı böyle yazıyorsun??
kaldıki bu mesafeler içinde 1,5 ile 2 metre oldukça farkeder!!!

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 3 Ekim 2008; 21:30:20 >

Albanez

Not;ZF Başlığı haricinde msg yazmıyorum!
PM atmayınız lütfen,e.Mail ile ulaşabilirsiniz+
universteli

3 Ekim 2008; 21:34:31 

1-xf

2-xv

3- 3500

Saygılar

ridvan1903

Sisteme Gözat

3 Ekim 2008; 21:44:35 

Albani

Yazılarındanda okuduğum üzere sony W4xxx serisini öneriyorsun, gerçektende baya inceledim tv harika bence şuan 40'' bir lcd alsam ilk tarcihim w4500 olurdu herhlade.

Samsung 32R81B & Xbox 360 Arcade (Falcon) Gametag =ridvan1903

Logitech Z 5500 ---- HD TR Dolby Digital Film ---- Audigy 2 ZS --- Playstation 2 --- Leadtek 7950 gt --- Microsoft sidewinder wheel
hozes

3 Ekim 2008; 22:49:12 

cok tesekkür ederim üstadlar...

tv yi hemen hemen sırf ps3 için kullanıcagım,izleme mesafemde 2 metre olur cogunlukla,ancak belki araba yarışlarında biraz daha yakın olabilirim oda olsa olsa 1.5 mt olur...

sırf oyun için xv diyorsunuz galiba hocam,film cok izlemeyi düşünmüyorum bu tv de,belki bilgisayarı yeniden toparlarsam ondan da bir iki oyun için baglarım...

bu xv şu an bir yerde kampanyadaydı sanırsam albani üstad, sen diosan game için tosh xv ideal, kolacan etcem hep tosh xv.....kıstırdın mı alacam...

saygılar...

psn_uk===) hozes
psn_us====) yigityusufmu

ps3===>ferrari challenge trofeo pirelli,call of duty 4, unreal tournament 3, grand theft auto 4, metal gear solid 4
bekledigi oyunlar; little big planet, socom confrontation, pro evolution soccer 2009
albani

3 Ekim 2008; 23:31:42 

yaw ne kıstırması,azıcık bekle hele,zaten fiyatlar düşüyor,sadece dövizde oynama olursa bir hareketlenme olur,ancal bize gelen,mallar
Avrupadan Avro üzerinden geliyor!!!

Döviz oynaması bütün fiyatları etkiler,yoksa normal şartlarda fiyatlar düşer,ama önümüzdeki hafta özellikle yeni modellerin fiyatlarında
yukarı oynama olabilir!

Şayet böyle şeyler olmazsa(çünkü piyasada tık yok,birde döviz arttı diye fiyatları yukarı çekerlerse,hiç iş yapamazlar)

--
Bu arada Ekim/Kasım/Aralık ayında şu 3 olay olacaktır(büyük ihtimalle olabilir desek daha doğru olabilir!)

-29/Ekim günü mahsus özel bir kampanya>>Bimeks dikkat!!!
-Kurban Bayramında bir kampanya olabilir!
-Yılbaşı kampanyası!

gibi özel durumlar çok rahat olabilir!!

Dediğim gibi burada sizin bugünkü konjöktürde bakacağınız ktiter "Döviz hareketleridir"!!
Yılbaşına kadar güzel indirimli fiyatlar olacaktır++

Oyun için XV5x serisi ve W4x serisi OK dir,fiyatlarına bakarsın birde görüntülerine bakarsın,hangisi aklına yatarsa onu alırsın+
W4 daha genel uygulamalar için başarılıdır,ama Game işindede son derece başarılıdır,XV5x 2.tercihin olabilir,fiyat durumuna
karışmam gari++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 3 Ekim 2008; 23:29:39 >

Albanez

hozes

4 Ekim 2008; 0:35:57 

saygılar hocam,fiyat olarak vx daha bir cazip gibi geliyor bana.

kıstırma olayına gelirsek fiyatlarında bir kampanya olursa demek istemiştim,su an modeli belirledim sayende,şimdiden itibaren kampanyaları gözetecem sadece...aslında uygun bi fiyata zf355 40 inc bulsam,bütcem en fazla 2400ytl olucak,bakalım tavsiyelerini dikkate aldım hocam..

saygılar...

psn_uk===) hozes
psn_us====) yigityusufmu

Am@deus

4 Ekim 2008; 5:58:08 

XF3x
XV5x-GAMER
D35x
Saygılar...

albani

4 Ekim 2008; 12:34:35 

quote:

Orjinalden alıntı: hozes

saygılar hocam,fiyat olarak vx daha bir cazip gibi geliyor bana.

kıstırma olayına gelirsek fiyatlarında bir kampanya olursa demek istemiştim,su an modeli belirledim sayende,şimdiden itibaren kampanyaları gözetecem sadece...aslında uygun bi fiyata zf355 40 inc bulsam,bütcem en fazla 2400ytl olucak,bakalım tavsiyelerini dikkate aldım hocam..

saygılar...

Tosh 40"/ZF355 modeli TR ye hiç gelmemiştir!!! bu saatten sonrada gelirmi bilemem!
46" içinde ancak Kampanya gerekiyor çünkü normal fiyatı 6 kağıt bu meretin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 4 Ekim 2008; 12:30:30 >

Albanez

hozes

4 Ekim 2008; 22:06:05 

albani ocam bu xv xv diyoruz, xv modelinin 505-500 modelinden kastediyoruz diyil mi? bu xv nin 540u modeli falan cıkmış,120 herz diyor..eger o ise o biraz tuzludur,ama xv 505-500 falansa onun fiyatları daha makul....

dedigim gibi sadece game ps3 olayında kullanılacak tv,baska bir sey izlenmeyecek...tekrardan yeni öerilerin varsa zevkle okurum..

saygılar...

psn_uk===) hozes
psn_us====) yigityusufmu

albani

4 Ekim 2008; 23:35:50 

XV5x serisi nin hepsi aynıdır,sen boşver sondaki rakamları!
120Hz ise USA versiondur++

Gamer lar için OK dir+Sony W4x modelide OK dir+

Albanez

hozes

5 Ekim 2008; 0:05:18 

üstadım cok cok tesekkür ederim ilgin için..
tekrar tekrar saygılar...

psn_uk===) hozes
psn_us====) yigityusufmu

K®ATOS

1 Kasım 2008; 9:54:59 

peki x3000 ile XV5x arasından hangisini almamız gerekir?
quote:

Orjinalden alıntı: albani

XV5x serisi nin hepsi aynıdır,sen boşver sondaki rakamları!
120Hz ise USA versiondur++

Gamer lar için OK dir+Sony W4x modelide OK dir+

universteli

1 Kasım 2008; 17:00:44 

quote:

peki x3000 ile XV5x arasından hangisini almamız gerekir?

1-dostum bu işleri bilmediğin her halinden belli bilmiyorsan bilenleri dinle.sana kaçtır yazıyoruz PM den bile cevap verdim

2- bu işleri bilen birisi x-serisiyle xv serisini kıyaslamaya korkar(.adama gülerler.senin panel almaya niyetin yok) 100 kişi sana git x serisi al diyor sen x serisi gibi bir seriyi kalkmış xv serisiyle kıyaslamaya çalışıyorsun

3- biz sana gerekeni söyledik itimadın yok mu ki hala sorup duruyorsun!!! sana verilecek cevabı söyleyeyim mi? X serisi al denecek sana 101. kere

4-lütfen arkadaşlar bu işleri bilmiyorsanız bilenlerin önerilerine itimat ediniz (yahu x serisiyle xv serisinin neyini kıyaslayacaz ki...). yani aynı şey birisine 100 kere söylenip hala aynı soru soruluyorsa kusura bakmayın ama sanırım biraz kızmakta da hakkım var.

Saygılar

K®ATOS

1 Kasım 2008; 18:11:57 

hey Allahım ya...
dostum zaten çokiyi anlıyorum diye bişey demedim.zaten bilsem size ihtiyacım olmazdı
işte sende para çok olabilir ama biz zorlanarak alıyoruz.3,500 ytl hemen verilmiyo insan karar veremiyo.para bol olsa hemen gidip alırdım x4500 ama para kolay bulunmuyoki.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> toshiba xf toshiba xv sony d3500-d3550 Sayfa: [1]
Buraya git: