Arkadaslar Yakında AMD 5400 yada 5600 almayı düşünüyorum fakat anakart olarak ne önerebilirsiniz fazla para vermek istemiyorum 140 ytl ye kadar sınırım var
Kardes 780 G chipsetli kartlar daha tercih ediliyor o bakımdan 780 G lere bakıyorum
Söylediğin durum , 3450 üzerinde ekran kartı kullanMAyacaksan. Kullanacaksan, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Giga 770 çok iyi işini görür.
Ekran kartı kullanmayacaksan, ya da 3450 gibi bi' kart kullanacaksan Giga 780G iyidir. Ama üzerinde bi' 20 YTL falan daha koy, Gigabyte 790X al, sonradan Crossfire yapma şansın olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramdeon -- 3 Ekim 2008; 23:09:14 >
4850'ye yakın performansı vardı o kartın. İleriye dönük olması için ATi ekran kartı, ya da nVidia anakart kullanmanı öneririm.
AMD sistem için, doğal olarak AMD chipset ve ATi çok iyi gidiyor, Spider durumu yani.
Nova'da XpertVision'un ucuz 4850'si var, öneririm. Soğutması iyi, OC vardı bi' de. Sonradan da Crossfire da yaparsın, çok iyi ileriye dönük olursun. Ama illa o kartı kullanırım dersen de, ATi de kullanabilirim dersen de, Gigabyte 790X önerimdir.
benim crossfirela felan işim olmaz sadece 9800 GT mi kullanirim
AMD alacaksanız GIGABYTE - MA770-DS3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 4 Ekim 2008; 12:16:52 >
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
kusura bakmayın bi sorum var kafanızı ağrıttım ama bu PCI Express X1 slotları ne işe yarıyor ?
O slot yapısında olan parçaları takmaya yarıyor. Örn. Bazı tv kartları PCI-E x1 slotuna takılabiliyor.