kodak z1275 nakinemin objektifi düşürmeden dolayı kapanmıyor makinede açılmıyor dıştan pek bi ezilme yok zaten aşırı şiddetlide düşmedi garanti kullanıcı hatası dedi tamam verelim yapın parasını dedik 300 ytl lik makinaya 240 ytl fiyat biçti neyse o ayrı konu onların terbiyesizliği ile bu sefer uğraşamıyacam bu makineyi ankarada yaptırabileceğim bi yer varmı
aynı durum benim z885 ime olmuştu. ben düşürmemiştim üstelik. ne açılıyor ne de kapanıyordu. objektif takılı kalmıştı. ben objektifi hafifçe sağa sola oynatarak bastırdım.sonra normal olarak çalışmaya başladı. şu ana kadar sorun çıkarmadı. (yaklaşık 4-5 ay)
Bence kodak ın bir suçu yok durumda. Çünkü makineyi düşürmek kullanıcı hatasıdır, üreticinino konuda yapacağı şey yok. Objektifin tamiri içinde bence yine de o fiyata sevinin. Biz burada okuyoruz canoncuların erkayalar maceralarını. Garantili ürün alıp, parası ile tamir ettiremeyeni de var. Tamir için umut vermesi bile yeterli bence kodak ın. Hiç canınızı sıkmayın.
kodak z1275 nakinemin objektifi düşürmeden dolayı kapanmıyor makinede açılmıyor dıştan pek bi ezilme yok zaten aşırı şiddetlide düşmedi garanti kullanıcı hatası dedi tamam verelim yapın parasını dedik 300 ytl lik makinaya 240 ytl fiyat biçti neyse o ayrı konu onların terbiyesizliği ile bu sefer uğraşamıyacam bu makineyi ankarada yaptırabileceğim bi yer varmı
aynı olay benim makinemdede oldu ve aynı şeyi söylediler
şükretmem lazım diyosun yani sıfırı 300 ytl lik makinanın 240 ytl olmasına canoncular sanyocular vs. ciler sonuçta hepsini aynı firmalar getiriyor suç hepsinin artı geçenlerde bi yere götürdüm 110 ytl ye yaparım dedi güvenemedim vermedim bakalım