Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kaliteli Modem Tavsiyesi...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Kaliteli Modem Tavsiyesi... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Zyonat

3 Ekim 2008; 18:35:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İyi günler, evde 2 Masaüstü bilgisayarımız var
modem+swicherla internete bağlanıyoruz , modem olarak geekadsl kullanıyoruz fakat modemle swicher 5 yıllık olduğundan eski performansından eser kalmadı diyebiliriz , gereksiz yere netten kopmalar yaşıyoruz, bunun yanısıra eve yeni bir laptop alacağız o yüzden hem 2 masaüstü pcye neti bağlıyacak hemde kablosuz modem görevi görecek bir modem arıyorum en iyisini almak istiyorum(evin heryerinde çekmesi lazım) yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...

..............
Zyonat

3 Ekim 2008; 22:48:10 

Forumun Bu kısmıyla ilgilenen pek yok heralde :)

..............
mafaky

4 Ekim 2008; 9:51:12 

Aşağıdaki tavsiye edebileceğim modemlerin hepsi kablosuz, 4 portlu (dolayısı ile masaüstü bilgisayarlarınızı aynı anda bağlayabilirsiniz...) ve tabii ki router özellikli ürünlerdir.

AirTies RT-211,
Zyxell P-660HW T1 v2,
Linksys WAG-200n

Evin "her tarafında" çekim meselesi haliyle evin büyüklüğüne, duvar yapısına ve mofemi konuşlandıracağınız yere oldukça bağımlıdır. Ama yukarıdaki modemlerle büyük sıkıntı yaşamazsınız...

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies Air 5050, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
Zyonat

4 Ekim 2008; 11:03:53 

Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için...

..............
By_uMut

4 Ekim 2008; 13:14:50 

arkadaşım bende SMARTNET kullanıorum gayet güzel 4 portlu bir modem ve ayrıca kablpsuz ağıda var bi evin içerisinde rahatlıkla çekmesi gerekiyor .fakat

quote:

Evin "her tarafında" çekim meselesi haliyle evin büyüklüğüne, duvar yapısına ve mofemi konuşlandıracağınız yere oldukça bağımlıdır. ama yukarıdaki modemlerle büyük sıkıntı yaşamazsınız...

dediği gibi duvarın kalınlığına modemin yerinede bağlı ama tavsiye derim bu modemi

Okifi

8 Ekim 2008; 21:46:47 

Bence duvar kalın olsada yinede çeker.Sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum.

¤ OPEL VECTRA CD - 2000 CC ¤
ATİKER SIRALI LPG SİSTEMİ
¤¤¤NİCE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜZERİNDE ELBİSE YOK¤¤¤
¤¤¤NİCE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK¤¤¤
command_4
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

9 Ekim 2008; 4:39:27 

Öncelikle ZyXEL 660HW-T1v2 Para çoksa Linksys'in herhangi bir modeli olabilir.

Sakın ola Airties'lere bakmayın. Adamlar fasoncu. ZyXEL, Airties'ten daha ucuz ve daha çok özelliği var. Ayrıca kaliteli...

Sorunlu Airties'ler için adamlar genel konu bile açmışlar
http://forum.donanimhaber.com/m_22299978/tm.htm
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Kaliteli Modem Tavsiyesi... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Neticaret Standı
E-Çözüm'ün standında internet üzerinde ticaret yapmak isteyenlere özel olarak geliştirdikleri; NeTicaret adlı ürünleri ile ilgili bilgi alıyoruz.
Forex FM-8100 FM Transmitter
Oto Teybine MP3 çalar, cep telefonu veya hafıza kartından istediğiniz Müzik parçasını kablosuz aktarın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar