İyi günler, evde 2 Masaüstü bilgisayarımız var modem+swicherla internete bağlanıyoruz , modem olarak geekadsl kullanıyoruz fakat modemle swicher 5 yıllık olduğundan eski performansından eser kalmadı diyebiliriz , gereksiz yere netten kopmalar yaşıyoruz, bunun yanısıra eve yeni bir laptop alacağız o yüzden hem 2 masaüstü pcye neti bağlıyacak hemde kablosuz modem görevi görecek bir modem arıyorum en iyisini almak istiyorum(evin heryerinde çekmesi lazım) yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...
Aşağıdaki tavsiye edebileceğim modemlerin hepsi kablosuz, 4 portlu (dolayısı ile masaüstü bilgisayarlarınızı aynı anda bağlayabilirsiniz...) ve tabii ki router özellikli ürünlerdir.
Evin "her tarafında" çekim meselesi haliyle evin büyüklüğüne, duvar yapısına ve mofemi konuşlandıracağınız yere oldukça bağımlıdır. Ama yukarıdaki modemlerle büyük sıkıntı yaşamazsınız...
AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies Air 5050, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
arkadaşım bende SMARTNET kullanıorum gayet güzel 4 portlu bir modem ve ayrıca kablpsuz ağıda var bi evin içerisinde rahatlıkla çekmesi gerekiyor .fakat
quote:
Evin "her tarafında" çekim meselesi haliyle evin büyüklüğüne, duvar yapısına ve mofemi konuşlandıracağınız yere oldukça bağımlıdır. ama yukarıdaki modemlerle büyük sıkıntı yaşamazsınız...
dediği gibi duvarın kalınlığına modemin yerinede bağlı ama tavsiye derim bu modemi