Arkadaşalr bu ve SteelSeriesin o 2 kulaklığı arasında kaldım. Benim için film ve müzikte önemli steelseries de sanırım biraz eksik bvarmış o konuda. Ne dersiniz 290 ytl bu kulaklık değermi? kullanan varsa yazabilirmi lütfen.
Arkadaşalr bu ve SteelSeriesin o 2 kulaklığı arasında kaldım. Benim için film ve müzikte önemli steelseries de sanırım biraz eksik bvarmış o konuda. Ne dersiniz 290 ytl bu kulaklık değermi? kullanan varsa yazabilirmi lütfen.
5H V2 Kullanıyorum bassları kotu dogal haliylede müzik için iyi bir kulaklık degil PC350 daha iyi bir kulaklıkdır
SteelSeries 5H v2 USB is one of the most popular gaming headsets on the planet. This headset has been used by talented gamers to win major international events like Electronic Sports World Cup, World e-Sport Games, World Series of Video Games, Kode 5, World Cyber Games, Samsung Euro Championship, ESL Extreme Masters and many others.
Sitede araştırdım kullanan bulamadım ben 290 liraya aldım. İsterseniz bilmeyenler için inceleme gibi bi şey yapıyım? hiç yapmadım ama merak eden varsa denerim :):)
edit: ben aldıktan sonra kdv dahil 322 lira olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preacion -- 7 Ekim 2008; 14:00:31 >
bu kulaklığı bende merak ediyorum. bir inceleme iyi olurdu. yannız internette biraz baktım sennheiserın hi-end serisi ile bir kıyaslama bulamadım. hd650, hd280pro, hd595 veya hd555 ile bir kıyaslama olsa çok iyi olur.
-------------------------- almak istedigim bu yalniz turkiyede 400 ytl kadar fiyat cekiliyor ama teseduf amazonda ayni üürün 99$ bu naisl bir fark boyle anlamiyroum