Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AUZENTECH HAKKINDA GÖRÜŞ VE YARDIM İSTİYORUM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> AUZENTECH HAKKINDA GÖRÜŞ VE YARDIM İSTİYORUM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emresytrk

3 Ekim 2008; 17:55:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Slm arkadaşlar.bayramdan önce yeni eve taşındık ufak bir oda var güya çamaşır ve ütü odası niyetine kullanılıyormuş neyse... ben odaya el koydum oraya yeni bir sistem kuracağım hem oyun oynamak için hemde film izlemek için özel bir sistem toplamak istiyorum ses kartı için araştırma yapıyorum şu an Mavi bilgisayarda Auzentech marka gördüm

http://www.mavibilgisayar.com/?p=DetayliBilgi&No=9563

http://www.mavibilgisayar.com/?p=DetayliBilgi&No=9564

bu ürünler için ne dersiniz? düşüneyim mi? ilk linkteki ürün daha çok ilgimi çekti aslında.Ürünü kullanan yada bu konuda fikri olan varsa lütfen görüşlerini yazsın.teşekkürler.

NuriAlcho

6 Ekim 2008; 12:11:08 

biraz pahalı gibi geldi bana ama bildiğim kadarı ile auzentech creative x-fi çipi kullanmakla beraber beraberid gelen yazılımlar sayesinde creative' in karşılaştığı sürücü sorunları ile karşılaşmıyor özellikle vista ve DX X oyunlarda..

Intel Conroe E 6600 ASRock Crossfire 320x2=640 GB Seagate Raid Creative XFI Fatality Sapphire X1900XTX&Accelero 2 Gskill 2x1024 CL4 DDrII 667 Philips Dvd Writer BenQ Dvd Rom Cambridge Soundworks DDTSII SilverStone TJ04 Kasa Silverstone 560 PSU 19 Philips 190X LCD
OVERCLOCKM@NI@

6 Ekim 2008; 19:49:18 

ilk linkteki model yani Auzentech X Fi Prelude ses kartını yakın bir arkadaşım kullanmıştı ve gerçekten çok memnundu bu kartta X Fi çipi var ve ses kartı üzerindeki kullanılan komponentler normal creative in kendi ürettiği ses kartlarından daha iyi yalnız mavibilgisayardaki fiyat çok uçuk çok pahalı geldi bana benim arkadaşım DFS bilgisayardan almıştı ve 340 ytl ye almıştı bu kart güzel ama başka yerleri araştırın daha uygun fiyatla satan bir yerden alın

LOGITECH Z5500 DIGITAL/ CREATIVE GIGAWORKS G500/ CREATIVE MEGAWORKS THX550/CREATIVE AUDIGY 2ZS

ESKİ NICK SCHUMACHER34
musasm

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 20:58:26 

Şöyle diyeyim. Xtreme Gamer vardı. Amerikadaki bir dostum (çok sağolsun) yardımıyla neweggden Auzentech Prelude aldım. O aldı bana kargoladı yani gift olarak. 240 ytle geldi.(20 gün önceki dolar kurundan) Çok açık söylüyorum ben müzik falan dinlemiyormuşum. Dünya varmış dedim resmen. Eğer kıyas yapılacaksa Elite Pro ile yapılabilir belki. Onu kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.
Ama diğer kartlarla kıyaslamak hakarettir benim gözümde.

Sistem : Asus Maximus II Formula \\ Intel E8500@4275mhz(1.4v) \\ Mushkin Redline 2x2 1000Mhz \\ Sapphire HD4870 \\ WD 300GB Velociraptor + Seagate 750GB ST3750330AS \\ Auzentech X-Fi Prelude \\ Lian-Li V2000B \\ ASUS DRW-2014L1T \\ Silverstone OP1000 \\ Logitech G15 \\ Logitech G9 \\ Steelseries SS MP\\ Logitech Z-5500 \\ Samsung 932GW
Soğutma: Swiftech MCP655 \\ D-Tek Fusion v2\\ Thermochill PA120.3 \\ XSPC Bay Resevoir
Chris Cornell

6 Ekim 2008; 23:17:54 

Auzentech çok iyi bir marka fakat 512 ytl çok fazla be birader

You Know My Name
cavador

7 Ekim 2008; 7:48:53 

hangi ülkede yaşadığınıza bi bakın yolsuzluk vede asgari ücretin vergilerin en sacma en kandırılan vatandaşı sömürülen bi ülkedeyiz malesef bu fiyata ses kartımı alınır yani hani fikir istenilcek kadarda ucuz değil

g20 ülke sıralamasında Türkiye olarak 1 sıra daha fakirleştik 17.yiz artık , g20de TR den öncekiler daha az etkilenmesine rağmen hepsi ve g20 sonrasındaki toplamda 39 ülke ekonomik paket acıkladılar krizden ötürü , bitek evet sadece Türkiye yani bizim bazı *** işte kriz yok, teğet gecicek,ekonomi tıkırında, dini kelimeler sallıyor sizce kim yalan söğlüyor
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> AUZENTECH HAKKINDA GÖRÜŞ VE YARDIM İSTİYORUM Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.
Cebit 08: Forex Standı
Yoğu iş yükü, trafik, ekonomik krizler! Biraz rahatlamaya ne dersiniz? Forex'in masaj koltukları hakkında bilgi alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar