Bir arkadaşımdan ipod touch 1. nesil alacağım. Tanıdığım biri olduğundan temiz kullandığını biliyorum. Zaten arkası çizilmesin diye sticker falan yapıştırmış. Bana 300 ytl fiyat verdi. Sizce nasıl?
Sıfırı 300 ytl hocam zaten tabi yurtdışında eğer kredikartı varsa ebaydan siparis ver en güzeli ben 2nd 8gb ipodd touchı 350 ytl ye aldım sıfır
Gümrükte takılır 100$ üstü siparişler.
Hocam heralde faturayı düşük göstericez Bu yüzden hongkongdan aldım amerikadan alsam göstermiyorlar Zaten bayramdan daha yeni çıkdık bu sıralar 300 euro sınırı var kurban bayramı geliyor aralığın 1 inde yani bişey olucağını sanmıyorum tam alıncak zaman kalırsada geri yollarız parayı geri alırım paypaldan ödeme yaptım
Hocam bana kargo dahil 360 ytl ye geldi TR den alsan 410 ytl kargo dahil 50 ytl kar koyup satıyorlar Ancak dükkandan almaya kalksan 700-800 ytl filandır heralde ancak daha TR ye gelmedi alanlar ya yurtdışından alıyor yada benim gibi yurtdışından getiren adamlardan alıyor