Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
NERDE ESKi TELEFONLAR,NERDE SiMDiKi iPHONE'LAR, BEYHUDE GECTI YILLARIMIZ BEYHUDE :))))

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> NERDE ESKi TELEFONLAR,NERDE SiMDiKi iPHONE'LAR, BEYHUDE GECTI YILLARIMIZ BEYHUDE :)))) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
baris347

3 Ekim 2008; 17:35:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

NERDE ESKi TELEFONLAR,NERDE SIMDIKI iPHONE'LAR, BEYHUDE GECTI YILLARIMIZ BEYHUDE :))))

ARKADASLAR IPHONE DEVRI ACILMADAN ONCE ESKI TELEFONLAR ILE NELER YAPARDIK ANLATALIM BIRAZ VE GULELIM....

BENDE NOKIA 3310 DAN DA ONCE CIKAN BI nokia modeli gri renkili bi TEL VARDI MARKASINI HATIRLAMIYORUM,ILK YILAN OYUNU OLAN NOKIA... YILAN OYNUNU OYNAYABILMEK ICIN SIRAYA GECTIGIMIZ HATIRLIYORUM :)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
MuttFTS.

3 Ekim 2008; 17:41:11 

Dediğin telefon 3210, fakat ondan önce de yılan oyunu vardı..

Satılık Takaslık Dell 6000 Laptop - http://forum.donanimhaber.com/m_28079680/mpage_1/key_//tm.htm
baris347

3 Ekim 2008; 17:53:04 

quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Dediğin telefon 3210, fakat ondan önce de yılan oyunu vardı..

dusun artik benim bildigim ilk telefon oydu,ilk cep telefonu seruvenine onunla baslamistim :) daha oncesini ben bilmiyorum

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
gokhankoc_brood

Sisteme Gözat

3 Ekim 2008; 17:57:10 

Ben resimli mesaj reklamlarını hatırlıyorum. Pasta resmi atıyordu bir arkadaşına. Aman yarabbi nereden nereye. Ben SMS olayını hiç çözemdeim zaten. 1 kontöre 160 karakter sığdırırsın heral.... neden mesaj atasınki?

ASUS M51SN;
Sony PS3 60GB;
iPhone 3G 8GO, Turkcell
baris347

3 Ekim 2008; 18:31:36 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

Ben resimli mesaj reklamlarını hatırlıyorum. Pasta resmi atıyordu bir arkadaşına. Aman yarabbi nereden nereye. Ben SMS olayını hiç çözemdeim zaten. 1 kontöre 160 karakter sığdırırsın heral.... neden mesaj atasınki?

HARBI YA SIMDI AKLIMA GETIRDIN O SACMA SAPAN MELODILERI DINLERDIK,VE KARARSIZ KALIP CEVREMIZDEKILERE SORARDIK

doddle

3 Ekim 2008; 18:52:20 

polifonik melodi bile yoktu ama kendin melodi yapabiliyordun garip garip.bende 5110 vardı

Alfren

3 Ekim 2008; 19:17:05 

6110 içi para biriktirip aldığımı hatırlıyorum hemde ne paralar vermiştik yahu... 3310 ise herkeste olduğu gibi benim içinde ayrı yeri vardır kapağını değiştirip ne hava atardık be sonrada çaldırtmıştım şimdi nasıl üzüldüğümü hatırlıyordumda garip bir durumdaymışız be

Hayt be demek isterdim ama çokta zaman geçmedi şunun şurasında 8-9 yıllık olaylar o zaman söyleselerdi şimdi olan bitenleri iyi gülünürdü herhalde

Alfren

3 Ekim 2008; 19:19:29 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 3 Ekim 2008; 19:17:03 >

DigitalWorld

3 Ekim 2008; 20:16:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Alfren

Şimdikiler SAR ile hasar veriyor ise bunlar ne yaptı zamanında kim bilir. Milletin gece lambası gibi ışıl ışıl dolaşmadığına şükredelim.

( Not espri amaçlıdır. Söz konusu cihazlar artık kaç Hz de iletişim kuruyor ise. Şebeke frekansları ve gördüğünüz antenin boyutu nedeniyle daha az SAR oranına sahip olabilir. )

Siz de eşit şartlarda güzel bir test istiyor ve saplama saman artık ayrılsın diyorsanız ya da 4G nedir diye merak ediyorsanız resme tıklayın.
NeverWinter

3 Ekim 2008; 20:26:21 

alcatel reklamı vardı. iki satır ekranlı telefonlar yeni çıkmıştı o zamanlar. beş altı hırsız bankayı soyuyorlardı, polis arabasını gören hırsız mesaj atıyordu diğerlerine SOYGUNA DEVAM ETMEYİN. hırsızlardan birinde alcatel telefon vardı o mesajı görüp kaçıyordu. diğer hırsızların telefonları tek satır ekranlı olduğu için gördükleri şey SOYGUNA DEVAM oluyodu, sonra ense yaratıcılık
baris347

3 Ekim 2008; 20:26:59 

quote:

biz iste bugunlerden gunumuze teknolojinin sahidi olduk..... :(

2wicky

3 Ekim 2008; 20:51:39 

Ahh ah 5 sene önceki telefonum T630i ile mms atabilir ve bluetooth kullanabilirdim.
Bunları Iphone ile yapamıyorum artık.

Beyhude geçiyor günlerim

SH10151
This is the serial number of our orbital gun
MoqoKo

3 Ekim 2008; 21:10:59 

quote:

Bunu kullanan adamın karanlıkta derisi yeşil yeşil parlar herhalde.

hyperion_92

3 Ekim 2008; 21:42:01 

valla benim ilk telefonum 3310 du yahu onla da az uğraşmamıştık be yılan oyununda rekoru kırmaya çalışmalar falan... arkadaşlarlar turnuvalar bile yapardık bende 2100 lü mü ne bi rekor vardı kimse geçemiyordu onu ama ben bile nası yaptığımı hatırlamam yanına yaklaşamıyordum o skorum bi daha
daha sonra baya bi bekledim ve 2600 almıştım.. renkli ekranlı flan baya hoşuma gitmişti bi futbol oyunu içinde onla bütün gün oynardım be
ve şimdiki telefonum : N70 ...hala severim keratayı.. onu da 3 sene önce almıştım .. aldığım gün nasıldı bee hatırlıyordumda büyülenmiş gibiydim nokianın "N" serisinin ilk çıkan telefonuydu başka "N" ler yoktu o zamanlar ... onu aldığımda ilk tabi içindekilerle oyalanmak bile 2 hafta sürdüydü nerdeyse sonra içine müzikler temalar derken artık pek bi anlamı bile kalmadı arada içine yeni bi asphalt çıktımı atar oynarım o yani
haftaya da bi iphone 3g alıcam (bonus card başvurusu yaptık onu bekliyorum ) artık onla oyalanmaya geldi sıra... ilk renkli ekranlı telefondaaan ilk accelerometer lı telefona hey gidi günler

Xbox 360 Pal Arcade - PSP 1004 K Ceramic White - PS2 PAL - Nokia N70 - iPhone 3g 8gb (bi alamadık :D )
troy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ekim 2008; 21:58:26 

komşu kızıyla cam da chat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 3 Ekim 2008; 21:54:42 >

Harry Kewell & Cassio Lincoln & Milan Baros
face1tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Ekim 2008; 22:20:33