İkinci el mesajı:116
Katılım zamanı: 5 Mayıs 2007; Şehir: İstanbul,Adalar Durum: Forumda değil
24 Ekim 2008; 15:42:20
hocam sen ne yapmışsın ya :) görünce gözlerim yaşardı bi zamanın en popüler oyuncaklarıydı bunlar reklamları başımızın etini yerdi :) hayılrı satışlar dilerim gerçekten güzel bi seri
27 Ekim 2008; 18:29:04
KARATE FIGHTERS - şu oyun için arkadaşlarımla az kavga etmiyordum ya.elimiz kopana kadar sürekli o kırmızı şeyle debelen. xD Ghost castle'da vardı şatonun bazı parçaları kırılınca az üzülmemiştim acayip severdim sıkılmadan her gece oynardım ya. Monopoly'de az kasaya geçip para aşırmadık xD En son futbol oda az zevkli değildi bende yoktu ama sürekli bi arkadaşıma oynamaya giderdim 5-10 kişi toplanıp turnuva yapardık.. Ama artık devir internet devri öldü resmen böyle oyunlar... Ne yazıkki Fiyatlar çok uygun ürünlerde baya temiz.Hayırlı satışlar inşallah satarsın.
Satılık Süleyman Demirel imzalı 3lü kalem seti 23 nisan şenliklerinde yabancı çocukla Ankara'ya gidildiği zaman o zamanki hükümet tarafından verilen kalem seti.Yine aynı gün ozaman ki meclis başkanı Yıldırım Akbulut tarafından verilmiş Atatürk'ün hiç bir yerde bulunmayan bilgileri,resimleri,belgeleri ve bir çok hikayenin bulunduğu ansiklepodu niteliğinde kuşe kağıda basılı bir kitap daha doğrusu ansiklepodi.Ürün hakkında gerkli bilgi için p.m atınız.
İkinci el mesajı:171
Katılım zamanı: 13 Ocak 2008; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil
27 Ekim 2008; 19:50:21
@sozercem86, dreamman115, QberT*
guzel yorumlarınız icin tesekkur ederim. Zamanında cok oynadım ve cok temiz baktım. Umarım satılır en kısa zamanda cunku ben cok zevk alarak oynamıstım arkadaslarımla zamanında.... Simdi Risk oynuyorum...