öncelikle belirtmek istemeliyim ki araştırmayıp daha önce açılmış konuları tekrarlamaktan hiç hoşlanmam ama sevdiğim bir abim benden video kamera tavsyesi istedi bana çok yardımcı olduğu için bişey diyemedim video kameralar konusunda pek bişey bilmediğimi söyledim ama olsun sana bırakıyorum dedi en kısa sürede ona bir model tavsiye etmem lazım. abimin istediği harddiskli bir kamera 1500 ytlye kadar fiyatlı olacak... arkadaşlar gerçekten üzgünüm vaktim olsada bütün forumları okusam ama şuanda yok yardım edebilirseniz çok sevinirim
Bence güzel. Ortalama ve iş görecek bir kamera. Hard diski olması iyi. HD değil ama yine de görüntü kalitesi oldukça iyi.. Bu arada kardeşim güney koreye gitti bayramda. Ben de oradan DCR-S85 ısmarladım. Türkiyedekinin 1/3 fiyatına geliyor. Bizden bu kadar vergi alanların (%18 KDV+%20 ÖTV) göne dizine dursun.
noplaceforchance saol zaten bireysel kullanım için kaliteli bir cihaz arıyorduk artık onu taviye etmekten başka şansım kalmadı kimse tavsiye etmedi herhangi br modeli..