Giriş | |
|
|
|
3 Ekim 2008; 16:47:04
|
|
|
.ipa oyunlar ve programlar lazım nerden bulabilirim adres olarak
|
|
3 Ekim 2008; 16:55:31
|
|
|
onu biliyorum dostum sagol aradığım tam olarak şu aslında geçen bir siteye rastladım appstorede cracklenmiş olanları ipa olarak veriyordu bunun gibi bir adres varmı acaaba
|
|
3 Ekim 2008; 17:46:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Dyslexia onu biliyorum dostum sagol aradığım tam olarak şu aslında geçen bir siteye rastladım appstorede cracklenmiş olanları ipa olarak veriyordu bunun gibi bir adres varmı acaaba http://ihacks.ru/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantiq -- 3 Ekim 2008; 17:42:23 >
|
|
3 Ekim 2008; 18:29:26
|
|
|
ipa dosyasını iphone nasıl atıyoruz.....?????????
|
|
3 Ekim 2008; 18:32:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: jack1905 ipa dosyasını iphone nasıl atıyoruz.....????????? www.ingilizanahtari.com bu siteyi araştır bakalım
|
|
3 Ekim 2008; 18:32:53
|
|
|
mobileinstallation die arat googleda.onu iphonedaki mobileinstallationla deistir.sora indirdiin ipalari itunesa surukleyip sync et.fakat mobileinstallationin iphonewdaki directorysini hatirlayamiorum ama googleda mobileinstallation directory falan die arat bulursun
|
|
3 Ekim 2008; 22:43:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SiNaN33 quote:
Orjinalden alıntı: jack1905 ipa dosyasını iphone nasıl atıyoruz.....????????? www.ingilizanahtari.com bu siteyi araştır bakalım o sitenin 6 aylık üyesiyim
|
|
3 Ekim 2008; 23:06:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: jack1905 quote:
Orjinalden alıntı: jack1905 ipa dosyasını iphone nasıl atıyoruz.....????????? www.ingilizanahtari.com bu siteyi araştır bakalım o sitenin 6 aylık üyesiyim Arkadaş bende senin sorunun cevabını arıyordum.2 saat önce siteye üye oldum şu an telefonumda envayi çeşit oyun vs yüklü.Sen 6 ayda hiç bi yazı okumadınmı anlamadımki
|
|
4 Ekim 2008; 0:37:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: jackal73 quote:
Orjinalden alıntı: jack1905 quote:
Orjinalden alıntı: jack1905 ipa dosyasını iphone nasıl atıyoruz.....????????? www.ingilizanahtari.com ben geri zekalıyım.. daha yeni geçtim 2.1 e orada app yok ipaa doosyası 1.14 budurumlar yoktu o sitenin 6 aylık üyesiyim Arkadaş bende senin sorunun cevabını arıyordum.2 saat önce siteye üye oldum şu an telefonumda envayi çeşit oyun vs yüklü.Sen 6 ayda hiç bi yazı okumadınmı anlamadımki
|
|
4 Ekim 2008; 0:39:56
|
|
|
bu formun şekli değişmi yaaa.. insan soru sormaya korkuyor....
|
|
4 Ekim 2008; 0:42:11
|
|
|
ben ilk okul mezunuyum varsayın......
|
|
4 Ekim 2008; 0:45:19
|
|
|
o sitede hem ipa mevcut bende appshara appstoreda cikan oyun program ayni gun appsharada cikiyor bedavasi anlamadimki ne ariyorsun ben my media tarzi bu program ariyom halen daha bulamadim
|
|
|
4 Ekim 2008; 1:06:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: jack1905 bu formun şekli değişmi yaaa.. insan soru sormaya korkuyor.... kimse sana bişey demediki arkadaşım neden kasıyosun kendini o sitede var işte app.ipa daha ne?
|