Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
x230 ve x540 Birlestirme!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> x230 ve x540 Birlestirme!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TheMatador2

3 Ekim 2008; 16:40:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar audigy value 7.1 ses kartım ve 2 tane ses sistemim var ben bu sistemleri 7+2 yapmak istiyorum x540 ın arka uydularının siyah kablosunu çıkardım ses kartından yerine x230 un soketini taktım ama x540 ın arka uyduları devre dışı kaldı ve basslardada 2 woofer aynı anda kendi performansını veremiyor...ya biri süper diğeri vasat oluyor..ikisininde performansını nasıl aynı yapabilirim..birde 3 fiş takınca x540 ın 1 tane boş kalıyor DİGİTAL I/U yazıyor...ses kartının kullanma klavuzundan baktım 7.1 ses sisteminin bile 3 tane kablosunun ses kartının bağlandığını gösteriyor..ne yapmam gerekiyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Logitech x540,Logitech x230,x-fi extreme audio,gamer 7.1,sound blaster 5.1,Altec Lansing VS2421,Logitech Z2300
EnigM@

3 Ekim 2008; 16:54:11 

2sini aynı anda bağlayarak düzgün performans alamaman normal.Çünkü bi kere ikisi arasında güç farkı var.Onun dışında bu tarz sistemler tek başalarına başarılıdır.Sen amfiye hoparlör ekler gibi bu iki sistemi birleştiremezsin o yüzden bence uğraşma ama illa bağlayacam diyorsan aşağıdaki paraçayı alıp.Yeşil girişe takacan iki sistemin yeşil kablosunu bağlayacan.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit (x-fi audio mod)/ Creative GigaWorks G500
TheMatador2

3 Ekim 2008; 17:51:06 

şimdi benim ses kartım 7.1 destekliyor...normalde 7+1 ses sistemi alsam ses kartına bağlayacağım 4 soket olur ama ses kartının ses olarak verdiği çıkış sayısı 3...bir tane soket boşta kalıyor o ne işe yarıyor anlamadım birine sordum bana yan hoparlör çıkışından iki sistemi aynı anda kullanacağımı söledi

Logitech x540,Logitech x230,x-fi extreme audio,gamer 7.1,sound blaster 5.1,Altec Lansing VS2421,Logitech Z2300
nighteen

3 Ekim 2008; 17:56:16 

bu birşey farkettirmez setini sat ve yeni büyük çaplı wooferlı bir set al bu sesi değiştirmez belki hissedilen sesin yayılımı konusunda olumlu sonuç verebilir.

TheMatador2

3 Ekim 2008; 19:18:27 

sat diosunda nasıl satiyim ve nereye :D bende isterdim iki seti satıp üstünede biraz para ekliyip z2300 e geçmeyi ama ......

CWaRRioR

Sisteme Gözat

3 Ekim 2008; 21:32:42 

quote:

Orjinalden alıntı: TheMatador2

şimdi benim ses kartım 7.1 destekliyor...normalde 7+1 ses sistemi alsam ses kartına bağlayacağım 4 soket olur ama ses kartının ses olarak verdiği çıkış sayısı 3...bir tane soket boşta kalıyor o ne işe yarıyor anlamadım birine sordum bana yan hoparlör çıkışından iki sistemi aynı anda kullanacağımı söledi

7.1 setler de 3 jackla bağlanır. Diğer soket dijital çıkış, aux in ya da mic in olabilir...

tımestop

Sisteme Gözat

4 Ekim 2008; 1:00:05 

quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

7.1 setler de 3 jackla bağlanır. Diğer soket dijital çıkış, aux in ya da mic in olabilir...

evet o çıkışlardan biri digital, mic içinnn kullanım kağıdında öle yazıyodu am benimki sound blasterr lıve

Music Is My Life
FRAPS

4 Ekim 2008; 12:10:24 

quote:

sat diosunda nasıl satiyim ve nereye :D bende isterdim iki seti satıp üstünede biraz para ekliyip z2300 e geçmeyi ama ......

İmzanızda göre z2300 e sahipmişsiniz gibi hisse kapıldım

gainward6600gt
PreLiator

4 Ekim 2008; 12:19:00 

quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

quote:

İmzanızda göre z2300 e sahipmişsiniz gibi hisse kapıldım

Evet imzanın sonunda z2300 yazıyor.

ZaZa Get The Music!
TheMatador2

4 Ekim 2008; 16:45:50 

z2300 hakkında bilgi sahibiyim demek istedim.

PreLiator

4 Ekim 2008; 17:35:54 

quote:

z2300 hakkında bilgi sahibiyim demek istedim.

Genel de insanlar kendinde olan ürünleri yazarlarda ondan yanlıs anladık.

ZaZa Get The Music!
TheMatador2

4 Ekim 2008; 17:45:12 

yok mu bu iki sistemi birleştirmenin yolu...stereo çoklayıcı denedim berbat ötesi oldu..bi woofer bassı çok iyi verirken öbürü ölü bass veriyordu tamamen etkisizdi uydular süper güçte ama bass için aynı şeyi söyleyemeceğim...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> x230 ve x540 Birlestirme!!! Sayfa: [1]
Buraya git: