Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
lutfen yardım edin karar veremiyorum lcd mi plazmamı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> lutfen yardım edin karar veremiyorum lcd mi plazmamı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zotokan

3 Ekim 2008; 15:54:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ustadlar bi el atın ben simdi kesinlikle full hd istiyorum odama alıcam en az 42 veya 46 inc olucak ve ps3 icin istiyorum duzgun kalite icin butun forumu okudum ve hala karar alamadım tatmin etmedi hicbirsey panasonic in plazmalarımı yoksa sharpın toshibanın samsungun lg nin lcd lerimi sharpa baktım 2.700 e full hd var fakat nedenbu kadar ucuz anlamadım

bu arada maximimum 3 milyar butcem var

insens

3 Ekim 2008; 15:59:19 

anladıgım kadarıyla baya genis bir odan var :D
ben tercihini full hd bir lcd tvden yapmanı tavsiye ederim, verdigin marka secimleri arasında ise samsung ps3 konusunda daha önde bana göre
saygılar

ogameci

3 Ekim 2008; 16:03:45 

madem ps3 için kullanıcan lcd o zaman

// Pioneer 5080XA Plazma // Panasonic 50PX8E Plazma // Bose Cinemate //

> > < <
zotokan

3 Ekim 2008; 16:08:32 

ewet oda baya genis ve bende samsung var su anda hd ready s71b ve inanılmaz kucuk kalıyo :) 2 senedir falan da birikmis param var artik bi aliyim duzgun full hd

benim baktıgım modeller var bikac tane

LG 47LG6000 3 milyar one cıktı ilk bakısta sizce nası bi lcd bu seri dier lcd lerden daha fazla kontrastı var 50.000 e 1 ve tepki suresi 5ms 100 hz cok onemlimidir bu tepki suresi falan?

zotokan

3 Ekim 2008; 16:10:33 

sharpın ve toshibanın cok ucuz modelleri var full hd destekleyen fakat tepki sureleri 8ms ve kontrastları düsük cok fazla fark olurmu oyun oynarken falan ne fark var bunlar arasında

zotokan

3 Ekim 2008; 16:16:25 

LG
42LG5000
LCD TV 1800 ytl

LG
42LG6000
LCD 2300 ytl

simdi biri bana anlatsın bunlar arasındaki 500 ytl farkı birinde 100 hz var dierinde yokmu tum bu fark ondanmı

insens

3 Ekim 2008; 16:27:59 

lgnin ps3 performansını bilmiyorum gercekten ne söylersem yanlıs olur, ama enistemler gecen gün lg 37LG5000 full hd almıslar, uydudan scart baglantı ile baglanmıs olmasına ragmen, performansı tv izleme konusunda hosuma gitti diyebilirim, bir ara enistem gercekten korktu tvyi bozarım diye :d, fenerin macını anten yayınından izledik(uydu olayından dolayından), cok hosuma gitti görüntü ama yeniden tekrarlıyım tvnin oyun acısından performansını gercekten bilmiyorum
bir arkadasın forumdan 52v4000 inceleme fırsatı olmus, http://forum.donanimhaber.com/m_26304854/tm.htm linkide vereyim daha yardımcı olsun, bu tvyede öncelik verebilirsin bence tabi ekran genisligi 52 olmak zorunda degil :D
bende alacagım ama sürekli samsung ile sony arasında gidip gelmekteyim
saygılar

zotokan

3 Ekim 2008; 16:41:43 

butun alabilecegim modelleri cıkardım ustadlar :)

SAMSUNG

le40 a659 a756 a615 a616

lg 5000 6000 7000 6100

philips phl7423d

yanlız bu philipsde dierlerine gore 3ms tepki suresi var fakat kontrast 30.000 e 1 dier butun baktıklarımda 50.000

cemusta

3 Ekim 2008; 17:36:18 

4 yıldır lg plazma kullanıyorum

çok memnum lg den şaşma derim
zotokan

4 Ekim 2008; 14:08:07 

bu 100 hz olayı cok onemlimidir oyunlarda arkadaslar ? ve tepkime suresi 8 veya 5 olması ?

playmaker

4 Ekim 2008; 14:22:19 

forumda oyun için samsungun iyi bir seçim olmayacağı yazılıyordu... toshiba yada sony... çok amaçlı kullanım için Sony 40W4000 (ki 2600 civarına düştü fiyatları) düşünebilirsin...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> lutfen yardım edin karar veremiyorum lcd mi plazmamı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: nComputing Standı
Cebit 2008: nComputing Standı nComputing birden çok bilgisayar kasası yerine tek bir bilgisayar kasası kullanmamızı sağlayan çözümleri ile bizleri bir çok masrafdan kurtarıyor.
Cebit 08: Forex Standı
Yoğu iş yükü, trafik, ekonomik krizler! Biraz rahatlamaya ne dersiniz? Forex'in masaj koltukları hakkında bilgi alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç