ustadlar bi el atın ben simdi kesinlikle full hd istiyorum odama alıcam en az 42 veya 46 inc olucak ve ps3 icin istiyorum duzgun kalite icin butun forumu okudum ve hala karar alamadım tatmin etmedi hicbirsey panasonic in plazmalarımı yoksa sharpın toshibanın samsungun lg nin lcd lerimi sharpa baktım 2.700 e full hd var fakat nedenbu kadar ucuz anlamadım
anladıgım kadarıyla baya genis bir odan var :D ben tercihini full hd bir lcd tvden yapmanı tavsiye ederim, verdigin marka secimleri arasında ise samsung ps3 konusunda daha önde bana göre saygılar
ewet oda baya genis ve bende samsung var su anda hd ready s71b ve inanılmaz kucuk kalıyo :) 2 senedir falan da birikmis param var artik bi aliyim duzgun full hd
benim baktıgım modeller var bikac tane
LG 47LG6000 3 milyar one cıktı ilk bakısta sizce nası bi lcd bu seri dier lcd lerden daha fazla kontrastı var 50.000 e 1 ve tepki suresi 5ms 100 hz cok onemlimidir bu tepki suresi falan?
sharpın ve toshibanın cok ucuz modelleri var full hd destekleyen fakat tepki sureleri 8ms ve kontrastları düsük cok fazla fark olurmu oyun oynarken falan ne fark var bunlar arasında
lgnin ps3 performansını bilmiyorum gercekten ne söylersem yanlıs olur, ama enistemler gecen gün lg 37LG5000 full hd almıslar, uydudan scart baglantı ile baglanmıs olmasına ragmen, performansı tv izleme konusunda hosuma gitti diyebilirim, bir ara enistem gercekten korktu tvyi bozarım diye :d, fenerin macını anten yayınından izledik(uydu olayından dolayından), cok hosuma gitti görüntü ama yeniden tekrarlıyım tvnin oyun acısından performansını gercekten bilmiyorum bir arkadasın forumdan 52v4000 inceleme fırsatı olmus, http://forum.donanimhaber.com/m_26304854/tm.htm linkide vereyim daha yardımcı olsun, bu tvyede öncelik verebilirsin bence tabi ekran genisligi 52 olmak zorunda degil :D bende alacagım ama sürekli samsung ile sony arasında gidip gelmekteyim saygılar
forumda oyun için samsungun iyi bir seçim olmayacağı yazılıyordu... toshiba yada sony... çok amaçlı kullanım için Sony 40W4000 (ki 2600 civarına düştü fiyatları) düşünebilirsin...