Giriş | |
|
|
|
3 Ekim 2008; 15:15:29
|
|
|
Merhaba arkadaşlar eski mousemun ( yadigar ) sensörlerinin bozulmasının ardından gerek Crysis , gerek Cod 4 , Counter Strike Source ve 1.6 ' da performansım acayip düştü.Eskiden çok kolay yaptığım skorları şimdi çok zor yapıyorum. Toplam Bütçem = 200 Yeni Türk Lirası ( Mouse ve Pad için ) ( Kulaklık ise sonradan alıcam ... ) Oyun için olacak ikiside Aklımdakiler - G5 ve SteelSeries QCK önerisi olan varsa buradan söyleyebilir ...
|
|
|
3 Ekim 2008; 15:55:36
|
|
|
G5 i şimdi kenara bırak o para varken. Benim Kişisel fikrim: Microsoft 3.0 (MediaMarkt 42YTL) + Steelseries S&S (NCSTRde var sanırım) bu ikili max 110-120 ytl e mâl olur size...
|
|
3 Ekim 2008; 19:02:29
|
|
|
G5 Kesinlikle almalısın boşver razer ss filan dandik
SteelSeries 5H v2 USB is one of the most popular gaming headsets on the planet. This headset has been used by talented gamers to win major international events like Electronic Sports World Cup, World e-Sport Games, World Series of Video Games, Kode 5, World Cyber Games, Samsung Euro Championship, ESL Extreme Masters and many others.
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 22:12:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman G5 Kesinlikle almalısın boşver razer ss filan dandik Her seferinde şöyle mesajlar yazıp post kasmasan kıyamet kopacak sanki .. Bende Razer Deathadder kullandım , Cyber Snipa ve ms 1.1 3.0 da kullandım fakat bana G5 daha ii geldi.Deathadderla pek birşey değişmedim ms serisi içinde aynı şey geçerli hatta ms serisi dahada ii geldi bana razerden .. SteelSeries mouse pad ve G5 aldım ve inan bana şuanda Razerden daha iyi kullanıyorum ...
|
|
|
3 Ekim 2008; 22:28:35
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: JinKazama quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman G5 Kesinlikle almalısın boşver razer ss filan dandik Her seferinde şöyle mesajlar yazıp post kasmasan kıyamet kopacak sanki .. Bende Razer Deathadder kullandım , Cyber Snipa ve ms 1.1 3.0 da kullandım fakat bana G5 daha ii geldi.Deathadderla pek birşey değişmedim ms serisi içinde aynı şey geçerli hatta ms serisi dahada ii geldi bana razerden .. SteelSeries mouse pad ve G5 aldım ve inan bana şuanda Razerden daha iyi kullanıyorum ... Arkdaşım burda post kasmak aklımdan gecen en son şeydir ister kuranın üzerine yemin edebilirim burda insanlara bilgi veriyoruz Ya DA alın ya MS 3.0 yada MS 1.1 SE alın diyoruz millet yok cyber ninja ideazon yok g5 g9 sidewinder yeter artık bende artık millete yanlıs bilgi verecegim bu arada 3000 mesaj geldigimde fark etmemiştim bile neyse her zaman G5 ve G9 artık
SteelSeries 5H v2 USB is one of the most popular gaming headsets on the planet. This headset has been used by talented gamers to win major international events like Electronic Sports World Cup, World e-Sport Games, World Series of Video Games, Kode 5, World Cyber Games, Samsung Euro Championship, ESL Extreme Masters and many others.
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 22:44:25
|
|
|
Bilgi verme zorunlulugun yok çeneni kapatabilirsin 2 dk.
|
|
3 Ekim 2008; 22:51:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mascherano* Bilgi verme zorunlulugun yok çeneni kapatabilirsin 2 dk. Sane ne oluyor? milleti kazıklamak hoşuna gidiyor tabi kendi mallarını satmak için illa laf dedirttin kendine
|
|
|
|
|
4 Ekim 2008; 1:43:42
|
|
|
kimi kazıklamışım ben? arkadaşa ms 3.0 ve s&s önerdim ikisindede mağaza ismi verdim ve gidip senin gibi millete deathadder önerip 130 ytl kazık yemelerine sebep olmuyorum.
|
|
4 Ekim 2008; 23:02:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mascherano* kimi kazıklamışım ben? arkadaşa ms 3.0 ve s&s önerdim ikisindede mağaza ismi verdim ve gidip senin gibi millete deathadder önerip 130 ytl kazık yemelerine sebep olmuyorum. arkadaşım boşver böyleleri forumda post kasıp sonra mod olma peşinde olanlardır.Neyse mediamarktta gittim ve ms 3.0 da aldım bugün elime ss ulaştı şuanda hepsi ile harikalar yapıyorum.Deathadder ödünç aldım yan komşudan ... CS FRAG = ( Aynı adamlar aynı map aynı takımlar ( kısaca maç ) ) = ilk tur ( ms 3.0 ) 24-0 İkinci Tur ( Razer deathadder ) 12-7 Üçüncü Tur ( Logitech G5 v2 ) 27-3 ... bunun sonucunda maçtaki performansım aynı şekilde Crysis Warhead ve COD4 tede aynı şekildi ... SteelSeries S&S ve SteelSeries 5h v2 ile beraber Logitech G15 , Samsung 22" inç monitorde bunları yaptım ...
|
|
|
5 Ekim 2008; 14:10:51
|
|
|
Ben olsam G5 ile Razer Mantis Speed veya Control pad alırdım ama g5 ile ss qck de olur.Kulaklıkada dsp 550 derım fiyatıda 120 ytl civarı ya da daha fazla paran varsa Steel Sound Siberia derim =)
Asus P5k SE35 Ich9 - Intel Core2duo E7200 3mb Cache - Sparkle 8800 GT - 2*1 OCZ 800 mhz - Samsung 250 Gb 10000 RPM 16 mb cache - Thermaltake 450 Watt kasa - LG 19 CRT monitor - A4 Tech R7 - A4 Tech X7 G-100 Gaming Klavye - SS qcK mini - Jwin 5.1 Ev Sinema Sistemi Cs 1.6 Player:Nus-in RevaN Su gibi Akarım, Arı Gibi Sokarım...
|
|
|
|
|
5 Ekim 2008; 14:11:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mascherano* kimi kazıklamışım ben? arkadaşa ms 3.0 ve s&s önerdim ikisindede mağaza ismi verdim ve gidip senin gibi millete deathadder önerip 130 ytl kazık yemelerine sebep olmuyorum. arkadaşım boşver böyleleri forumda post kasıp sonra mod olma peşinde olanlardır.Neyse mediamarktta gittim ve ms 3.0 da aldım bugün elime ss ulaştı şuanda hepsi ile harikalar yapıyorum.Deathadder ödünç aldım yan komşudan ... CS FRAG = ( Aynı adamlar aynı map aynı takımlar ( kısaca maç ) ) = ilk tur ( ms 3.0 ) 24-0 İkinci Tur ( Razer deathadder ) 12-7 Üçüncü Tur ( Logitech G5 v2 ) 27-3 ... bunun sonucunda maçtaki performansım aynı şekilde Crysis Warhead ve COD4 tede aynı şekildi ... SteelSeries S&S ve SteelSeries 5h v2 ile beraber Logitech G15 , Samsung 22" inç monitorde bunları yaptım ... Arkdaşım harika bir incleme yapmışın ne deyim komşundan DA aldın(!) test frag testi yaptın helal olsun ne deyim ki sana Counter-Strike aleminde cıgır actın yani frag testi Benide mod yaptın yani helal olsun post kasıyormusum bide Her zaman dedigim gibi bu ülkede iyilik yapmıcaksın
|
|
|
|
|
5 Ekim 2008; 14:15:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mascherano* kimi kazıklamışım ben? arkadaşa ms 3.0 ve s&s önerdim ikisindede mağaza ismi verdim ve gidip senin gibi millete deathadder önerip 130 ytl kazık yemelerine sebep olmuyorum. arkadaşım boşver böyleleri forumda post kasıp sonra mod olma peşinde olanlardır.Neyse mediamarktta gittim ve ms 3.0 da aldım bugün elime ss ulaştı şuanda hepsi ile harikalar yapıyorum.Deathadder ödünç aldım yan komşudan ... CS FRAG = ( Aynı adamlar aynı map aynı takımlar ( kısaca maç ) ) = ilk tur ( ms 3.0 ) 24-0 İkinci Tur ( Razer deathadder ) 12-7 Üçüncü Tur ( Logitech G5 v2 ) 27-3 ... bunun sonucunda maçtaki performansım aynı şekilde Crysis Warhead ve COD4 tede aynı şekildi ... SteelSeries S&S ve SteelSeries 5h v2 ile beraber Logitech G15 , Samsung 22" inç monitorde bunları yaptım ... kardes senin yaptıgın test acayip saçma ben snn yaptıgın fragları r7 ile yapıyom :D
Asus P5k SE35 Ich9 - Intel Core2duo E7200 3mb Cache - Sparkle 8800 GT - 2*1 OCZ 800 mhz - Samsung 250 Gb 10000 RPM 16 mb cache - Thermaltake 450 Watt kasa - LG 19 CRT monitor - A4 Tech R7 - A4 Tech X7 G-100 Gaming Klavye - SS qcK mini - Jwin 5.1 Ev Sinema Sistemi Cs 1.6 Player:Nus-in RevaN Su gibi Akarım, Arı Gibi Sokarım...
|
|
|
|
|
5 Ekim 2008; 15:43:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ajan_simit G5+Fragmat Mouse Pad öneririm ikisi cok uyumlu çalışıyor. Pad için link veriyim http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=29&productid=bs9255 güzel bişeye benziyo ama Steel Seriesten sasmıcan :D
|
|
|
|
|
6 Ekim 2008; 0:29:49
|
| | | |