Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
En İyi ekran kartı!!!!!!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> En İyi ekran kartı!!!!!!!!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mali_29

3 Ekim 2008; 15:13:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yeni bir ekran kartı alıcam fakat öyle bir ekran kartı almam lazım ki en az 2 yıl dayanmalı, oyunları en azından görüntü olarak orta derece de çalıştırmalı ,deyimi yerindeyse nokta atışı yapmak istiyorum bana 100-180 ytl arasında bir ekran arıyorum. Bi yardımıcı olursanız duacınız olurum. şimdiye kadar aldığım ekran kartlarında hem ağzım yandı bu sefer aynı şeyin olmasını istemiyorum.

Intel Core 2 Duo 2.33 E6550 - ATI Radeon DDR2 X1550 512 Mb PCI-E 16x- Kingston 800 Mhz 2 Gb ram - Samsung 160 Gb Sata -Firsbiy 400 Watt Powersupply- Intel GTL+ 64 bit 667 Mhz
emreonal69

3 Ekim 2008; 15:15:52 

Senin için en ideal kart 9600GT.Seni çok rahat götürür.Şimdiki oyunları bile crysis hariç herşey full de çalıştırıyor.

İntel Q9300 2.5 @ 3.0--4*1 Kingston Value DDRII 800@960 (5-5-5-15)--Gigabyte P35DS3L--Samsung 320 GB SATA II --MSI 9600GT 512MB OC(770/1925/2200)--Samsung DVD-R/W--Vista X64

mali_29

3 Ekim 2008; 18:30:42 

Yüzbaşım yalnız dikkatini çekerim bütçem biraz sınırlı senin dediğin ekran kartı benim bütçeyi aşar benim bütçeme göre bir tavsiye yaparmısın lütfen

Intel Core 2 Duo 2.33 E6550 - ATI Radeon DDR2 X1550 512 Mb PCI-E 16x- Kingston 800 Mhz 2 Gb ram - Samsung 160 Gb Sata -Firsbiy 400 Watt Powersupply- Intel GTL+ 64 bit 667 Mhz
Gamlı Baykuş

Sisteme Gözat

3 Ekim 2008; 18:34:08 

quote:

Orjinalden alıntı: mali_29

Yüzbaşım yalnız dikkatini çekerim bütçem biraz sınırlı senin dediğin ekran kartı benim bütçeyi aşar benim bütçeme göre bir tavsiye yaparmısın lütfen

180 den aşağı kartlarla 1 yıl bile idare edebileceğini sanmıyorum orta ayarlarda...

T.C Tarih Kulübü
pkart

3 Ekim 2008; 18:53:36 

mavi bilgisayarın sitesine bak club 3d'ler vardı onları düşün istersen

------------BENİM MESELEM-----------selvi boylum al yazmalım------------------bir kavanoz reçel bunlarda geçer----------- RAHMETLİDE OVERCLOCK YAPARDI:)
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> En İyi ekran kartı!!!!!!!!!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 08: PlusTek Standı
Plustek'in SOHO ve orta ölçekli işletmeler için geliştirdiği Firewall, WEB sunucusu, NAS ve Antivirüs fonksiyonlarına sahip hepsi bir arada çözümler
Cebit 08: Zyxel Standı
Zyxel'in çoklu ortam ve kablosuz ağ ürünleri hakkında bilgi alıyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir