Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sistem geri yükleme sonrası KIS 6

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Sistem geri yükleme sonrası KIS 6 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
conqierors

3 Ekim 2008; 14:47:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dün bilgisayarın yeni driverlarını indirdim ama sorun oldu pcde internete giremiyordum bende sistem geri yükleme yaptım. O andan sonra KIS 6 "güncelleme hatası: dahili hata" uyarısı vermeye başladı ve güncelleme yapmaMAya başladı. Sorun sistem geri yüklemeden mi yoksa genel bir sorun mu? Yardım edebilirmisiniz

UN!QuE

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ekim 2008; 15:34:19 

s

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
emrahcoo

3 Ekim 2008; 17:29:15 

quote:

Orjinalden alıntı: conqierors

Dün bilgisayarın yeni driverlarını indirdim ama sorun oldu pcde internete giremiyordum bende sistem geri yükleme yaptım. O andan sonra KIS 6 "güncelleme hatası: dahili hata" uyarısı vermeye başladı ve güncelleme yapmaMAya başladı. Sorun sistem geri yüklemeden mi yoksa genel bir sorun mu? Yardım edebilirmisiniz

Valla arkadaşım Kis 6 baya eskidi üstüne 7 hatta Kis 8 (2009) çıktı.Benim tavsiyem Kis6 yı kaldır yerine kis 2009 kurman.Güncelleme sorunuda bu şekilde çözülür gibi geliyor.

Alayına İsyan Alayına Gider!!
arzuozlem

4 Ekim 2008; 0:36:31 

Üzülerek söylüyorum ki en son bilgisayarımda sistem geri yükleme yapamadığımda bilgisayarıma virüs bulaşmıştı ve bütün sistem geri yükleme noktalarım sistemden silinmişti Bu yüzden bilgilerimi yedekleyip programları yeniden yükledik ve virüs programımı değiştirmek zorunda kaldım. Ekran dahil bütün ayarlarım değiştiğinden düzenim alt üst olmuştu. Benim size tavsiyem bilgisayarınızdaki bilgilerinizi yedekleyin büyük bir ihtimalle virüs bulaşmış... Üzgünüm ama virüslerle savaşmanız gerekecek.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Sistem geri yükleme sonrası KIS 6 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: KT Servis Standı
KT Servis Laptop sahipleri için sundukları pratik ve hızlı çözümler hakkında bizleri bilgilendiriyor
Cebit 2008: Neticaret Standı
E-Çözüm'ün standında internet üzerinde ticaret yapmak isteyenlere özel olarak geliştirdikleri; NeTicaret adlı ürünleri ile ilgili bilgi alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar