Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Iphone 3G jailbreak yaptim...Normale donmek???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> Iphone 3G jailbreak yaptim...Normale donmek??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kekolaba

3 Ekim 2008; 14:24:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkdaslar geriye nasil donucem?? garantisi kesin bozulmusmudur?? biryerde duymustum bi sekilde format atinca jailbreakten eser kalmiyo diyorlar??? NAsil yapicam ??
Smdiden tesekkurler

oGuxXx*

3 Ekim 2008; 14:30:53 

cihazı restore et geriye dönersin ayrıca garanti konusu farklı topiklerde tartışılıyor. onunla ilgili kesin birşey söylemek yanlış olur. bundan sonra senin cihazın arıza verip garantiye götürdüğünde sorun çıkarsa anca o zaman anlaşılır jailbreak in sorun yaratıp yaratmadığı
kekolaba

3 Ekim 2008; 14:34:32 

teskkrler tkrar! bisi dha soriyim... jailbreak yaptim ama gelen aramalrda eskiden cevaplama sekli slide to answer di simdi iki tane tus olustu answer ve decline,,,bi durumu hic sevmdim... ayrica pek bi faydasinida goremedim bu jailbreak in...ltfen biraz bilgi verebilrmisin,,,mesela nerden indirebilirim itunes da satilan parali programlari??? allradio die bi program varmis ozellkle onu indirmk istiyorum ama bulamadim nasil iphone a yuklendigini

KeeeReeeM

3 Ekim 2008; 14:45:11 

Slide to answer ve answer decline olayının j.b. le alakası yok. Tuş kilidinde iken slide to answer çıkar fakat tuş kilidi açıkken answer ve decline çıkar...
Saygılar...

karantina61

4 Ekim 2008; 4:18:34 

quote:

Orjinalden alıntı: KeeeReeeM

Slide to answer ve answer decline olayının j.b. le alakası yok. Tuş kilidinde iken slide to answer çıkar fakat tuş kilidi açıkken answer ve decline çıkar...
Saygılar...

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> Iphone 3G jailbreak yaptim...Normale donmek??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.
Cebit 2008: TTnet Görüntülü Telefon
Sadece ses yetmez diyenlere; telefon üzerinden hem görüşün hem de dünyada ne olup bitiyor takip edin!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar