Arkdaslar geriye nasil donucem?? garantisi kesin bozulmusmudur?? biryerde duymustum bi sekilde format atinca jailbreakten eser kalmiyo diyorlar??? NAsil yapicam ?? Smdiden tesekkurler
cihazı restore et geriye dönersin ayrıca garanti konusu farklı topiklerde tartışılıyor. onunla ilgili kesin birşey söylemek yanlış olur. bundan sonra senin cihazın arıza verip garantiye götürdüğünde sorun çıkarsa anca o zaman anlaşılır jailbreak in sorun yaratıp yaratmadığı
teskkrler tkrar! bisi dha soriyim... jailbreak yaptim ama gelen aramalrda eskiden cevaplama sekli slide to answer di simdi iki tane tus olustu answer ve decline,,,bi durumu hic sevmdim... ayrica pek bi faydasinida goremedim bu jailbreak in...ltfen biraz bilgi verebilrmisin,,,mesela nerden indirebilirim itunes da satilan parali programlari??? allradio die bi program varmis ozellkle onu indirmk istiyorum ama bulamadim nasil iphone a yuklendigini
Slide to answer ve answer decline olayının j.b. le alakası yok. Tuş kilidinde iken slide to answer çıkar fakat tuş kilidi açıkken answer ve decline çıkar... Saygılar...
Slide to answer ve answer decline olayının j.b. le alakası yok. Tuş kilidinde iken slide to answer çıkar fakat tuş kilidi açıkken answer ve decline çıkar... Saygılar...