Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dvd oynatıcı ve ev sinema hoparlörü yardımm!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> dvd oynatıcı ve ev sinema hoparlörü yardımm!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
soad_sefa

3 Ekim 2008; 14:09:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iyi günler arkadaşlar sizden bi konuda yardım istiyorum.biz bi dvd oynatıcıyla bide ev sinama hoparlör almak istioz..tabiki öğrenci olarak..:Dflim keyfni çok sevioz ve sinemaya verdiğimz paraya acır olduk..onun için şöle 50 130 arası uygun bi dvd oynatıcı..tabiki usb girişi olması şart..ha bide marka takıntım var şu çin malı gibi olan ürünlere(tam bi bilgim yok o konuda ama)sunny minton gibi markalardan istemiyorum..bi philips sony lg gibi markalara kafam daha yatkın..ama derseniz ki güvenerek alabilrsin dersenz de o markalardan alırız artık..bide ses sinema sistemine gelince..55 ekran bi tv var ve onun sesiyle flim izlenmiyeceğini düşünüyoruz en azından bası 5 hoparlörü olsun dedik..nette bakınca 50 liraya bile var tabi kalitesi malum..onun için şöle uygun toplam da 200 220 arası bişeyler olursa süper olur..ha bide benm pc de 5+1 bi ses sistemim var creativenn onun bağlayabilr myz?bide bnun soruiim..nese yardımlaınız için şimdiden teşekkürler..

By_uMut

3 Ekim 2008; 15:42:47 

arkadaşım dvd alırken şuna dikkat et çok kaliteli bir şey alma korsan okumuo ses sisteminide minton falan alabilirsin ama sen karar ver bir incele

soad_sefa

3 Ekim 2008; 17:09:35 

kalteli deil de dayanaklı diim yaw mintonu falan malzemesini beğenmediğim için..yoksa ben de fonksiyonel bişey alamam..dvd şimdi biraz araştırdım da..usb girişi şart..2.şart benm pc de kullandığım 6+1 ses sistemini dvd kullanacam ara kablosunu da buldum..fakat şöle bişey var..minton da falan arkasında ses girşi mi ne diolar 6 tane sağ sol falan filan var ya onlar var fakat philips sony de yok ona dumur oldm..ayrıca bişey daha soriim ben pc deki harda bi kutu alıp dvdnn usb girşine takacam okur mu???

By_uMut

3 Ekim 2008; 22:13:38 

o kadar bilemicem fakat %50 okur yardımcı olamadığım için kusura bakma

_Cowboy_

3 Ekim 2008; 22:19:29 

Arkadaşım Çin malından kurtuluş yok artık herşeyi çin üretiyor. Bütçenize göre en iyi şu var

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=152492&productid=evsunss5107#tablnk

hdmı

3 Ekim 2008; 22:35:38 

sevgili umut ...
kaliteli birşey demişsin okumaz demişsin ... bunu biraz açarmısınız ... yani şimdi sony,panasonic,pioneer,philips alanlar yani kaliteli olan bunlar yanlışmı yapıyor ... korsan dediğiniz medyanın adı sonuçta cd-r veya dvd-r dur eğer bir dvd playerda bu okunuyor diyip okumuyorsa o cihaz arızalıdır diyebilirsiniz ... optik okuyucu bu işi korsan orjinal diye ayırt etmeksizin okur...ve ya bu tip bir tecrübenizmi var paylaşırsanız sevinirim çünkü bu ciddi bir iddaa ... ayrıca şuan alınan tüm markaların playerları herşeyi okuyor sıkıntı olacağını düşünmem kaliteli olanlarda ise hdmı çıkışı ve bu çıkış üzerinden 1080p ye kadar görüntü yükseltme mevcut ayrıca usb bağlantısı ve bu bağlantısdan film seyretmek mümkün .... bilemiyorum acaba bu intiba sizde ilk çıkan dvd lerden kalma mı? ozamanlar dvd lerde medya formatları geçiş dönemlerine denk gelip bu tip bir sıkıntı olabilir ...ama şimdilerde yok ... saygılar
quote:

Orjinalden alıntı: By_uMut

arkadaşım dvd alırken şuna dikkat et çok kaliteli bir şey alma korsan okumuo ses sisteminide minton falan alabilirsin ama sen karar ver bir incele

soad_sefa

4 Ekim 2008; 11:06:53 

arkadaşlar şimdi ne önerirsnz..dvd olarak çnkü ses sistemini hallettim üstte söylediğim üzere..bunu halletmem içinde dvd nn üzrinde 6 tane şu anfilerde de olan girşler sağ saol orta gibi onlardan olması lazım(sanırım ses girişleri oluo)..ona göre önerebileceğiz bi dvd??

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> dvd oynatıcı ve ev sinema hoparlörü yardımm!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: TTnet Görüntülü Telefon
Sadece ses yetmez diyenlere; telefon üzerinden hem görüşün hem de dünyada ne olup bitiyor takip edin!
Cebit 2008: Mobiliz Standı
Çalışanınızı, çocuğunuzu veya eşinizi takip etmek mi istiyorsunuz? Mobiliz size an an GPS üzerinden takip olanağı sunuyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar