ARKADAŞLAR STUDIO 1535 SAHİBİYİM DRİVER GÜNCELLEMESİ YAPMAK İSTİYORUM YANLIZ BU GÜNCELLEMELERİN BİR SIRASI VARMI??? 39 TANE GÜNCELLEME VAR SİTESİNDEN BAKTIM.......BİOS DAHİL GÜNCELLEME VAR ACABA BUNLARI NASIL GÜNCELLERİM???? DAHA ÖNCE HİÇ BİOS GÜNCELLEMEDİM VE BİR HATA YAPARIM DİYE KORKUYORUM LÜTFEN TAVSİYELERİNİZİ VE TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIN......GÜNCELLEME SIRASI VARMIDIR YOKMUDUR ONU BİLE BİLMİYORUM....LAPTOP İLE MASA ÜSTÜ BAŞKAYMIŞ MAZUR GÖRÜN BU TECRÜBESİZLİĞİMİ.........LÜTFEN BU KONUDA ÖNERİ; TAVSİYE VE YAPILMASI GEREKENLER VE YENİ GÜNCELLEMLERİN GETİRDİĞİ SORUNLAR YADA DÜZELTMELER HAKKINDA BİLGİ VERMENİZİ RİCA EDİYORUM
2008 VW JETTA TSI 170 HP DSG ŞANZIMAN ... PlayStation 3 60 GB PAL...PlayStation 2 (SCPH 30004 R) ...PlayStation (SCPH 7501)...N95+8 GB MICRO SD...SONY DAV-S888 S-MASTER SİNEMA SİSTEMİ...SONY KDL32-D3000
Bios güncellerken bataryanın %10 un altında olmamasına ve adaptörünün takılı olmasına dikkat edin.
Driver güncellemesinde ise zaten sisteminizde eski driver lar yüklü olduğu için bir sıra izlemenize gerek yok driver indirme sayfasına girin ve sırasıyla güncel driver ları indirin ve sisteminize kurun.
bios yükleme sırasında herhangi bir şeye extra özen göstermenize gerek yok. Zaten adaptörünüz takılı değilse ve pil durumunuz %10' un altındaysa. cihaz bios update' i başlatmaz, uygun koşulların sağlanmasını bekler. Driver konusuna gelince, bios update veya diğer driverların sıralaması önemli değildir. Önemli olan bir konu vardır, PCI Modem driver' ını, Audio Driver' ından önce kurmak daha doğru olur. Bunun sebebi çoğu anakart bu iki driver için aynı audio entegresini kullanırlar. Kimi zaman önce audio kurulursa, sonrasında modemi tanımaması gibi problemler ortaya çıkmakta.Bunun haricinde diğer driverların sıralaması önemli değildir.
bios yükleme sırasında herhangi bir şeye extra özen göstermenize gerek yok. Zaten adaptörünüz takılı değilse ve pil durumunuz %10' un altındaysa. cihaz bios update' i başlatmaz, uygun koşulların sağlanmasını bekler. Driver konusuna gelince, bios update veya diğer driverların sıralaması önemli değildir. Önemli olan bir konu vardır, PCI Modem driver' ını, Audio Driver' ından önce kurmak daha doğru olur. Bunun sebebi çoğu anakart bu iki driver için aynı audio entegresini kullanırlar. Kimi zaman önce audio kurulursa, sonrasında modemi tanımaması gibi problemler ortaya çıkmakta.Bunun haricinde diğer driverların sıralaması önemli değildir.
dostum PCI MODEM DRIVER tavsiyeni maalesef okumadan güncelleme yaptım evimde kablosuz modem kullanmadığımdan klasik kablolu modem kullanıyorum......ses girişlerindeki düzensizlik yüzünden de ilk olarak audio güncellemesi yaptım ve bütün ses sorunları bitti....yanlız ben pcı driver diye bir driver bile bulamadım OPTIONAL dışındaki tüm güncelleştirmeleri yaptım....optional olanlardan tavsiye edeceğin varmı??? birde modem tanımama gibi bir sorunu yaşama ihtimalim varmı audio yu önce güncellediğim için ?? MODEL STUDIO 1535 T9300 1440X900 çözünürlüklü model.....yani audio yu önce yükledim diye diğer kablolu yada kablosuz modemlerde sorun yaşarmıyım
2008 VW JETTA TSI 170 HP DSG ŞANZIMAN ... PlayStation 3 60 GB PAL...PlayStation 2 (SCPH 30004 R) ...PlayStation (SCPH 7501)...N95+8 GB MICRO SD...SONY DAV-S888 S-MASTER SİNEMA SİSTEMİ...SONY KDL32-D3000
her cihazda oluşabilecek bir problem değil, zaten sorununuzu güncelleme ile gidermişsiniz. Kablolu/Kablosuz bağlantılardada bu durumla ilgili herhangi bir sorun yaşamazsınız..