Yeni bir modem alıcam vede uzun mesafelere kadar ulaşması lazım yaklaşık 4 duvar geçicek bir de 45 metre 14 db lik yetermi birde tavsiyeleriniz.araştırdıgım kadar 14 db lik bi modem yok ek anten almam gerekicek galiba
arkadaşım benim bildiğim kablosuz modemler 100m çekiyor
arkadaşım allah aşkına şöyle konuşmayın yaw nekadar sabit laflar bunlar 100 m çeker çekmesine ee pekii sinyal nekadar acaba bağlantı kopmazmı veya bağlanabilirmi? Ve sana sunuda belirteyim 100 m çeken hiçbir modeme 90 metreden bağlanamassın adam gibi bir modem olmadımı... bunları bilmen lazım bunları yazıyorsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Cowboy_ -- 3 Ekim 2008; 20:49:55 >
arkadaşım benim bildiğim kablosuz modemler 100m çekiyor
arkadaşım allah aşkına şöyle konuşmayın yaw nekadar sabit laflar bunlar 100 m çeker çekmesine ee pekii sinyal nekadar acaba bağlantı kopmazmı veya bağlanabilirmi? Ve sana sunuda belirteyim 100 m çeken hiçbir modeme 90 metreden bağlanamassın adam gibi bir modem olmadımı... bunları bilmen lazım bunları yazıyorsan
Anladım kardees modem de alabilirim gerekirse artı antente para sorun degil yeterki o baglantıyı kurmam lazım.önerebilecegin markalar varmı?
para önemli değilse draft n teknolojili bi modem tavsiye ederim değil 4 duvar sonra mahallenin heryerinde bağlanırsınız