SAPPHIRE ATI HD3650(128Bit)256MB DDR3 AVIVO 16X EKRAN KARTI
TOPLAM : 330 ytl... siszce böle bir sistem olabilirmi veya daha iyisi ama para aynı olucak...ÇÜNKÜ BUKADAR PARA AYIRDIM pc ye..herşey kardeşim için..!!!kendim için istiyosam ne olıyım..!!
kalan parçalar eski pc mde var.. onları kullanırım ama ondaki parçaları nasıl değerlendirebilirim p4 işlemci 3.06 512 mb ddr400 ram 5500 geforce 256 mb ekran krtı
Eski sistemini şöyle değerlendirebilirsin mesela. Eski pc den kalan işlemci, ekran kartı anakart ve remleri satıp biraz gelir elde edersin, Gelen parayla ekran kartını 9600GT yaparsın çok daha iyi olur Diğer parçalar bütçene göre normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oglak1538 -- 3 Ekim 2008; 13:30:49 >
Ara Toplam : 319,12 YTL KDV : 57,44 YTL Toplam Fiyat (KDV Dahil) : 376,56 YTL
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
ABİ BU SON YAZDIĞIN SON SİSTEM OLURSA BUNU ALIYIM BEN PEK ANLAMADIĞIM İÇİN YAZDIM SON ÇIKAN OYUNLARI KALDIRSIN DİREX 10 OLSUN YETER BEN ZATEN SENEYE GİDİCEM KARDEŞİM İÇİN PEKİ ESKİ PARÇALARIMI DEĞERLENDİRME ŞANSIM VARMI..
ABİ BU SON YAZDIĞIN SON SİSTEM OLURSA BUNU ALIYIM BEN PEK ANLAMADIĞIM İÇİN YAZDIM SON ÇIKAN OYUNLARI KALDIRSIN DİREX 10 OLSUN YETER BEN ZATEN SENEYE GİDİCEM KARDEŞİM İÇİN PEKİ ESKİ PARÇALARIMI DEĞERLENDİRME ŞANSIM VARMI..
Lütfen mesajlarımızda Küçük harf kullanalım.
Yazdığım sistem bütün oyunları oynatır. Ama son çıkan oyunlarda Ayarları kısman gerekir. Zaten yüksek ayarlarda oynamasını istiyorsan bütçeyi 600-700 liraya çıkarman gerekir.
Ama dediğim gibi yazdığım sistem ile Hem bütün oyunları oynayabilir. Hemde ileride işlemci + ekran kartı terfisi ile sistem güncel hale getirilebilir. 945 çipsetten daha iyi olur G31 çipsetli sistem. 4 çekirdek işlemci desteğini dahi kapsayan bir çipset.
Elinizdeki parçaları 100 liraya satma imkanınız olursa anakartı P35 çipsetli bir model ile ekran kartını da 9600GT veya HD3850 ile değiştirirseniz, oyunlardada kardeşiniz için yeterli bir sistem elde etmiş olursunuz.
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
2.el foruma yonelmenı tavsıye ederım 2.el parcalarla cok daha ıyı sıstem kurarsın 0 almaya kalkarsan ıyı bır pc toplayamazsın 2.elde ck uygun urunler cıkıyor.
ben sıfır üründen yanayım düşük olsun sıfır olsun ben seneye üniversiteye gidicem o yüzlen..ben olmadığımda onun için bi problem olmasın.. yinede teşekür ederim.. en azından 2 el ürünler le ilgili biyer varsa benim eski kasadakileri orda satabilme imkanım veya takas etme imkanım vardır galiba..