Giriş | |
|
|
|
3 Ekim 2008; 12:57:55
|
|
|
Evet arkadaşlar gene aynı hatayı aldım geçen sefer format attım düzelmişti ama bu sefer format atamıyorum teminde edemiyorum bendeki kayboldu burdaki arkadaşlarımda bilgisayar üzerine sadece cs biliyorlar Bu hatayı alan ve düzeltebilen varsa acil olarak çözümünü yazabilir mi?
Ekteki dosya (1)
|
|
|
3 Ekim 2008; 13:01:00
|
|
|
Bende de aynısı oluyordu. SRO'yu yeniden yükle. SRO'yu yükledikten sonra Deep Freeze kur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - ® - -- 3 Ekim 2008; 12:57:02 >
En iyisi şimdi ölmiyeyim. Bu ülke için yapacağım çok şey var. Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın, Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 13:04:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: - ® - Bende de aynısı oluyordu. SRO'yu yeniden yükle. SRO'yu yükledikten sonra Deep Freeze kur. Benim internet kotalı ne yazıkki+Deep Freeze makinada kilitleniyor şifre bölümü geliyor herhangi tuşa bastığım anda kilitleniyor başka bi çözüm yolu yok mu acaba??
|
|
|
3 Ekim 2008; 13:06:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: BhuraQe quote:
Orjinalden alıntı: - ® - Bende de aynısı oluyordu. SRO'yu yeniden yükle. SRO'yu yükledikten sonra Deep Freeze kur. Benim internet kotalı ne yazıkki+Deep Freeze makinada kilitleniyor şifre bölümü geliyor herhangi tuşa bastığım anda kilitleniyor başka bi çözüm yolu yok mu acaba?? Deep Freeze kullanımı çok basit. USB'n varsa ya da arkadaşının al git kafeye SRO yükle getir eve pc'ye yükle.
En iyisi şimdi ölmiyeyim. Bu ülke için yapacağım çok şey var. Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın, Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 13:10:33
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: - ® - quote:
Orjinalden alıntı: BhuraQe quote:
Orjinalden alıntı: - ® - Bende de aynısı oluyordu. SRO'yu yeniden yükle. SRO'yu yükledikten sonra Deep Freeze kur. Benim internet kotalı ne yazıkki+Deep Freeze makinada kilitleniyor şifre bölümü geliyor herhangi tuşa bastığım anda kilitleniyor başka bi çözüm yolu yok mu acaba?? Deep Freeze kullanımı çok basit. USB'n varsa ya da arkadaşının al git kafeye SRO yükle getir eve pc'ye yükle. Açıkçası burda okuldan arkadaşlarım var sadece hiçbiri silkroad oynamıyor ve SRO internet cafelerde mevcut değil.Mardinde daha yok SRO sadece Knight ın Private Server'ı var+Olsa bile SRO nun kurulmuş hali 2 GB yı geçiyor.Her durum benim aleyhime bu hayat zaten hep böyle
|
|
|
3 Ekim 2008; 13:10:54
|
|
|
Bir de SRO Client'i indir bir yerden SRO klasörünün içindeki client ile değiştir oluyor galiba.
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 13:13:06
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: - ® - Bir de SRO Client'i indir bir yerden SRO klasörünün içindeki client ile değiştir oluyor galiba. Arkadaştan istiyim volkan garanti afk dır.
|
|
|
3 Ekim 2008; 13:16:43
|
|
|
Ben yazları Tekirdağa giderim.Babamın işi dolayısıyla tayinimiz çıkıyor.Ben Muğla/Fethiyedeydim.Babamın tayini Mardin e çıktı.Babama Midyat daha güzel oraya git dediler.Bizde lise yoluyla buraya geldik.Tekirdağ benim asıl memleketim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhuraQe -- 3 Ekim 2008; 13:16:39 >
|
|
|
3 Ekim 2008; 13:19:02
|
|
|
Mesajını değiştir yoksa gösterilmiyor. Alıntıları sil.
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 13:28:34
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: BhuraQe Ben yazları Tekirdağa giderim.Babamın işi dolayısıyla tayinimiz çıkıyor.Ben Muğla/Fethiyedeydim.Babamın tayini Mardin e çıktı.Babama Midyat daha güzel oraya git dediler.Bizde lise yoluyla buraya geldik.Tekirdağ benim asıl memleketim. Tamam.
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 13:36:04
|
|
|
Düzelmedi.
|
|
|
3 Ekim 2008; 13:50:17
|
|
|
t-bot'da mı verio o hatayı? yoksa botsuzken mi? ayrıca evdeki makinana neden deepfreeze kurdun onu da anlamış değilim?
|
|
3 Ekim 2008; 15:06:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: shruikan t-bot'da mı verio o hatayı? yoksa botsuzken mi? ayrıca evdeki makinana neden deepfreeze kurdun onu da anlamış değilim? Ben deep freeze felan kurmadım t-botu da hayatımda kurmadım daha.
|
|
|
3 Ekim 2008; 19:08:45
|
|
|
haa pardon o zaman; ben bi deepfreeze lafı geçince kurulu sandım valla şu visual güncellemelerini yap dicem ama kar etmiyo. olabilecek en iii tavsiyem: FORMAT neden dersen; ben bu hatanın kaynağını bilmiyorum, henüz bilip de çözene de rastlamış değilim. EDIT: BAŞLIĞA BİTTİM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 3 Ekim 2008; 19:05:04 >
|
|
3 Ekim 2008; 20:27:23
|
| | | |