DH.Ready
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 0 günü kaldı.
3 Ekim 2008; 12:50:11
arkadaşlar western dijital harici passapott hdd im var 250gb lik.ama okulda arkadaşlara vermez olaydım. bilgisayara takıyorum şuan usb aygıtlardan biri tanınamadı diye hata geliyor baloncuk şeklinde.Elektrik geliyor. ama bilgisayar görmüyor Usb aygıtı tanınamadı.bu bilgisayara takılan usb aygıtlarından biri çalışmadığından falan diyor. arkadaşlar çok önemli bilgiler var.sağolun şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH.Ready -- 3 Ekim 2008; 14:44:57 >
AYNI SORUN BENİM USB BLUTOOTUMDA DA MEYDANA GELMİŞTİ.
GÜME GİTMİŞTİ
3 Ekim 2008; 13:56:16
quote:
Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F
SES VARMI SES??
AYNI SORUN BENİM USB BLUTOOTUMDA DA MEYDANA GELMİŞTİ.
GÜME GİTMİŞTİ
ses geliyor ilk başta ama 15-20 saniye sonra ses kesiliyor.Ama ışık hep yanıyor.usb kabloyu zorlayınca içine doğru elimle sıkıcı tutunca görüyor ama elim titrediği için oda hemen gidiyor.başka bir kablo alıp denedim.ondada böyle oluyordu.acaba servise göndersem olurmu tamir:S.Garanti belgesi falan kaybettim .yoksa artık çöpemi atıcam bunu Burdan sınıftaki arkdaşlara sesleniyor.ALLAH Belanızı versin .adamlar ödemezde.nerden bu okula düştüm taaa şansımın içine ediyim.
DH.Ready
3 Ekim 2008; 17:46:25
ahaa işte şimdi yere düşürdüm hdd yi ışık geliyor ama pc görmüyor.artık umudu kestim
Aynı olay beni gül gibi baktığım WD nin başına 2. ayda gelmişti, Buraya Faturaları resimleri, servis raporunu herşeyi koymuştum, ancak belirli bir süre geçince eski konular yok oluyor
Benim cihazın 2. ayı olduğu için getirdim servise, bana verdikleri cevap, Biz bunu ABD ye yolluyacaz 1 ayda anca geri gelir, hadi yaw dedim, ama içinde önemli bilgiler var dedim, disk e birşey olmamışsa bile disk formatlanıp yollanır dediler, içindeki verilerin kalmasını istiyorsanız onu belirtmeniz lazım ve MB başına para alırlar dediler,
bende dedikmi, bir kullanıcı hatası varsa tüm maliyetleri karşılamayı kabul ediyorum ama yoksa böyle bir maliyeti bana çıkaramazsınız,
Adam hayır bizim işleyişimiz böyle, içindeki verilerin garantisi olmaz dedi, Yahu veri saklamak için cihazını alıyorum cihazın bozuluyor, sen banane diyorsun dedim
adam backup alacaksınız beyfedi diye şıkıştı
yahu disk bozulmamışsa formatlamasınlar dedim hayır, formatlamadan yollamazlar dedi,
dedim zaten büyük ihtimal ile usb dönüştürücü arızalanmıştıor bizi ilgilendirmez, biz direk ABD ye yolluyoruz dedi,
Dedim siz nasıl servissiniz, işleyişimiz böyle dedi, Allah Belanızı .... dedim çıktım,
kutuyu kendim parçaladım, başka kutuya koydum disk çalıştı usb dönüştürücüsü arızalı idi,
Bir daha wd almamaya yemin ettim, sonra USB disk alırken WD ye göre 40$ pahalı olmasına rağmen seagate aldım, 1 sene geçti tepe tepe kullanıyorum memnunum
Yemin ettim bir daha 1ytl ye verseler bile WD almam!
DH.Ready
4 Ekim 2008; 11:47:52
quote:
Orjinalden alıntı: YBA
aynen copy paste yapım
Aynı olay beni gül gibi baktığım WD nin başına 2. ayda gelmişti, Buraya Faturaları resimleri, servis raporunu herşeyi koymuştum, ancak belirli bir süre geçince eski konular yok oluyor
Benim cihazın 2. ayı olduğu için getirdim servise, bana verdikleri cevap, Biz bunu ABD ye yolluyacaz 1 ayda anca geri gelir, hadi yaw dedim, ama içinde önemli bilgiler var dedim, disk e birşey olmamışsa bile disk formatlanıp yollanır dediler, içindeki verilerin kalmasını istiyorsanız onu belirtmeniz lazım ve MB başına para alırlar dediler,
bende dedikmi, bir kullanıcı hatası varsa tüm maliyetleri karşılamayı kabul ediyorum ama yoksa böyle bir maliyeti bana çıkaramazsınız,
Adam hayır bizim işleyişimiz böyle, içindeki verilerin garantisi olmaz dedi, Yahu veri saklamak için cihazını alıyorum cihazın bozuluyor, sen banane diyorsun dedim
adam backup alacaksınız beyfedi diye şıkıştı
yahu disk bozulmamışsa formatlamasınlar dedim hayır, formatlamadan yollamazlar dedi,
dedim zaten büyük ihtimal ile usb dönüştürücü arızalanmıştıor bizi ilgilendirmez, biz direk ABD ye yolluyoruz dedi,
Dedim siz nasıl servissiniz, işleyişimiz böyle dedi, Allah Belanızı .... dedim çıktım,
kutuyu kendim parçaladım, başka kutuya koydum disk çalıştı usb dönüştürücüsü arızalı idi,
Bir daha wd almamaya yemin ettim, sonra USB disk alırken WD ye göre 40$ pahalı olmasına rağmen seagate aldım, 1 sene geçti tepe tepe kullanıyorum memnunum
Yemin ettim bir daha 1ytl ye verseler bile WD almam!
aynı dert benimde başımda var şuan. dolu dolu 500 gb hdd yi pc görmüyor. ışık yanıyor ama tanınmayan aygıt diyor pc. bende kutuda sorun olabileceğini düşündüm ve çıkartıp pc ye bağladım ama sonuç değişmedi. dün gece bazen görüyordu hdd yi ama boş olarak. şimdi onu da yapmıyor,aygıt tanınmıyor diyor.
içinde parayla satın alamayacağım arşivim var. 6 tane philips hdd var, onlarda hiç sorun çıkmadı bugüne kadar. nerden aldım bu WD i...
sizce bu durum kutudan değilse başka nerden olabilir? format attıramam, zaten sorun içindeki bilgilerde yardım erderseniz çok sevinirim
Aynı sorun benimde başımda şuanda...Hdd çalışmasında sorun yok dıırrrr diye çalışıyor ama malesef aygıt tanınmıyor pc tarafından...Veriler çok önemli benim için kurtarayımm sonra makine çöp olsa da umrumda değil...Ailevi ve çok özel seyelr vardı...Yardımcı olabilirseniz sevinirim...Hdd kutusu alsam eni bitane mesala işimi gorurmu kutuda mı sorun vardır acaba? Saygılar
Satis yaptiklarim : darkcondor(eyetoy camera), Weycell 61(3 aylık XBOX 360 Live Gold), sanat7 (12+1 aylik XBOX 360 Live Gold + 4000 Live Microsoft Point + 4000 Live Microsoft Point), omerfarukerbay (Nike Zoom Air Lebron 5 (V) Kutulu-Orjinal)...