meraba benim bir laptopum var dell inspiron 6400 tam 1 sene önce bana hediye geldi fakat yanında garanti belgesi yok şu an bataryası bozuldu istanbulda bir teknik servisine başvursam garantisi olmadan hani belki seri numarasından çıkabilir mi veya servise ücretsiz baktırabilir miyim size göre izleyeceğim yol ne olmalı?
neyse napalım sağlık olsun :D avrupa yakasında olan yok muyki neyse teşekkür ederim http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/turkey?c=tr&l=tr&s=bsd bu sayfada adresi var kont bilişimin ama bana çok uzak kalıyo kont bilişim armada die bi yer daha varmış bayrampaşada burası hakkında bi bilgisi olan var mı Armada İstanbul (212) 467 38 00 Maltepe Caddesi No:10/B Bayrampaşa İstanbul Asbis Türkiye İstanbul (216) 470 74 40 Barbaros Mah. Evren Cad. No:56 Yenisahra, Kadıköy, İstanbul Kont Bilişim İstanbul (216) 581 55 00 Mehmet Akif Ersoy Cad. No: 41 Orhanlı Tuzla Istanbul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coo_ll_ook -- 3 Ekim 2008; 21:19:11 >
Merabalar.Benimde 2.5 yıldır kullanmakta olduğum Dell İnspiron 6000 dizüstü bilgisayarın bataryası bitti. 4-5 aydan beri sadece prize takılı çalışabiliyor. Batarya arıyorum ancak İstanbul da değilim. Kaliteli Dell 6000'a uygun batarya pilini nereden temin edebilirim. ?
Eğer cihazınız, yurtiçindeki bir distribitörden satın alındıysa, herhangi bir distribitörle görüşüp, CEDPS sisteminden 7 hanel service tag numarasını kontrol ettirerek hangi firma tarafından garanti kapsamında olduğu saptanabilir. Firmaya teknik servis için gidildiğindede, fatura ibrazı şart değildir. Direkt olarak cihazın service tag numarası üzerinden işlemleri yapılır..
Ben dell 1501 kullanıcısıyım. batarya ile ilgili bir sorunla karşılaştım. Sorun bilgisayar açılırken şu hata mesajını vermeye başladı. WARNİNG. The battery cannot be identified. This system will be unable to charje this battery. Bu bana biraz saçma geldi. <<<çünkü ben bataryayı pek kullanmam. Bios güncellemesi yaptım sonucu değiştirmedi. En son yaptığım şey biraz garip ama sorunu düzelten şey bu oldu diye düşünüyorum. Bataryayı sonuna kadar bitirdim. Şarj cihazını pirizden çekip yeşil ışık sönene kadar bekledim. sonra şarja takıp bilgisayarı açıp kapadım. Sorun düzeldi. Belki basitmiş gibi gelecek ama bilgisayarın güç düğmesine bastktan sonra bilgisayarın açılmayıp karşınıza böyle sinir bozucu bir uyarı mesajı gelmesi hiç hoş değil. Saygılar