Giriş | |
|
|
|
3 Ekim 2008; 19:16:05
|
|
|
okuduğum ve anladığım kadarıyla ürünü satın aldığınız nokta cihazı bulamadı ve başka bir bayiiden temin yoluna gitti...o taraftada bir aksilik çıktı ise olan size oldu..ama burada hata mal olmadığı halde size satışı yapan esnaf..burada birçok arkadaş bende dahil olmak üzere arcadan alışveriş yaptık kendi adıma söyleyim bir anlık bile bir problem yaşamadık....ve devamlı müşterileri olduk.. burda izmirdeki bayiidense aldığınız noktada hata arayın..derim..geçmiş olsun.. paranızıdamı iade etmiyorlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |brave|heart| -- 3 Ekim 2008; 19:12:20 >
|
|
|
3 Ekim 2008; 19:59:28
|
|
|
Balıkesir bayi ben size yarın ulaştırırım deyip ulaştırmıyorsa kimseye topu falan atamaz. Ben de var deyip sattıysa malı gerekirse kendi sırtlayıp getirecek. Sonradan ona buna bahane bulmak güvenilir bir bayiye yakışmaz.
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 21:15:02
|
|
|
Ya hocam beklemek zorunda değilsiniz ki geri alın paranızı. Burada "demirarca" nickli kişi KURO'ları çok uygun fiyattan veriyor bi görüşün bence. Ama paranızı bence hemen geri alın.
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 21:23:27
|
|
|
evet dostum paranı geri al.paneli almış olsan dahi bu sıkıntıyı sana çektirenler bu işten karlı çıkacaklar.bence paranı geri istemelisin.on kelimesinin dokuzu yalan olan bir esnaftan alışveriş yapılmaz. Saygılar
|
|
3 Ekim 2008; 21:29:46
|
|
|
Bu arada dayım balıkesir Digicom bayiisinden Pioneer 508XD almıştı hemen gelip kurmuşlardı. Sana denk gelmiş galiba şanssızlık. Gerçi dayımın aldığı kuro bir iki kere görüntü gidip gelmesinden servise gitti. Var bi iş balıkesir'deki bayiide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuSoniC -- 3 Ekim 2008; 21:26:03 >
|
|
|
|